Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dť specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_autonavigatie

Bel ons: 088-0226900


Autonavigatie> TomTom> TomTom Go serie

TomTom Go EssentialDe TomTom Go serie

Naast de TomTom START is er nog de TomTom GO serie. Deze lijn is weer onder te verdelen in 4 uitvoeringen. De TomTom GO Basic, TomTom GO Essential, TomTom GO 520/62,0  en de nieuwste is de TomTOm Go Premium. Daarnaast is er de TomTom Go Professional voor de vrachtwagens en de TomTom Go Camper voor de Camper bestuuders.

Het grote verschil tussen de START en de GO serie is de verkeersinformatie.
Via je Smartphone kan je de file-informatie doorsturen naar je TomTom, waarmee je op de hoogte blijft van alle mogelijke opstoppingen. Hiervoor heb je wel een data-abonnement nodig. (Let op op eventuele kosten in het buitenland!) Verder reageert de GO ook via spraakbesturing en kun je updates downloaden via de ingebouwde Wi-Fi.

De volgende is de Go x20 serie. Deze uitvoering heeft een actieve houder, welke magnetisch met de TomTom koppelt. Verder kan je met de vingers in- en uitzoomen, pinch-to-zoom, net zoals men tegenwoordig op een Smartphone gewend is. Dit is intuÔtiever en voegt toe aan het gebruiksgemak.

Ook hier zit weer verkeersinformatie op via de Smartphone. Waar je bij een aantal modellen moet betalen om je flitsers na een bepaalde periode bij te werken, zit dit gratis bij de x20 serie en x200 serie (de laatste via ingebouwde SIM).

tomtom dekkingAls laatste heb je ook nog lifetime maps, alleen dan voor Europa of 'heel de wereld'. In de afbeelding hieronder staan de landen welke onder de Lifetime Maps wereld vallen. Houd er rekening mee dat deze kaart niet in zijn geheel op het toestel staat. Standaard staat Europa op het toestel en via de computer kun je zonder extra kosten andere delen van de wereld laden (eventueel op een geheugenkaart) bij een Lifetime wereld toestel..

Als laatst rest er nog de GO x200 serie. Het meest complete navigatiesysteem van TomTom.

In dit systeem zit een SIM-kaart waarmee je alle data binnenhaalt met betrekking tot de file -informatie. Geen gedoe met het aansluiten van je telefoon, dus ook geen data gebruik. Voor de rest is dit systeem gelijk aan de GO x20 serie, dus ook Lifetime Maps World.

Productoverzicht

 

 

 

Go Basic

Go Essential

Go Premium

 

Flitsers

3 maanden

6 maanden

Lifetime flitsers

Lifetime maps

Europa*

Europa*

Wereld*

Updates via Wi-Fi®

V

V

V

Lifetime Traffic

Via smartphone

Via smartphone

Via ingebouwde SIM

Roadtrips

V

V

V

MyDrive

V

V

V

Smartphone berichten

V

V

V

Handsfree bellen

 

V

V

Speak & Go

 

V

V

Capacitief touchscreen

 

V

V

Geschikt voor Siri en Google Now™

 

V

V

Actieve magnetische houder

 

V

V

TomTom services via ingbouwde SIM

 

 

V

IFTTT-integratie

 

 

V

 

- Ga voor meer informatie over Lifetime TomTom Services zoals Lifetime Maps en TomTom Traffic en Flitsers naar tomtom.com/lifetimemaps
- Wi-Fi is een gedeponeerd handelsmerk van Wi-Fi Alliance®.
- Siri is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.
- De service Google Now is een handelsmerk van Google Inc.
* Lifetime betekent de nuttige levensduur van het systeem, d.w.z. de periode waarin TomTom je systeem ondersteunt in de vorm van updates, services, content of accessoires. De levensduur van een systeem is beŽindigd wanneer geen van de bovengenoemde onderdelen meer beschikbaar is. Je hebt een pc met internetaansluiting en een MyTomTom-account nodig om nieuwe kaarten en updates te downloaden. Ga voor meer informatie naar tomtom.com/lifetime.

 

TomTom Go Premium

TomTom Go Premium 5 inch of TomTom Go Premium 6 inch

  • Updates via Wi-Fi®– Wereldkaarten en software
  • Lifetime Traffic en Flitsers via ingebouwde SIM
  • Last Mile Navigation en Vind mijn auto
  • IFTTT-integratie – synchroniseer agenda's, maak verbinding met slimme apparaten in je huis, communiceer met virtuele assistenten en stuur meldingen
  • Ritplanning met TomTom MyDrive and Road Trips
  • Verwachte aankomsttijd, locatie en meldingen delen (alleen icm Android-toestellen)

Laatste wijziging: 30 Dec, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden