Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_autonavigatie

Bel ons: 088-0226900

TomTom Go 5200

TomTom Go 5200

Niet meer leverbaar

 

Omschrijving

TomTom Go 5200TomTom Go 5200

  • Lifetime Maps (wereld)
  • Lifetime Flitsers
  • MyDrive Cloud-app
  • TomTom Traffic via ingebouwde SIM
  • Handsfree bellen
  • Updates via Wi-Fi
  • Smartphoneberichten
  • Geschikt voor Siri en Google Now™
  • Actieve magnetische houder

Ontdek de TomTom GO 5200 : het slimmere, snellere en beter verbonden navigatiesysteem met geïntegreerde SIM-kaart. Met de Wi-Fi®-verbinding kun je updaten zonder computer. Handsfree bellen en smartphoneberichten met stembesturing zorgt voor veilige connectiviteit. Met TomTom MyDrive kun je routes plannen op je telefoon , zodat het navigatiesysteem startklaar is wanneer je de auto instapt. Gratis Lifetime Maps, verkeersinformatie en flitserupdates zijn allemaal inbegrepen. Je ontvangt zelfs waarschuwingen voor trajectcontroles. Geen roamingkosten wanneer je in het buitenland rijdt. Schermgrootte van 5 inch.

Functies

TomTom Go 5200

TomTom Services via geïntegreerde SIM

Met de geïntegreerde SIM-kaart van je TomTom GO 5200 kun je eenvoudig bij het eerste gebruik TomTom Traffic en andere realtime services activeren. Je blijft verbonden, ook wanneer je in het buitenland rijdt, zonder extra kosten. De data hebben we al toegevoegd, dus je hoeft je geen zorgen te maken over roamingkosten.1

TomTom Go 5200

Updates via Wi-Fi

Download de nieuwste kaarten en software voor je TomTom GO 5200 via de geïntegreerde Wi-Fi. Je hebt geen computer nodig. Je navigatiesysteem meldt het wanneer er nieuwe updates beschikbaar zijn. Je hoeft alleen maar verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk en in het menu te kiezen wat je wilt installeren.2

TomTom Go 5200

Smartphoneberichten

Luister veilig naar tekstberichten op je smartphone, terwijl je je handen aan het stuur en je ogen op de weg houdt. Laat de TomTom GO 5200 je berichten voorlezen of bel eenvoudig handsfree mensen op die je een bericht hebben gestuurd. Dit is allemaal mogelijk terwijl je telefoon in je zak zit.3

TomTom Go 5200

Geschikt voor Siri en Google Now™

Activeer Siri of Google Now™ door op een knop van je TomTom GO 5200 te tikken en gebruik de spraakherkenning via de geïntegreerde microfoon. Krijg volledige toegang tot de spraakherkenning op je telefoon terwijl je telefoon veilig in je tas of zak zit, zodat je de accu van je telefoon spaart.4

TomTom Go 5200

Voorspelling van bestemming

TomTom GO 5200 leert je rijgewoonten en voorspelt wanneer je waarschijnlijk naar een veel bezochte bestemming rijdt die is opgeslagen in Mijn plaatsen. Dankzij de slimme leercurve worden de voorspellingen nauwkeuriger naarmate je vaker met het systeem rijdt.

TomTom Go 5200

Handsfree bellen

De luidspreker en microfoon van je TomTom GO 5200 zijn ontworpen voor kwalitatief hoogstaand handsfree bellen in de auto. Je hoeft alleen maar je telefoon te koppelen via Bluetooth. Op het scherm van je navigatiesysteem wordt duidelijk weergegeven wie er belt. Je telefoon kan veilig opgeborgen blijven, waardoor je bespaart op batterijverbruik.5

TomTom Go 5200

Verbeterde prestaties

Opstarten, bestemmingen vinden, routes berekenen: alles gaat sneller dankzij de geüpgradede processor van de TomTom GO 5200 . Elke tik, swipe en stemopdracht wordt direct geregistreerd, zodat je probleemloos alle navigatiehulp kunt ontvangen.

TomTom Go 5200

Lifetime TomTom Traffic

De waanzinnig nauwkeurige verkeersinformatie van de TomTom GO 5200 geeft je de mogelijkheid om routes om de verkeersdrukte heen te plannen. Met realtime updates van miljoenen bestuurders is het net alsof je een enorm netwerk van vrienden hebt die je helpen om de beste route te kiezen.

TomTom Go 5200

Lifetime Wereldkaarten

Download en update kaarten van landen uit de hele wereld zonder extra kosten gedurende de levensduur van je TomTom GO 5200 . Kies de beste kaart voor je reis binnen Europa, naar Noord-Amerika of Afrika, of helemaal naar Australië en Nieuw-Zeeland. Met een waterdichte garantie.

TomTom Go 5200

Lifetime Flitsers

Waarschuwingen vooraf op je TomTom GO 5200 laten je weten wanneer je een vaste of mobiele flitser of een trajectcontrole nadert en herinneren je aan de maximumsnelheid. Je kunt bijgewerkte locaties van mobiele flitsers ontvangen, zonder extra kosten gedurende de levensduur van je systeem.

TomTom Go 5200

TomTom MyDrive

Plan routes, controleer live verkeersinformatie en sla favorieten op vanaf je smartphone, tablet of pc, altijd en overal. Bestemmingen of favorieten die je hebt ingesteld in MyDrive, worden automatisch door je TomTom GO opgehaald zodra je het systeem opstart in de auto en verbinding maakt met je smartphone.6

TomTom Go 5200

Actieve magnetische houder

Met de unieke magnetische houder kun je de TomTom GO 5200 moeiteloos voor iedere rit bevestigen. Je kunt binnen een seconde het navigatiesysteem met één hand bevestigen of verwijderen. Plaats het systeem op de perfecte plek in je auto door de houder aan te passen voor gebruik op de voorruit of het dashboard.

1. De TomTom-services via de geïntegreerde SIM-kaart blijven beperkt tot de landen op de kaart die was geïnstalleerd toen je het systeem kocht.
2. Wij raden aan een Wi-Fi-netwerk met een downloadsnelheid van ten minste 30 MB/s te gebruiken, vooral bij kaartupdates, die groot kunnen zijn.
3. Bezoek tomtom.com/connect om te ontdekken welke berichtenapps worden ondersteund
4. Siri is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. De service Google Now is een handelsmerk van Google Inc.
5. Het Bluetooth-woordmerk en de bijbehorende logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en deze merken worden door TomTom onder licentie gebruikt. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
6. Ondersteunde TomTom-modellen zijn: VIA 52 / 62; GO 40 / 50 / 60 / 51 / 61 / 400 / 500 / 510 / 520 / 600 / 610 / 620 / 5000 / 5100 / 5200 / 6000 / 6100 / 6200.

In de doos

  • TomTom Go 5200
  • Actieve magnetische houder
  • USb-kabel en auto-oplader
  • Documentatie

Specificaties

Scherm

  • Schermafmeting: Touchscreen van 5 inch (13 cm)
  • Scherm: WVGA
  • Schermresolutie: 480 x 272 pixels, 109 ppi
  • Invoer via touchscreen: Capacitief scherm

Geheugen

  • Intern geheugen: 16 GB
  • Ondersteuning voor micro-SD-kaart: Ja, tot 32 GB

Batterij

  • Gebruiksduur van de batterij: Maximaal 1 uur

Overig:

  • Houder voor in het voertuig: Actieve magnetische houder
  • Bluetooth (voor gesprekken, berichten, Siri en Google Now): Ja
  • Stembesturing: Ja
  • TomTom Services via smartphone: Nee
  • TomTom Services via geïntegreerde SIM: Ja
  • 3D-gebouwen: Ja
  • Geïntegreerde Wi-Fi: Ja

Laatste wijziging: 30 Dec, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden