Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_autonavigatie

Bel ons: 088-0226900


Autonavigatie> TomTom

tomtom-logoTomTom: "Sneller naar je bestemming"

TomTom, wie heeft er niet van gehoord? TomTom is een synoniem voor navigatiesysteem geworden. Men komt binnen voor een TomTom, terwijl ze een navigatiesysteem van ieder merk bedoelen.

TomTom heeft 2 lijnen voor de auto, te weten de START serie en de GO serie.

TomTom Start 62De TomTom Start serie

De START is het standaard navigatiesysteem, zonder TomTom Traffic, oftewel geen file-informatie. Deze lijn heeft een 4,3 ; 5 en 6 inch uitvoering.

Wel kan je drie maanden kosteloos alle flitsers downloaden. Na het verlopen van deze 3 maanden, blijven de flitsers wel in het systeem staan, maar kan je het niet meer bijwerken (of je moet ervoor betalen). Met de Easyport houder kan je de TomTom makkelijk op zowel het raam als op het dashboard plakken.

Op alle modellen van TomTom zit Lifetime Maps. Zolang het apparaat het doet, kunt u kosteloos de kaarten van Europa downloaden. Verder krijg je geavanceerde rijstrookaanwijzingen, waarbij een afbeelding wordt getoond op welke baan je moet rijden bij lastige splitsingen.

TomTom Met de vernieuwde interface, kun je nog sneller en makkelijker je bestemming zoeken. Het is een splitscreen waar links de adressen komen en rechts de POIs met de zoektermen die je gebruikt, gebaseerd op afstand van waar je bent.

De TomTom Go serie

Naast de TomTom START is er nog de TomTom GO serie. Deze lijn is weer onder te verdelen in 3 uitvoeringen. De TomTom GO 520/620 en de TomTom GO 5200/6200.

Het grote verschil tussen de START en de GO x0 serie is de verkeersinformatie.
Via je Smartphone kan je de file-informatie doorsturen naar je TomTom, waarmee je op de hoogte blijft van alle mogelijke opstoppingen. Hiervoor heb je wel een data-abonnement nodig. (Let op op eventuele kosten in het 1_s300buitenland!) Verder reageert de GO ook via spraakbesturing.

De volgende is de Go x20 serie. Deze uitvoering heeft een actieve houder, welke magnetisch met de TomTom koppelt. Verder kan je met de vingers in- en uitzoomen, pinch-to-zoom, net zoals men tegenwoordig op een Smartphone gewend is. Dit is intuďtiever en voegt toe aan het gebruiksgemak.

Ook hier zit weer verkeersinformatie op via de Smartphone. Waar je bij bovengenoemde modellen nog moest betalen om je flitsers bij te werken, zit dit gratis bij de x20 serie.

Als laatste heb je ook nog lifetime maps, alleen dan voor 'heel de wereld'. In de afbeelding hieronder staan de landen welke onder de Lifetime Maps vallen. Houd er rekening mee dat deze kaart niet in zijn geheel op het toestel staat. Standaard staat Europa op het toestel en via de computer kun je zonder extra kosten andere delen van de wereld laden (eventueel op een geheugenkaart).

tomtom dekkingAls laatst rest er nog de GO x200 serie. Het meest complete navigatiesysteem van TomTom.

In dit systeem zit een SIM-kaart waarmee je alle data binnenhaalt met betrekking tot de file -informatie. Geen gedoe met het aansluiten van je telefoon, dus ook geen data gebruik. Voor de rest is dit systeem gelijk aan de GO x20 serie, dus ook Lifetime Maps World.

 

TomTom

Formaat scherm

Verkeersinfo via

Houder

Type scherm

Lifetime dekking

Lifetime flitsers

Start 42

4,3 inch

X

Eenvoudig draaibare houder

Touchscreen

Europa

V
(3 maanden)

Start 52

5 inch

X

Eenvoudig draaibare houder

Touchscreen

Europa

V
(3 maanden)

Start 62

6 inch

X

Eenvoudig draaibare houder

Touchscreen

Europa

V
(3 maanden)

Go 6200

6 inch

Ingebouwd

Magnetische houder

Volledig interactief

Wereld

V

Go 5200

5 inch

Ingebouwd

Magnetische houder

Volledig interactief

Wereld

V

Go 620

6 inch

Smartphone

Magnetische houder

Volledig interactief

Wereld

V

Go 520

5 inch

Smartphone

Magnetische houder

Volledig interactief

Wereld

V

Via 53

5 inch

Smartphone

Eenvoudig draaibare houder

Touchscreen

Europa

V
(3 maanden)

Laatste wijziging: 16 Aug, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px