Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dť specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_wearables

Bel ons: 088-0226900


Wearables > Outdoor/ multi-functioneel > Garmin Instinct 2X Solar Tactical Black

Garmin Instinct 2X Solar Tactical Black

Garmin Instinct 2X Solar Tactical BlackGarmin Instinct 2X Solar Tactical BlackGarmin Instinct 2X Solar Tactical BlackGarmin Instinct 2X Solar Tactical BlackGarmin Instinct 2X Solar Tactical BlackGarmin Instinct 2X Solar Tactical Black

Garmin Instinct 2x Solar Tactical Black

adviesprijs € 500,- bij ons € 419,-
bestelbalk

Garmin Instinct 2X Solar standaard:

Garmin Instinct 2X Solar GraphiteGarmin Instinct 2X Solar Flame RedGarmin Instinct 2X Solar WhitestoneGarmin Instinct 2X Solar Mosgroen


Garmin Instinct 2X Solar Tactical:

Garmin Instinct 2X Solar Tactical Coyote TanGarmin Instinct 2X Solar Tactical Black

5 winkels voor uitleg en advies!
Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd (indien voorradig)
verzending met PostNL naar je huisadres
of afhalen bij meer dan 2800 afhaalpunten in Nederland
eigen helpdesk en technische dienst
gratis verzending vanaf € 50,-
 

Omschrijving

Garmin Instinct 2X Solar Tactical, waarom alleen volgen? Neem de leiding.

Deze opvallende, robuuste Garmin Instinct 2X Solar Tactical is krachtig genoeg om je bij te houden en is uitgerust met specifieke tactische functies, een ingebouwde ledzaklamp en opladen via zonne-energie, zodat je altijd kunt doorgaan.

 • Voltooi je missie met de onbeperkte levensduur van de batterij in smartwatch-modus met opladen op zonne-energie1 (afhankelijk van intensiteit en hoeveelheid zonlicht)
 • Tactische functies zoals compatibiliteit met nachtzichtbrillen en meer voor field ops.
 • Robuustheid die voldoet aan militaire normen betekent dat er geen grenzen zijn.
 • Als het donker wordt, helpt de ingebouwde LED-zaklamp je om door te gaan.
 • Train op jouw manier met de ingebouwde sport-apps op je pols.
 • Krijg meer inzicht in je lichaam met continue gezondheidscontroles.

Garmin Instinct 2X Solar Tactical

Ontworpen voor duurzaamheid

De ultrasterke Garmin Instinct 2X Solar Tactical heeft een scherm dat via zonne-energie wordt opgeladen en een robuuste behuizing van 50 mm polymeer. Het toestel beschikt over een waterbestendig tot 10 ATM en voldoet aan Amerikaanse militaire 810-normen voor temperatuur-, schok- en waterbestendigheid.

Ontworpen voor jou

Met een ontwerp dat is gericht op actie en functies die je tactische missies ondersteunen, is deGarmin Instinct 2X Solar Tactical altijd klaar voor avontuur. Bovendien laat je dankzij de gewaagde vormgeving aan de hele wereld zien dat jij dingen op jouw eigen manier doet.

Haal het maximale uit je batterij

Ga langer door dan ooit met opladen met zonne-energie voor een onbeperkte levensduur van de batterij in de smartwatch-modus. Bovendien kun je met Power Manager de levensduur van de batterij verlengen door te bepalen welke instellingen en sensoren stroom gebruiken.

Garmin Instinct 2X Solar Tactica

Garmin Instinct 2X Solar TacticaAangedreven door zonne-energie

De Power Glass™ lens op zonne-energie verlengt de levensduur van de batterij en produceert 50% meer energie dan de Instinct® 2 Solar. Ga langer door dankzij opladen via zonne-energie voor een onbeperkte levensduur van de batterij in de smartwatch-modus (afhankelijk van hoeveelheid zon en intensiteit)

Garmin Instinct 2X Solar TacticaIngebouwde zaklamp

Als je de weg wilt vinden in het donker, kun je gebruikmaken van de ingebouwde multi-ledzaklamp met variabele intensiteiten en een stroboscoop die past bij je loopritme. Daarnaast is er een modus voor rood veiligheidslicht die je helpt de nachtelijke omgeving in de gaten te houden.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaCompatibel met nachtzichtbrillen

Schakel tussen dagweergave en nachtweergave met een scherm dat je kunt aflezen met een nachtzichtbril.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaStealth-Modus

Schakel de stealth-modus in om offline te gaan en het opslaan en delen van je GPS-positie te stoppen en draadloze connectiviteit en communicatie uit te schakelen.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaWeergave met twee posities

Synchroniseer je locatie eenvoudig met anderen door zowel het Universal Transverse Mercator als het referentiesysteem met een militair grid op hetzelfde scherm te bekijken.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaBallistiekcalculator

Gebruik de Applied Ballistics® calculator via de AB Synapse™ – Garmin app (ontgrendelingskosten worden in rekening gebracht) voor toegang tot richtfuncties voor schieten over lange afstand in het veld.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaKill switch

Als beveiliging een probleem wordt, wis je met het uitschakelsysteem het gebruikersgeheugen van het toestel.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaJumpmaster-modus

Bereken "high altitude release points" volgens militaire richtlijnen en navigeer naar je doel zodra je bent gesprongen.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaTactische activiteit

Bekijk de tijd, het tempo, het tijdstip, de hoogte en je locatie in beide soorten coŲrdinaten.

Garmin Instinct 2X Solar Tactica

Garmin Instinct 2X Solar TacticaOndersteuning van Multi-Band Frequenties

Ontvang en benut meerdere frequenties die door navigatiesatellieten worden gebruikt voor grotere nauwkeurigheid van je positie in gebieden waar GNSS-signalen weerkaatst worden, zwak zijn of meestal niet doordringen.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaABC-sensoren

Navigeer over je volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer voor het controleren van het weer en een elektronisch kompas met 3 assen.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaTrackback routes

Geen giswerk meer bij de route terug met behulp van de TracBack functie om dezelfde route terug te navigeren naar je beginpunt.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaReferentiepunt

Houd een oogje op een bekende plaats, zoals je auto of het begin van het pad, ten opzichte van je locatie en vind gemakkelijk je weg terug.

Garmin Instinct 2X Solar Tactica

Garmin Instinct 2X Solar TacticaSmartphone meldingen

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op de Garmin Instinct 2X Solar wanneer dit is gekoppeld met een smartphone.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaConnectIq store

Download aangepaste watch faces, voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store app op je compatibele smartphone.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaGarmin Pay contactloos betalen

Betaal snel en eenvoudig en selecteer het openbaar vervoer van je keuze dankzij Garmin Pay oplossingen voor contactloos betalen via aangesloten providers deelnemende providers.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaVeiligheids- en trackingfuncties

Als jij je onveilig voelt of als de Garmin Instinct 2X Solar registreert dat er een ongeval is gebeurd, kunnen functies voor assistentie en ongevallendetectie een bericht met je locatie verzenden naar je contacten voor noodgevallen wanneer je watch is gekoppeld met je compatibele smartphone.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaAgendaweergave

Bekijk eenvoudig je planning voor de dag met een speciaal agendascherm wanneer de watch is gekoppeld met je smartphone.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaSynchroniseren met de Garmin Connect App

Bekijk je gezondheids- en fitnessinformatie op ťťn en dezelfde plek. De Garmin Connect app op je compatibele smartphone is een levendige online community, waar mensen contact kunnen maken, wedstrijden kunnen houden en dingen kunnen delen.

Garmin Instinct 2X Solar Tactica

Garmin Instinct 2X Solar TacticaIngebouwde sportapps

Doe waar je van houdt met vooraf geladen activiteitenprofielen voor hardlopen, fietsen, zwemmen, krachttraining, indoorklimmen, skiŽn, snowboarden, golf, yoga, pilates en meer.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaObstacle runs

Houd je prestaties bij tijdens evenementen met hindernisbanen met tussentijden voor hardloop- en obstakelgebieden tijdens de wedstrijd. Nadat je tussentijden handmatig hebt vastgelegd tijdens de eerste ronde, hoef jij je alleen nog maar op de wedstrijd te concentreren, omdat de tussentijden automatisch worden vastgelegd. Bekijk vervolgens je statistieken na de race.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaHIIT-Workouts

Dit activiteitenprofiel houdt je HIIT-workouts bij, waaronder AMRAP, EMOM, Tabata en aangepast. Stel het aantal rondes, werk-/rustintervallen en meer in.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaVO2 max

Train slimmer met VO2 max, een indicator van de prestaties die je kunt verwachten. Deze houdt zelfs rekening met veranderingen in prestaties die kunnen worden veroorzaakt door warmte of hoogte.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaDagelijks aanbevolen workout

Bekijk je hele week met aanbevolen dagelijkse workouts, die na elke hardloop- of fietssessie worden aangepast aan je prestaties en herstel, evenals de aankomende races die in de agenda van de Garmin Connect smartphone-app worden weergegeven.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaHersteltijd

Na elke workout hersteltijd laat de functie Hersteltijd je weten wanneer je klaar bent voor een volgende zware workout. Deze functie houdt zelfs rekening met trainingsintensiteit en factoren zoals stress, dagelijkse activiteit en slaap.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaMTB Dynamica

Houd gegevens bij over elke rit met mountainbikegegevens en gespecialiseerde Grit® en Flow™ metingen die aangeven hoe moeilijk de trail is en hoe soepel je afdaalt. De score die hieruit komt, kun je de volgende keer verbeteren.

Garmin Instinct 2X Solar Tactica

Garmin Instinct 2X Solar TacticaIngebouwde sportapps

Doe waar je van houdt met vooraf geladen activiteitenprofielen voor hardlopen, fietsen, zwemmen, krachttraining, indoorklimmen, skiŽn, snowboarden, golf, yoga, pilates en meer. Tactical

Garmin Instinct 2X Solar TacticaObstacle runs

Houd je prestaties bij tijdens evenementen met hindernisbanen met tussentijden voor hardloop- en obstakelgebieden tijdens de wedstrijd. Nadat je tussentijden handmatig hebt vastgelegd tijdens de eerste ronde, hoef jij je alleen nog maar op de wedstrijd te concentreren, omdat de tussentijden automatisch worden vastgelegd. Bekijk vervolgens je statistieken na de race.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaHIIT-Workouts

Dit activiteitenprofiel houdt je HIIT-workouts bij, waaronder AMRAP, EMOM, Tabata en aangepast. Stel het aantal rondes, werk-/rustintervallen en meer in.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaVO2 max

Train slimmer met VO2 max, een indicator van de prestaties die je kunt verwachten. Deze houdt zelfs rekening met veranderingen in prestaties die kunnen worden veroorzaakt door warmte of hoogte.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaDagelijks aanbevolen workout

Bekijk je hele week met aanbevolen dagelijkse workouts, die na elke hardloop- of fietssessie worden aangepast aan je prestaties en herstel, evenals de aankomende races die in de agenda van de Garmin Connect smartphone-app worden weergegeven.

Garmin Instinct 2X Solar TacticaHersteltijd

Na elke workout hersteltijd laat de functie Hersteltijd je weten wanneer je klaar bent voor een volgende zware workout. Deze functie houdt zelfs rekening met trainingsintensiteit en factoren zoals stress, dagelijkse activiteit en slaap.

Handleiding Garmin Instinct 2x Solar

 

Quickfit 26 bandjes

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband zwart v3
 

winkelwagen bij ons € 49,95

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband ember oranje siliconen
 

winkelwagen bij ons € 49,95

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband donker zandsteen - siliconen
 

winkelwagen bij ons € 49,95

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband lakeside blue siliconen
 

winkelwagen bij ons € 49,95

QuickFit 26 bandjes

QuickFit 26 polsband knalgeel siliconen
 

winkelwagen bij ons € 49,95

Accessoires

Garmin Index S2 weegschaal

Index S2 weegschaal

winkelwagen adviesprijs € 150,- bij ons € 125,-

Garmin oplaadkabel

Garmin oplaadkabel
 

winkelwagen bij ons € 25,-

WayPoint oplaadkabel

WayPoint oplaadkabel 1 meter

winkelwagen adviesprijs € 20,- bij ons € 15,-

Garmin HRM-Dual

Garmin HRM-Dual
 

winkelwagen bij ons € 69,95

Cadanssensor V2

Cadanssensor v2
 

winkelwagen bij ons € 39,95

Snelheidssensor V2

Snelheidssensor v2
 

winkelwagen bij ons € 39,95

Cadans- en snelheidssensor V2

Snelheids- en cadanssensor v2

winkelwagen bij ons € 69,95

In de doos

 • Garmin Instinct 2X Solar
 • Oplaad- / gegevenskabel
 • Documentatie

Specificaties

Algemeen

 • Lenzen: Power Glas
 • Sierranden: Met glasvezel versterkt polymeer
 • Materiaal behuizing: Met glasvezel versterkt polymeer
 • QuickFit™ horlogebandjes: Ja (26mm)
 • Bandmateriaal: Siliconen
 • Grootte behuizing, BxLxH: 50 x 50 x 14.5mm. Past om polsen met een omtrek van 145-228 mm
 • LED-zaklamp: Ja
 • Schermgrootte, BxH: Aangepast ontwerp met twee vensters; 27 x 27 mm
 • Schermresolutie, BxH: 176 x 176 pixels
 • Type scherm: memory-in-pixel (MIP) monochrome
 • Gewicht: Staal: 67 gram
 • Batterijtijd: Smartwatch: tot 40 dagen/ onbeperkt met zonne-energie*
  • GPS: 60 uur; 145 uur met zonne-energie**
  • Alle satellietsystemen: 40 uur; 65 uur met zonne-energie*
  • Alle satellietsystemen en multi-band: 27 uur; 36 uur met zonne-energie**
  • Max. batterij in GPS-modus: 150 uur, onbeperkt met zonne-energie**
  • GPS bij expeditie-activiteit: 60 dagen, onbeperkt met zonne-energie*
  • Watchmodus met batterijspaarstand: 100 dagen, onbeperkt met zonne-energie*
   • *Opladen via zonne-energie, de hele dag door dragen, waaronder drie uur per dag buiten met een lichtintensiteit van 50.000 lux
    **Opladen via zonne-energie, gebruik bij lichtintensiteit van 50.000
 • Classificatie waterbestendigheid: 10 ATM
 • Geheugen/geschiedenis: 64 MB

Klokfuncties

 • Tijd/datum: Ja
 • Tijdsynchronisatie via GPS: Ja
 • Automatische zomertijd: Ja
 • Wekker: Ja
 • Timer: Ja
 • Stopwatch: Ja
 • Tijd zon op/zon onder: Ja

Gezondheidsbewaking

 • Hartslagmeter om de pols (constant, elke seconde): Ja
 • Dagelijkse hartslagmeting bij rust: Ja
 • Abnormale-hartslagwaarschuwingen: Ja (hoog en laag)
 • Ademhalingsritme (24x7): Ja
 • Pulse Ox zuurstofsaturatie: Ja
 • Fitnessleeftijd: Ja (in app)
 • Body Battery Energiemonitor: Ja
 • Stressmeting over de hele dag: Ja
 • Ontspannings ademhaling-timer: Ja
 • Slaap: Ja
 • Slaapscore en inzichten: Ja
 • Hydratatie: Ja (in Garmin Connect ™)
 • Gezondheidstracking voor vrouwen: Ja (in Garmin Connect ™)
 • Health Snapshot: Ja

Sensoren

 • GPS: Ja
 • GLONASSS: Ja
 • GalileoS: Ja
 • Positionering op meerdere frequentiesS: Ja
 • Garmin Elevate™ polshartslagmeterS: Ja
 • Barometrische hoogtemeterS: Ja
 • KompasS: Ja
 • GyroscoopS: Ja
 • VersnellingsmeterS: Ja
 • ThermometerS: Ja
 • Acclimatisering pulse oxymeterS: Ja

Dagelijkse smart functies

 • Connectiviteit: Bluetooth®, ANT+®
 • Connect IQ™ downloadbare watch faces, gegevensvelden, widgets en apps: Ja
 • Smartphone Meldingen: Ja
 • Sms-antwoord/telefoongesprek weigeren met sms (alleen Android™): Ja
 • Kalender: Ja
 • Weer: Ja
 • Realtime instellingen worden gesynchroniseerd met de mobiele app Garmin Connect™: Ja
 • Batterijbesparing - aanpasbaar horloge met laag energieverbruik: Ja
 • Muziekbediening: Ja
 • Vind mijn telefoon: Ja
 • Functie Vind mijn horloge: Ja
 • VIRB® afstandsbediening: Ja
 • Compatibiliteit met smartphone: iPhone®, Android™
 • Kan worden gekoppeld met Garmin Golf app: Ja
 • Compatibel met Garmin Connect™ Mobile: Ja
 • Garmin Pay™: Ja

Veiligheids- en trackingfuncties

 • LiveTrack: Ja
 • Ongevallendetectie tijdens bepaalde activiteiten: Ja
 • Hulp: Ja

Tactische functies

 • Dubbele grid-coŲrdinaten: Ja
 • Stealth-modus: Ja
 • Nachtzichtmodus: Ja
 • Kill switch: Ja

Activiteiten-trackingfuncties

 • Stappenteller: Ja
 • Bewegingsbalk (verschijnt op toestel na periode van inactiviteit; door een paar minuten te lopen, zet u de balk weer op nul): Ja
 • Automatisch doel (leert uw activiteitsniveau en wijst een dagelijks stapdoel toe): Ja
 • Verbrande calorieŽn: Ja
 • Verdiepingen omhoog: Ja
 • Afgelegde afstand: Ja
 • Minuten intensieve training: Ja
 • TrueUp™: Ja
 • Move IQ™: Ja
 • Garmin Connect ™ Uitdagingen-app: Ja (optinele ConnectIQ app)

Fitnessapparatuur/Gym

 • Automatische herhalingsteller: Ja
 • Cardiotrainingen: Ja
 • Krachttraining: Ja
 • HIIT-trainingen: Ja
 • Yoga trainingen: Ja
 • Pilates workouts: Ja

Trainings-, plannings- en analysefuncties

 • HS-zones: Ja
 • HS-waarschuwingen: Ja
 • HS-calorieŽn: Ja
 • % HS max.: Ja
 • % HSR: Ja
 • hersteltijd: Ja
 • Auto max. HS: Ja
 • Ochtendrapport: Ja
 • HRV-status: Ja
 • training readiness: Ja
 • HR Broadcast (zendt hartslaggegevens via ANT+™ naar gekoppelde apparaten): Ja (met ANT+)
 • Ademhalingsfrequentie (tijdens oefening): Ja
 • Snelheids- en afstandsmeting via GPS: Ja
 • Aanpasbare gegevenspagina's: Ja
 • Aanpasbare activiteitenprofielen: Ja
 • Auto Pause®: Ja
 • Intervaltraining: Ja
 • Geavanceerde workouts: Ja
 • Downloadbare trainingsplannen: Ja
 • Energiemodi - aanpasbare batterij-instellingen tijdens activiteit: Ja
 • HRM hardlooptempo en -afstand: Ja
 • Auto Lap®: Ja
 • Handmatige ronde: Ja
 • Configureerbare rondewaarschuwingen: Ja
 • Warmte- en hoogteacclimatisatie: Ja
 • VO2 max (hardlopen): Ja
 • VO2 max. (trail run): Ja
 • Trainingsstatus: Ja
 • Trainingsbelasting: Ja
 • training effect: Ja
 • Trainingseffect (anaeroob): Ja
 • Primair voordeel (labels met trainingseffecten): Ja
 • Verbeterde hersteltijd: Ja
 • Dagelijks aanbevolen trainingssuggesties : Ja
 • Aanpasbare waarschuwingen: Ja
 • Audiomeldingen: Ja
 • Finishtijd: Ja
 • Virtual Partner: Ja
 • Virtual Racer™: Ja
 • Automatische multisportactiviteiten: Ja
 • Meerdere sporten: Ja
 • Koersbegeleiding: Ja
 • Vergrendeling aanraking/knop: Ja
 • Sneltoetsen: Ja
 • Auto Scroll: Ja
 • Activiteitengeschiedenis op horloge: Ja
 • Physio TrueUp: Ja
 • Uniforme trainingsstatus: Ja

Hardloopfuncties

 • Beschikbare hardloopprofielen: Hardlopen, Hardlopen op outdoortracks, Hardlopen op een loopband, Hardlopen op indoortracks, Hardlopen in het bos
 • Afstand, duur en snelheid op basis van GPS: Ja
 • Hardloopdynamiek: Ja (met compatibel accessoire)
 • Verticale oscillatie en ratio (de mate van 'staphoogte' in uw hardloopbeweging en het kosten-baten percentage voor uw staplengte): Ja (met compatibel accessoire)
 • Grondcontacttijd en balans (toont hoe lang uw voet op de grond is in plaats van in de lucht tijdens uw hardloopbeweging, en geeft inzicht in uw hardloopsymmetrie): Ja (met compatibel accessoire)
 • Staplengte (real-time): Ja (met compatibel accessoire)
 • Cadans (real-time aantal stappen per minuut): Ja
 • Hardlooppower: Ja
 • Grade-adjusted pace: Ja
 • Prestatieconditie: Ja
 • Lactaatdrempel (door een analyse van uw tempo en hartslag wordt ingeschat wanneer uw spieren snel vermoeid zullen raken): Ja (met compatibel accessoire)
 • Hardloopsessies: Ja
 • Automatisch klimmen tijdens trailrun: Ja
 • Raceprognose: Ja
 • Ondersteuning voor snelheids- en cadanssensor (met sensor): Ja
 • Run/Walk/Stand detection: Ja

Golffuncties

 • Afstand tot voorkant, midden en achterkant van de green: Ja
 • Afstand tot layups/doglegs: Ja
 • Measures shot distance (calculates exact yardage for shots from anywhere on course): Handmatig
 • Digitale scorekaart: Ja
 • Statistieken bijhouden (slagen, putts per ronde, greens en fairways hit ): Ja
 • Garmin AutoShot™: Ja
 • Garmin CourseView updates: Ja
 • Handmatige positionering: Ja
 • Hindernissen en doelen op de baan: Ja
 • Rondetimer/kilometerteller: Ja
 • Compatibel met automatisch volgen van clubs (accessoire vereist): Ja
 • Toegestaan bij wedstrijden: Ja

Buitenrecreatiefuncties

 • Beschikbare fietsprofielen: Fietsen, Wielrennen, Mountainbiken, Grindfietsen, Gewoon fietsen, Toerfietsen, eBike , Fietsen binnen, Veldrijden, Triatlon
 • Tijd-/afstandwaarschuwing (er klinkt een alarm als u een doel hebt bereikt): Ja
 • Koersen (resultaten vergelijken met eerdere activiteiten): Ja
 • MTB Grit & Flow: Ja
 • Fietsronde en maximaal vermogen per ronde (met vermogenssensor): Ja
 • Race tegen een activiteit: Ja
 • FTP (Functional Threshold Power): Ja
 • Compatibel met Vector™: Ja
 • Compatibel met vermogenmeters (geeft de vermogensgegevens weer van compatibele ANT+™-vermogensmeters van andere leveranciers): Ja
 • Geavanceerde Vector ondersteuning: Ja (in app)
 • Compatibel met Varia™ radar (naar achteren gerichte radar): Ja
 • Compatibel met Varia™ lampen: Ja
 • Ondersteuning voor snelheids- en cadanssensor: Ja

Zwemfuncties

 • Beschikbare zwemprofielen: Zwemmen in een zwembad, Zwemmen in open water
 • Meetwaarden zwemmen in open water (afstand, tempo, aantal slagen, slagsnelheid, calorieŽn): Ja
 • Meetwaarden zwemmen in zwembad (aantal banen, afstand, tempo, aantal slagen, slagsnelheid, calorieŽn): Ja
 • Detectie slagtype (vrije slag, rugslag, borstcrawl, vlinderslag): Ja
 • Training registreren: Ja
 • Standaard rusttimer (vanaf 0): Ja
 • Herhalen aan op" rusttimer: Ja
 • Auto rust (alleen voor zwemmen in zwembad): Ja
 • Tijds- en afstandswaarschuwingen: Ja
 • Aftellen starten: Ja
 • Zwemworkouts: Ja
 • Hartslagmeter aan de pols voor onder water: Ja
 • Hartslag van externe HRM (real-time tijdens rust, statistieken van intervallen en sessie tijdens rust en automatische download van hartslaggegevens na zwemmen): Ja

Laatste wijziging: 18 Jun, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden