Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_sport

Bel ons: 088-0226900


Sport > Garmin Enduro

Garmin Enduro

Garmin Enduro, ultraperformance GPS-multisportwatch

Met de introductie van de Garmin Enduro horloges heeft Garmin de lat nog een stuk hoger gelegd voor de concurrentie op het gebied van de gebruikstijd van de accu. Als actieve sporter kan je tot 70 uur gebruik maken van je horloge met gebruik van de GPS-functie. Heb je er ook nog voldoende zonlicht bij dan kan dit zelfs oplopen tot 80 uur. Als horloge heeft de Garmin Enduro een standby-tijd tot 50 dagen en ook hiervoor geldt, met voldoende zon, dat dit kan oplopen tot 65 dagen. In een speciale batterijspaarstand is de Garmin Endure 130 dagen te gebruiken, tot een jaar met voldoende zon. Maar in die laatste stand gebruik je uiteraard maar de minimale mogelijkheden van dit horloge.

In onderstaande vergelijking zetten we ook de Fenix 6X Solar, die wat afmetingen betreft vergelijkbaar is met de Garmin Enduro. Daarnaast ook de Fenix 6 Solar, die wat functionaliteit meer overeenkomt (maar kleiner is). Wat eigenlijk het belangrijkste is om in de gaten te houden; de Garmin Enduro beschikt niet over een gedetailleerde kaart. Er is ook geen ruimte om een kaart (of muziek) op te slaan. De kaart kan interessant zijn voor het vinden van je weg. Gaat het vooral om registreren van je activiteiten dan is dit natuurlijk minder belangrijk. Het is wel mogelijk om een koers te laden zodat je kunt zien of je nog het juiste pad volgt. Hieronder de belangrijkste verschillen.

Garmin Enduro 2

Garmin Enduro 2

adviesprijs € 1050,- bij ons € 879,- 

Meer informatie

Laatste wijziging: 14 May, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden