Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dÚ specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_sport

Bel ons: 088-0226900


Sport > Mio Cyclo serie > Mio Cyclo 210

Mio Cyclo 210

Mio Cyclo 210

adviesprijs € 199,95 bij ons € 119,-      
bestelbalk

Mio Cyclo serie:

Mio Cyclo 210Mio Cyclo 210Mio Cyclo 210

Omschrijving

 • Eenvoudige en gebruiksvriendelijke navigatie: Grote bedieningsknoppen op het scherm en eenvoudige menustructuur
 • Fiets- en wegenkaarten reeds ge´nstalleerd: OpenstreetMaps ge´nstalleerd, onmiddellijk klaar voor gebruik
 • Stapsgewijze instructies: Duidelijke begeleiding met een geluidssignaal voor elke instructie
 • Fietsgerichte POI's: Zoek snel naar fietsenwinkels, eerste hulp locaties, eten & drinken, en veel meer
 • Desktop applicatie: ╔Ún tool om het toestel eenvoudig te beheren, nieuwe routes te downloaden en je ervaringen te delen
 • Surprise Me™-functie: Kies een tijd of afstand en de Mio Cyclo™ 210 biedt een keuze uit 3 verrassende routes
 • 'Waar ben ik'-functie: In noodgevallen geeft deze functie het exacte adres weer, samen met de hoogte en breedtegraad
 • Waterbestendig (IPX5): Vind de weg in alle weersomstandigheden
 • Meet de: Snelheid, tijd, afstand, verbruikte calorieŰn en nog veel meer
 • Herlaadbare batterij met lange levensduur tot 10 uur

Mio Cyclo 210

Ontdek de Mio Cyclo™ 210 : het gebruiksvriendelijke fietsnavigatiesysteem, optimaal ontworpen voor elke recreatieve fietser op zoek naar de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Met de Mio Cyclo™ 210 kun je eenvoudig navigeren van punt A naar punt B of je eigen voorkeursroutes volgen. En als je ervoor kiest om de unieke Surprise Me™-functie te gebruiken, stippelt de Mio Cyclo™ 210 drie verrassende fietsroutes uit op basis van de door jou gekozen tijd of afstand. Dit is de ideale functie voor wie alle lokale routes al denkt te kennen, of voor wie houdt van een verrassing in een onbekende regio, zonder eerst routes te moeten downloaden. Deze functie biedt voortdurend nieuwe fietsroutes aan, zelfs als je steeds hetzelfde vertrekpunt kiest. De turn-by-turn navigatie begeleidt je moeiteloos en geeft elke instructie aan met een duidelijk geluidssignaal. Met zijn eenvoudige menu-structuur, duidelijke knoppen en groot aanraakscherm van 3,5 inch, dat goed leesbaar is in zonlicht, biedt de Mio Cyclo™ 210 je optimaal gebruiksgemak. De robuuste waterdichte behuizing (IPX5) zorgt ervoor dat je kunt fietsen in elke soort weersomstandigheden, regen of zonneschijn. Met de herlaadbare batterij met een gebruiksduur van maximaal 10 uur kun je lange afstanden afleggen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de terugweg. Dankzij de voorge´nstalleerde nuttige plaatsen (POI's, points of interest), zoals fietsenwinkels, restaurants en locaties voor noodsituaties, kun je steeds gemakkelijk een plaats vinden om iets te eten of drinken of om een band te vervangen.

Mio Cyclo 210

De Mio Cyclo™ 210 meet de tijd, de snelheid, de afstand, de hoogte, het calorieverbruik en meer. Met de desktop toepassing kun je gegevens bewaren, de routegeschiedenis beheren en ervaringen delen met vrienden. Het eenvoudig te gebruiken programma stelt je in staat routes te downloaden en nieuwe wegen en regio's te ontdekken die anderen de moeite waard vinden. Met deze multifunctionele applicatie kun je ook het toestel beheren en kaartupdates, software updates of productinformatie downloaden.
De Mio Cyclo™ 210 maakt navigeren en ervaringen delen eenvoudig en voldoet aan alle eisen van de recreatieve of sportieve gebruiker. Ontdek de Mio Cyclo™ 210 en geniet van de beste ervaring in fietsnavigatie!

In de doos

 • Mio Cyclo 210
 • Fietshouder
 • USB kabel

Laatste wijziging: 12 Jul, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden