Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Al 18 jaar d specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannermotornavigatie

Bel ons: 088-0226900


Motormontage > SP Connect > SP Connect Phone Case > SP Connect Universal Phone Clamp

SP Connect Universal Phone Clamp

SP Connect Universal Phone ClampSP Connect Universal Phone ClampSP Connect Universal Phone ClampSP Connect Universal Phone ClampSP Connect Universal Phone Clamp

SP Connect Universal Phone Clamp

Artikelnummer: 52637

adviesprijs € 25,- bij ons € 19,95 

 

bestelbalk

Remotek Remote

Je telefoon ook bedienen met je handschoen aan op de motor? Kijk dan eens naar de Remotek remote. Te gebruiken met handschoenen, waterdicht en monteerbaar op de motor.

SP Connect Universal Phone Clamp SPC+

Maximale flexibiliteit zonder compromis? Met de SP Connect Universal Phone Clamp is dat mogelijk! Iedere telefoon met een breedte tussen de 58 en 85 mm. en een dikte van maximaal 12 mm. past er tussen. De Universal Phone Clamp SPC+ kan gebruikt worden met alle SP Connect accessoires. Monteer je telefoon op je motor, in je auto, op je fiets of bedenk maar waar. Je volgende avontuur kan beginnen.
Je telefoon in de houder bevestigen gaat makkelijk. Trek de schroef uit, plaats je telefoon, draai de schroef aan en druk deze vast, dat is alles.
De SP Connect Universal Phone Clamp is ook makkelijk bij gebruik van meerdere telefoons.
 

spclogo  spcpluslogo

SP Connect, een wereld vol mogelijkheden!

Of het nu gaat om de fiets, de motor, de auto, fitness, kantoor of het dagelijks leven: SP COnnect is de ultieme motagestandaard voor een actief leven. En systeem eindeloze mogelijkheden.

SP Connect Universal Phone Clamp

SP Connect Universal Phone Clamp

Veilig vergrendeld in slechts 1 seconde!

Met het gepatenteerde Twist-to-lock mechanisme blijft je telefoon goed op zijn plek zitten. Plaats de telefoonhoes op de houder, draai deze 90 graden met de klok mee en klaar om op pad te gaan. SP Connect heeft een uitgebreid assortiment zodat jij je telefoon overal kunt bevestigen. De hoesjes met SPC+ hebben ook nog een magnetische bevestiging.

SP Connect, een oplossing voor alles

Met de universele oplossing kan je ierder type telefoon monteren op alle SP Connect accessoires. Veelzijdig, sterk en veilig bevestigd.

SP Connect Universal Phone Clamp

Laatste wijziging: 09 Feb, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px