Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_fietsnavigatie

Bel ons: 088-0226900

Mio Cyclo 400

Mio Cyclo 400 Europa

Niet meer leverbaar

Mio Cyclo serie:

Mio Cyclo DiscoverMio Cyclo Discover ConnectMio Cyclo 210

Omschrijving

Mio Cyclo 400Mio Cyclo 400: Maak kennis met je ideale fietsgezel

Ervaar nieuwe plekken

Of je nu door kleine dorpjes op het Franse platteland fietst, door een grote stad als Amsterdam dwaalt of door de Zwitserse Alpen rijdt, met de Mio Cyclo 400 heb je heel Europa binnen handbereik. Met zijn complete kaart van Europa die gedurende de hele levensduur up-to-date blijft, kun je de Mio Cyclo 400  vele jaren blijven gebruiken.
Met de Mio Cyclo 400 is het heel eenvoudig om nieuwe plekken te ontdekken. Voer gewoon je bestemming in en de Mio Cyclo 400 doet de rest. Download een traject of stippel je eigen route uit als u de regio al kent. Het enige dat je verder nog hoeft te doen, is inpakken en wegwezen. Je kunt erop vertrouwen dat de Mio Cyclo 400 je veilig op weg helpt en houdt. De Mio Cyclo 400  is klaar voor gebruik zodra je hem uit de verpakking haalt, zodat je nog meer tijd overhoudt om te fietsen.

Voor jou ontworpen

Als je door een prachtig landschap fietst, wil je van de zon kunnen genieten zonder dat deze het scherm op de fietsnavigatie onleesbaar maakt. Daarom heeft de Mio Cyclo 400  een plat 4-inch aanraakscherm met anti -glare waarvan je tijdens het fietsen probleemloos kaarten, aanwijzingen en statistieken kunt aflezen.
De nieuwe Cyclo-gebruikersinterface is nu nog intuïtiever. Het systeem is zo gebruiksvriendelijk dat je binnen enkele minuten op de fiets zit, waarschijnlijk zonder de handleiding te hoeven raadplegen.

De fun-factor

Als je in een avontuurlijke bui bent, is er de unieke 'Surprise-Me!'-functie. Deze laat je kiezen uit drie afzonderlijke routes op basis van tijd , afstand of bestemming; de ideale manier om een nieuwe plek te verkennen.
Het is altijd leuk om een uitdaging te hebben en tijdens een rit je prestaties te verbeteren, vooral als je aan je conditie werkt. Met de gloednieuwe lap functie kun je dit doen door verschillende delen van de rit te markeren of afstandintervals in te stellen. Je kunt de functie eenvoudig regelen met één van de drie apparaattoetsen, waarmee je ook snel gegevens kunt vastleggen.
Maak verbinding met MioShare en synchroniseer de ritten rechtstreeks met Strava om ze later te bekijken, te analyseren en met anderen te delen. Compatibel met Strava-segmenten en geschikt voor buitentrainingen.

Mio Cyclo 400Mio Cyclo 400Mio Cyclo 400

Eigenschappen

  • 4" plat, bij zonlicht leesbaar aanraakscherm met anti-glare
  • Hardware met 3 knoppen voor aan/uit, lap functie en start opname
  • Volledige fietskaarten van Europa vooraf geïnstalleerd – Open Street Maps, klaar voor gebruik
  • Strava Live Segmenten – buitentraining
  • Lap functie - hiermee kan de gebruiker verschillende segmenten van een rit markeren of zijn rondes markeren op gespecificeerde intervallen, waardoor hij/zij wordt uitgedaagd zijn resultaten per ronde of segment te verbeteren
  • Eenvoudige en gebruiksvriendelijke navigatie - grote cijfers op het scherm en eenvoudige menustructuur
  • Surprise Me™ - bepaal de tijd, afstand of bestemming en kies uit 3 verrassende routes
  • Voorkeursknooppuntenoptie ingebouwd voor België en Nederland
  • Desktop-applicatie - één basishulpprogramma om het apparaat eenvoudig te beheren, nieuwe routes te downloaden en ervaringen te delen

Laatste wijziging: 17 Jan, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden