Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_wearables

Bel ons: 088-0226900


Wearables > Activity trackers > Garmin Vivosmart 4

Garmin Vivosmart 4 donkergrijs met zwarte band medium

Garmin Vivosmart 4 donkergrijs met zwarte band medium

bij ons € 99,-
bestelbalk

Medium:

Garmin Vivosmart 4 donkergrijs met zwarte band medium

 

Large:

Garmin Vivosmart 4 donkergrijs met zwarte band large

Omschrijving

Garmin Vivosmart 4: volg je wellness- en fitnessactiviteiten in stijl

 • Slanke, smart activiteitentracker1 combineert trendy design met stijlvolle metalen accenten en een helder, eenvoudig af te lezen scherm
 • Omvat geavanceerde slaapcontrolefunctie die de REM-slaap bijhoudt en het zuurstofsaturatieniveau in het bloed gedurende de nacht kan meten met de Pulse Ox2-sensor om de pols
 • Fitness- en gezondheidsbewakingstools zijn gebaseerd op hartslagmeting aan de pols3, het volgen van je stressniveau gedurende de hele dag, relaxtimer voor ontspannende ademhalingsoefeningen, VO2 max, Body Battery™ energiebewaking en meer
 • Met speciale activity timers voor wandelingen, hardloopsessies, krachttraining, yoga, zwemsessies in het zwembad en andere lichamelijke activiteiten
 • Je kunt bij alle meldingen via trillingen worden gewaarschuwd, met inbegrip van gesprekken, sms'jes en meer (sms-antwoorden beschikbaar voor gebruikers van Android™-toestellen)
 • De batterij kan je tempo bijhouden: de gebruiksduur van de batterij is maximaal 7 dagen (met uitzondering van Pulse Ox slaapcontrole). De Garmin Vívosmart 4 kan ook veilig worden gebruikt tijdens het zwemmen en zelfs onder de douche

Garmin Vivosmart 4

Accentueer je stijl terwijl je jouw conditie verbetert met de Garmin vívosmart 4 activiteitentracker. Deze slanke, zwemvriendelijke smart activity tracker zit boordevol fitness- en wellness-functies zodat je je optimaal kunt richten op een gezondere, actievere levensstijl. Met de Pulse Ox-sensor om de pols, kun je de zuurstofsaturatie in je bloed schatten terwijl je slaapt - of je kunt je zuurstofniveau op elk moment tijdens de dag controleren. Het toestel bewaakt ook de hartfrequentie bij de pols en bevat handige tools, zoals meting van je stressniveau gedurende de hele dag, een relaxtimer voor diepe-ademhalingsoefeningen en VO2 max-metingen. Bovendien herinnert de Body Battery energiebewakingsfunctie je eraan wanneer je het beste actief kunt zijn of wanneer je rust nodig hebt. De Garmin vívosmart 4 kan veilig worden gebruikt in het zwembad of onder de douche en de batterij gaat tot wel 7 dagen mee. Dankzij de smartphone meldingen met trillingswaarschuwingen blijf je ook onderweg verbonden (mits je aangesloten bent op een compatibele smartphone).

Stijlvol, strak ontwerp

De Garmin Vivosmart 4 is verkrijgbaar in meerdere kleuren, perfect passend bij je eigen stijl. Het opvallende, slanke polsbandontwerp met metalen afwerking heeft een helder, eenvoudig af te lezen scherm. Het scherm staat alleen aan wanneer je het nodig hebt. En wanneer het scherm aan staat, wordt de helderheid van het scherm automatisch aan het omgevingslicht aangepast, zodat het zelfs in fel zonlicht goed zichtbaar is. Of je nu naar kantoor gaat, naar de fitnessruimte, het zwembad of Garmin Vivosmart 4onderweg bent tussen verschillende locaties, de Garmin Vívosmart 4 sluit perfect aan op je levensstijl.

Pulse Ox om de pols

De Pulse Ox-sensor op de Garmin Vívosmart 4 schat het zuurstofsaturatiegehalte in je bloed in. De Pulse Ox-metingen zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals je algemene gezondheid en conditie. Door het controleren van je Pulse Ox kun je inschatten hoe jouw lichaam zuurstof absorbeert. Schakel de functie in om 's nachts de SpO2 te meten, of gebruik deze functie om op elk gewenst moment een steekproefmeting af te nemen en zo meer te weten te komen over je lichaam.

Garmin Vivosmart 4Geavanceerde slaapcontrole

Slaap is belangrijk voor uw algemene gezondheid, welzijn en fysieke prestaties. Om je een idee te geven van je slaappatroon, houdt de Garmin Vívosmart 4 gedurende de nacht je lichte slaapfase, diepe slaapfase en REM-fase bij, evenals je lichaamsbewegingen. Schakel voor nog meer inzicht de Pulse Ox-functie in om het zuurstofniveau in je bloed tijdens de slaap te bekijken. Wanneer je wakker wordt, kun je eenvoudig je slaapstatistieken bekijken en vergelijken met de Garmin Connect Mobile app.

Garmin Vivosmart 4Optimaliseer de energie van jouw lichaam

Body Battery energiebewaking op de Garmin vívosmart 4 gebruikt een combinatie van stress-, HRV- (hartslagvariabiliteit), slaap- en activiteitsgegevens om de energiereserves van je lichaam op ieder moment te meten, zodat je periodes van activiteit en rust op optimale momenten in je dag kunt inbouwen. Een hoger getal geeft aan dat je klaar bent om actief te zijn, terwijl een lager getal aangeeft dat je wat moet ontspannen en rusten voordat je een workout aanpakt. Body Battery kan je ook helpen om de patronen gedurende meerdere weken te herkennen, zodat je inziet hoe de afgelopen paar dagen hebben beďnvloed hoe je je vandaag voelt.

Garmin Vivosmart 4Doorlopende stress-tracking

Je ervaart zeer waarschijnlijk stress gedurende de dag, maar wanneer gebeurt dat precies? De Garmin vívosmart 4 laat je weten of je een rustige, gemiddelde of stressvolle dag hebt gehad, met alle stadia daartussenin. Door je HRV (het tijdsinterval tussen elke hartslag) te volgen, berekent en toont de Garmin vívosmart 4 je stressniveau. De Garmin Connect app bevat ook een optionele functie die je eraan herinnert dat je beter even kunt ontspannen. Als in de loop van de dag je spanningsniveau hoger wordt, geeft de "Relax Reminder" een trillingsseintje op de pols en toont een bericht ("Neemt je even een momentje de tijd om te ademen?"). Gebruik de timer voor ontspannende ademhalingsoefeningen, dan wordt je begeleid door de Fourfold (viervoudige) ademhalingstechniek. Deze heeft een bewezen kalmeringseffect op je geest en lichaam.

Volg je actieve leven

De Garmin vívosmart 4 begroet je elke dag met een persoonlijk aangepast stappendoel. Daarna worden de stappen en de voortgang gevolgd en weergegeven. Niet alleen stappen worden geteld, maar de functies voor activiteiten-tracking meten ook het aantal verdiepingen dat je per trap omhoog of omlaag loopt, de verbrande calorieën, minuten intensieve training en meer. Je ziet ook een voortgangsbalk en krijgt trillingswaarschuwingen als seintje dat het tijd is om in actie te komen en te gaan bewegen.

Workouts bijhouden

Garmin Vivosmart 4Je kunt de vooraf geladen activiteitentimers gebruiken om trainingstijden en nog veel meer te volgen. Zodra je een krachttraining start, registreert de Garmin vívosmart 4 jouw oefeningen, herhalingen en sets in combinatie met je werk- en rusttijden. Je hoeft zelf dus niets meer bij te houden. En als je vergeet om een timer te starten, zal de Move IQ™ functie op de Garmin vívosmart 4 automatisch de oefeningen zoals wandelen, zwemmen, fietsen en elliptische training herkennen – en zelfs de timer starten voor bepaalde activiteiten. Wanneer je klaar bent, worden de activiteiten doorgestuurd naar Garmin Connect, Garmins online community, waar je de activiteiten kunt bekijken, bewerken en delen met social media en vrienden.

Dagelijkse bewaking van je conditie en welzijn

Met behulp van Elevate™, die hartslaggegevens via de pols meet en verzamelt, kan de Garmin vívosmart 4 - met een weergave van je geschatte VO2 max - je een beeld geven van je huidige conditie. In het algemeen geldt dat als je aërobe conditie stijgt, je VO2 max eveneens stijgt. De Garmin vívosmart 4 kan je fitnessleeftijd schatten aan de hand van de VO2 max. Je kunt deze leeftijd zelf helpen verlagen door je flink in te spannen en regelmatig te sporten. Voor extra inzicht zal de Garmin vívosmart 4 je op de hoogte brengen als de hartslag onverwacht stijgt boven een door jou ingestelde drempelwaarde. Als je langer dan 10 minuten inactief bent en de hartslag boven de ingestelde drempel blijft, ontvang je een waarschuwing.

Garmin Vivosmart 4Blijf verbonden

Met een Garmin vívosmart 4 activitytracker om de pols, hoef je niet meer te kiezen tussen verbonden blijven of actief blijven. Controleer het weer, bedien je muziek, ontvang smartphone meldingen, zoek je telefoon, beantwoord zelfs sms'jes met vooraf ingestelde sms-antwoorden (alleen Android) en open berichten van sociale media op het scherm van de tracker - en dat alles terwijl jouw smartphone opgeborgen blijft.

Delen en wedstrijdjes houden

Je kunt activiteiten en prestaties eenvoudig bijhouden met de Garmin vívosmart 4. Jouw activiteitentracker synchroniseert automatisch naar de Garmin Connect online community, waar je jouw voortgang kunt bekijken, kunt meedoen aan uitdagingen, kleurrijke badges kunt verdienen en zelfs kunt delen via sociale media. Garmin Connect is gratis en beschikbaar via internet of op je smartphone met de Garmin Connect app.

1 Eerste installatie vereist via Garmin Connect of Garmin Express™
2 Dit is geen medisch toestel en is niet bedoeld voor gebruik in de diagnose of controle van een medische aandoening; zie Garmin.com/ataccuracy Pulse Ox is niet in alle landen beschikbaar.
3 Nauwkeurigheid van activity trackers

Android™ is een handelsmerk van Google Inc.

In de doos

 • Garmin Vivosmart 4 donkergrijs met zwarte band medium
 • Oplaad-/gegevenshouder
 • Snelstartgids

Accessoires

Oplaadclip Vivosmart 4

Oplaadkabel Vivosmart 4

winkelwagenBij ons: € 40,-

Specificaties

Algemeen

 • Lenzen: Polycarbonaat
 • Sierranden: Aluminium
 • Bandmateriaal: Siliconen
 • Grootte behuizing, BxLxH
  • Medium: 15 x 10,5 x 197 mm
   Bandjes met de maat Small/medium passen om polsen met een omtrek van 122-188 mm
  • Large: 15 x 10,5 x 223 mm
   Bandjes met de maat Large passen om polsen met een omtrek van 148-215 mm
 • Gewicht
  • Medium: 20,4 g
  • Large: 21,5 g
 • Classificatie waterbestendigheid: ja (Zwemmen)
 • Aanraakscherm: ja
 • Type scherm: OLED
 • Schermgrootte, BxH: 6,6 mm x 17,7 mm
 • Schermresolutie, BxH: 48 x 128 pixels
 • Levensduur van batterij: Maximaal 7 dagen (met uitzondering van Pulse Ox slaapcontrole)
 • Geheugen/geschiedenis: 7 activiteiten met tijdmeting, 14 dagen aan activiteiten-trackinggegevens

Klokfuncties

 • Tijd/datum: Ja
 • Automatische zomertijd: ja
 • Wekker: ja
 • Timer: ja
 • Stopwatch: ja

Sensors

 • Garmin Elevate™ polshartslagmeter: ja
 • Barometrische hoogtemeter: ja
 • Versnellingsmeter: ja
 • Omgevingslichtsensor: ja
 • Acclimatisering pulse oxymeter: ja

Dagelijkse smart functies

 • Connectiviteit: Bluetooth® Smart en ANT+®
 • Smart notifications: ja
 • Text response/reject phone call with text (Android™ only): ja
 • Weer: ja
 • Muziekbediening: ja
 • Vind mijn telefoon: ja
 • Functie Vind mijn horloge: ja
 • VIRB® afstandsbediening: ja
 • Compatibiliteit met smartphone: iPhone®, Android™
 • Compatibel met Garmin Connect™ Mobile: ja

Activiteiten-trackingfuncties

 • Stappenteller: ja
 • Bewegingsbalk (verschijnt op toestel na periode van inactiviteit; door een paar minuten te lopen, zet je de balk weer op nul): ja
 • Automatisch doel (leert je activiteitsniveau en wijst een dagelijks stapdoel toe): ja
 • Slaap bijhouden (houdt totale aantal uren slaap en perioden van onrustige en rustige slaap bij): ja
 • Verbrande calorieën: ja
 • Verdiepingen omhoog: ja
 • Afgelegde afstand: ja
 • Minuten intensieve training: ja
 • TrueUp™: ja
 • Move IQ™: ja
 • Fitnessleeftijd: Ja (in app)
 • Body Battery™ energiemonitor: ja
 • De hele dag stress volgen: ja

Fitness Equipment/Gym

 • Beschikbare activiteitenprofielen voor de sportzaal: Krachttraining, cardiofitness, elliptische training, traptreden lopen, yoga
 • Automatische herhalingsteller: ja

Trainings-, plannings- en analysefuncties

 • Aanpasbare gegevenspagina's: ja
 • Aanpasbare activiteitenprofielen: ja
 • Auto Lap®: ja
 • VO2 max.: ja
 • Aanpasbare waarschuwingen: ja

Hartslagmeetfuncties

 • HS-zones: ja
 • HS-waarschuwingen: ja
 • HS-calorieën: ja
 • % HS max.: ja
 • HR Broadcast (zendt hartslaggegevens via ANT+™ naar gekoppelde apparaten): ja

Hardloopfuncties

 • Beschikbare hardloopprofielen: Hardlopen

Zwemfuncties

 • Beschikbare zwemprofielenZwemmen in een zwembad (eenvoudig): ja

Volgfuncties voor kinderen

 • Toe-to-Toe™ uitdagingen

Laatste wijziging: 18 Jun, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden