Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*    Gratis verzenden vanaf € 50,-    Sinds 1999 dé specialist     5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900


Motornavigatie > Garmin Zumo GPS > TPMS bandenspanningsmeter

TPMS

Garmin TPMS bandenspanningsmeter

Bij ons: € 99,95    direct bestellen

Eenvoudig je bandenspanning controleren

Met ons bandenspannningsmeetsysteem (TPMS) kun je de bandenspanning  van je motorfiets snel en gemakkelijk in de gaten houden terwijl je rijdt. Het systeem werkt met maximaal 4 banden in elke configuratie (niet bedoeld voor gebruik bij auto's). Er is één TPMS-sensor vereist  voor elke band (afzonderlijk verkrijgbaar; alleen voor metalen  ventielen).

Bandenspanningsgegevens in een oogopslag

Bevestig 1 TPMS-sensor op elk metalen ventiel en koppel daarna TPMS met de Garmin Zumo 390. Het TPMS-systeem maakt gebruik van ANT-technologie om de meetgegevens draadloos naar je zumo over te brengen. Deze real-time gegevens worden direct op de zumo weergegeven.

Met TPMS kun je aangepaste drempelwaarden instellen. Als de bandenspanning verandert, geeft TPMS een waarschuwing. Met TPMS kun je ook bandenspanningstrends over verloop van tijd controleren. Zo kun je een langzaam leeglopende band detecteren voordat het een groter probleem wordt.

Klein en slim

TPMS is de kleinste bandenspanningssensor voor motorfietsen op  de markt. De TPMS-sensor wordt gevoed door een batterij die tot 18  maanden meegaat, afhankelijk van individueel gebruik. Voor een langere levensduur van de batterij beschikt TPMS over een spaarstand. De sensor wordt pas "wakker" wanneer beweging wordt gedetecteerd

.TPMS_zumo

Laatste wijziging: 29 Jun, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden