Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dÚ specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_sport

Bel ons: 088-0226900


Sport > Wahoo > Wahoo Elemnt ROAM

Wahoo Elemnt Roam V2

Wahoo Elemnt Roam V2Wahoo Elemnt Roam V2Wahoo Elemnt Roam V2

Wahoo Elemnt ROAM V2

adviesprijs € 399,95 bij ons € 349,-
bestelbalk

Wahoo Elemnt ROAM V2 Bundle

adviesprijs € 499,95 bij ons € 429,-
bestelbalk

Omschrijving

Wahoo Elemnt Roam V2

De nieuwe Wahoo Elemnt Roam V2 is een krachtige en nauwkeurige GPS fietscomputer vol met functies die iedere rit in een avontuur veranderen. Dankzij de DUAL-band ontvanger heb je een betere nauwkeurigheid in uitdagende omstandigheden. Het 64-kleuren display geeft je duidelijke feedback over je route. Maar ook informatie over te verwachten beklimmingen of intensiteit van workouts worden duidelijk weergegeven. Dankzij 32GB geheugen heb je ruimte genoeg voor kaarten, workouts, routes en activiteiten opslag.  

Wahoo Elemnt Roam V2

Wahoo Elemnt Roam V2

Navigatie

De Wahoo Elemnt Roam V2 heeft voor ge´nstalleerde kaarten van Europa, America, OceaniŰ en Zuid-Amerika. Kaarten van AziŰ, Rusland en Afrika zijn aparte te downloaden via WiFi.
De Wahoo Elemnt Roam V2 genereert automatisch turn-by-turn aanwijzingen voor alle routes en files, waaronder GPX, TCX en routes ge´mporteerd van Strave, Ride With GPS en Komoot. Het toestel kan zelf ook routes uitrekenen naar een punt op de kaart of naar een opgeslagen locatie. Wil je zoeken op adres of POI gebruik dan de Element Companion App. Maak je rout in de app en synchroniseer die naar je toestel. Keer terug naar het startpunt van je route via de gereden weg, of laat de Wahoo een nieuwe route voor je bepalen. De Wahoo Elemnt ROAM V2 kan je ook begeleiden naar het startpunt van je route. Wijk je af van je route dan kan de Wahoo je weer terug brengen naar je route, je kunt zien wanneer je de originele route weer oppakt door gebruik van verschillende kleuren.
 

Veiligheid

Het is mogelijk om de de Wahoo Elemnt Roam V2 te koppelen aan de Varia Radar systemen. Hiermee zie je achteropkomend verkeer aankomen op het display van je Wahoo. Wil je graag op de hoogte blijven van je berichten van je telefoon, dan kan de Wahoo Elemnt Roam die tonen. Heb je daar even geen zin in, dan is dit makkelijk uit te schakelen met de Do Not Disturb mode. In combinatie met je smartphone is het mogelijk om een livetrack link te delen. Iedereen met die link kan zien waar je op dat moment aan het fietsen bent.

Wahoo Elemnt Roam V2

Wahoo Elemnt Roam V2

Training

Voor de fanatieke racefietser die graag zijn gestructureerde workouts af wil werken is de Wahoo Elemnt  Roam V2 de perfecte partner. Je kunt kiezen voor het Wahoo X trainingsplatform die zorgt voor de juiste workouts voor jouw doelen. Zit je vaak in de bergen dan ga je gebruik maken van Summit Climbing met verschillende kleuren zie je welke stijgingspercentage je nog te wachten staan. De dataschermen zijn volledig aanpasbaar zodat je altijd de voor jou interessante gegevens kunt raadplegen. Ook de workouts gemaakt via TrainerRoad, TrainingPeaks en Today's Plan kun je zonder problemen volgens met je Wahoo Elemnt Roam V2. Deze platformen zijn volledig ge´ntegreerd met Wahoo. Gebruik je de Wahoo Elemnt Roam V2 in combinatie met een Wahoo Kickr thuistrainer dan kan de Elemnt Roam de weerstand van de Kickr aanpassen afhankelijk van je training.

Hardware

De Wahoo Elemnt Roam V2 wordt geleverd met een ge´ntegreerde outfront mount om zo een geheel te vormen met je fiets. Eventueel is de Wahoo met een schroefje te borden zodat deze helemaal onderdeel wordt van je fiets. Het 2,7 inch heldere display beschikt over een krasbestendige glazen lens die gemaakt is voor alle omstandigheden. Opladen gaat via een USB-C aansluiting en met een opgeladen batterij kun je tot 17 uur fietsen. Dankzij de omgevingslichtsensor wordt de verlichting van het display en de LED's aangepast afhankelijk van omgevingslicht. De 2 rijen met LED's kunnen je informeren over je intensiteitszone of navigatieaanwijzingen. De drie knoppen zitten op een logische plek en zorgen voor een intu´tieve bediening.

Wahoo Elemnt Roam V2

Wahoo Elemnt Roam V2

Verbindingen

Wahoo heeft er altijd naar gestreefd om hun systemen zo 'open' mogelijk te maken. Allerlei soorten externe sensoren kunnen gekoppeld worden aan de toestellen van Wahoo. De Wahoo Elemnt Roam V2 kan zowel met ANT+ als Bluetooth sensoren gelijktijdig gekoppeld worden en de data tonen op een van de vele gegevensschermen. Heb je een trainer van een ander merk dan Wahoo, maar ondersteunt deze wel het ANT+ FE-C protocol dan kan je trainer ook aangestuurd worden met je Elemnt Roam. Daarnaast is het mogelijk om routes en trainginsschema's van alle bekende platformen te synchroniseren waaronder Strava en Komoot. Naast hartslagbanden en cadanssensoren is het ook mogelijk om elektronische schakelsystemen en vermogensmeters te koppelen. Beschik je over een Muscle Oxygen sensor van BSXInsight of Moxy dan kan je ook die koppelen.

In de doos

Standaard versie

 • Wahoo Elemnt Roam
 • Out-Front Mount
 • Stem Mount
 • Snelstart gids

Stealth Bundle versie

 • Wahoo Elemnt Roam
 • Out-Front Mount
 • Stem Mount
 • Snelstart gids
 • hartslagband
 • cadanssensor
 • snelheidssensor

Handleiding Wahoo Elemnt Roam

 

Specificaties

 • Afmetingen: 9.05cm x 5.95cm x 2.05cm
 • Gewicht:  93.5 grams
 • Scherm: 2.7 in. // 68.58 mm
 • Batterij: 17 uur
 • Waterdichtheid: IPX7
 • Ondersteunde satellietsystemen: GPS, GLONASS, BEIDOU, Galileo, QZSS, SBAS, NavIC

Laatste wijziging: 14 May, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden