Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dÚ specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_autonavigatie

Bel ons: 088-0226900


Autonavigatie> TomTom> TomTom Go serie> TomTom Go Premium 5 inch

TomTom Go Premium 5 inch World

TomTom Go Premium 5 inch

Niet meer leverbaar

Omschrijving

TomTom Go Premium 5 inchTomTom Go Premium 5 inc, de kunst van het navigeren

 • Updates via Wi-Fi®– Wereldkaarten en software
 • Lifetime* Traffic en Flitsers via ingebouwde SIM
 • Last Mile Navigation en Vind mijn auto
 • IFTTT-integratie – synchroniseer agenda's, maak verbinding met slimme apparaten in je huis, communiceer met virtuele assistenten en stuur meldingen
 • Ritplanning met TomTom MyDrive and Road Trips
 • Verwachte aankomsttijd, locatie en meldingen delen*

Van A naar B rijden met je autonavigatiesysteem gaat over het verlangen naar het onbekende en het buitengewone. Met TomTom GO Premium-autonavigatie krijg je betrouwbare route- en verkeersinformatie, ondersteund door IFTTT-integratie, Last Mile Navigation en functionaliteiten voor het delen van de locatie en de verwachte aankomsttijd. Alle routes kunnen worden aangepast en gedeeld via TomTom Road Trips.

Functies

TomTom Go Premium 5 inch

Wereldkaart-updates via ingebouwde Wi-Fi®

Download de nieuwste wereldkaarten en software-updates voor je TomTom GO Premium via ingebouwde Wi-Fi - je hebt geen computer nodig!

TomTom Go Premium 5 inch

TomTom Road Trips en MyDrive

De spanning van de reis ligt nu voor je. Inspireer en word ge´nspireerd. TomTom Road Trips en TomTom MyDrive helpen je met het ontdekken en plannen van routes en het verkennen van attracties en prachtige gebieden onderweg met behulp van je autonavigatiesysteem.

TomTom Go Premium 5 inch

IFTTT-integratie - sla op, synchroniseer en stel in

Maak van evenementen bestemmingen voor je autonavigatiesysteem. Gebruik de IFTTT-functionaliteit van TomTom GO Premium om locatie- en adresgegevens te synchroniseren voor de evenementen die je in agenda staan.

TomTom Go Premium 5 inch

Deel je locatie en je verwachte aankomsttijd*

Betrouwbare aankomsttijden zijn wel zo prettig voor je vrienden, familie en collega's. Deel je locatie en aankomsttijd veilig en zonder je mobiele telefoon te gebruiken. Stuur wanneer je onderweg naar huis of werk bent meldingen via IFTTT-integratie met het autonavigatiesysteem. Deze functie is alleen beschikbaar voor Android-telefoons

TomTom Go Premium 5 inch

Geschikt voor Siri-spraakherkenningssoftware en de service Google Now™

Krijg volledige toegang tot de spraakherkenning op je telefoon terwijl je telefoon veilig in je tas of zak zit, zodat je de accu van je telefoon spaart. Vraag de laatste weersvoorspelling op, controleer je agenda, bel iemand of zoek naar informatie op internet. Dit kun je allemaal doen zonder dat je aandacht voor de weg verslapt.

TomTom Go Premium 5 inch

Lifetime* TomTom Traffic

TomTom GO Premium-autonavigatiesysteem - nooit meer files. De uiterst nauwkeurige verkeersinformatie van de TomTom GO geeft je de mogelijkheid je routes om de verkeersdrukte heen te plannen. Met de ingebouwde SIM en realtime updates van miljoenen bestuurders is het alsof je een enorm netwerk van vrienden hebt die je helpen om de beste route te kiezen.

TomTom Go Premium 5 inch

Lifetime* waarschuwingen voor flitsers

Betrouwbare waarschuwingen voor vaste en mobiele flitsers. Voorkom ergernissen dankzij de regelmatige updates van flitspalen, mobiele flitsers en camera's voor trajectmeting. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden gedurende de levensduur* van je TomTom Go Premium.

TomTom Go Premium 5 inch

Handsfree bellen en smartphoneberichten

Geniet van het gemak van handsfree bellen tijdens het rijden. De luidspreker en microfoon van je TomTom GO zijn ontworpen en geoptimaliseerd voor kwalitatief hoogstaand handsfree bellen in de auto. Luister veilig naar tekstberichten op je smartphone, terwijl je je handen aan het stuur en je ogen op de weg houdt. Zeg 'ja' wanneer je TomTom GO Premium voorstelt om je berichten voor te lezen of bel eenvoudig handsfree mensen op die je een bericht hebben gestuurd.

TomTom Go Premium 5 inch

Spraakgestuurd

Bedien je TomTom GO Premium-autonavigatiesysteem met je stem. Zeg 'Hallo TomTom' om de stembesturing in te schakelen en snel je volgende bestemming in te stellen, een adres te vinden, een alternatieve route te zoeken, of om de instellingen voor volume of helderheid aan te passen.

TomTom Go Premium 5 inch

Last Mile Navigation / Vind mijn auto

Superieure begeleiding door TomTom GO Premium en TomTom MyDrive - ze begeleiden je letterlijk bij elke stap van je reis. Voor de terugreis wordt de locatie van je auto opgeslagen op je mobiele telefoon, zodat je daar niet meer aan hoeft te denken.

TomTom Go Premium 5 inch

IFTTT-integratie

Voor een warm welkom en een relaxed afscheid synchroniseer je je thermostaat, garagedeur, verlichting, virtuele assistenten, agenda's en andere slimme apparaten met de IFTTT-functionaliteit van TomTom GO Premium.

TomTom Go Premium 5 inch

Gepersonaliseerde routes

Het TomTom GO Premium-autonavigatiesysteem slaat je routes automatisch op wanneer ze worden gereden, zodat je later opnieuw van je routes kunt genieten. Ook kun je ze personaliseren en delen met andere bestuurders en uploaden naar TomTom Road Trips.

In de doos

 • TomTom Go Premium 5 inch
 • Actieve magnetische houder
 • USb-kabel en auto-oplader
 • Documentatie

Specificaties

Scherm

 • Schermafmeting: Touchscreen van 5 inch (13 cm)
 • Scherm: WVGA
 • Schermresolutie: 480 x 272 pixels, 109 ppi
 • Invoer via touchscreen: Capacitief scherm

Geheugen

 • Intern geheugen: 16 GB
 • Ondersteuning voor micro-SD-kaart: Ja, tot 32 GB

Batterij

 • Gebruiksduur van de batterij: Maximaal 1 uur

Overig:

 • Houder voor in het voertuig: Actieve magnetische houder
 • Bluetooth (voor gesprekken, berichten, Siri en Google Now): Ja
 • Stembesturing: Ja
 • TomTom Services via smartphone: Ja
 • TomTom Services via ge´ntegreerde SIM: Ja
 • 3D-gebouwen: Ja
 • Ge´ntegreerde Wi-Fi: Ja

Laatste wijziging: 30 Dec, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden