Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_communicatie

Bel ons: 088-0226900


Communicatie > UClear > Uclear Motion Infinity

Uclear Motion 6

Uclear Motion Infinity Single

adviesprijs € 299,95 bij ons € 229,- 

bestelbalk

Uclear Motion Infinity Dual

adviesprijs € 539,95 bij ons € 309,- 

bestelbalk

Omschrijving

Uclear Motion Infinity

De Uclear Motion Serie is ontwikkeld op basis van directe feedback van gebruikers, dealers en experts uit de industrie. De Uclear Motion Infinity is dan ook het meest geavanceerde systeem tot nu toe. Het volledige nieuwe gesture controle systeem zorgt ervoor dat je de Uclear Motion Infinity kunt bedienen met een handbeweging in plaats van het indrukken van een knop. De nieuwste Bluetooth 5.0 standaard zorgt voor een snelle en stabiele verbinding met andere Bluetooth apparaten.

Uclear Motion Infinity Pulse Pro SpeakersDe Ultra Premium Pulse Pro 2.0 speakers zorgen voor een ongekende geluidservaring, of je nu muziek luistert, telefoneert of de intercom gebruikt. De Pulse Pro 2.0 speakers zijn voorzien van de unieke MEM's microfoontjes die je kan wegwerken in je helm. Je krijgt dus geen grote microfoon voor je mond. De aansluiting voor de headset en het opladen betreft een USB-C aansluiting.

Je bedient de Uclear Motion Infinity met 'Natural Voice', met de nieuw ontwikkelde gesture controle of met de logisch gepositioneerde knoppen. Daarnaast beschikt de Uclear Motion Infinity over de gepatenteerde USafe crash sensor. Wordt er een ongeluk gedetecteerd dan wordt automatisch contact gelegd met een vooraf ingesteld nummer (telefoon moet gekoppeld zijn). 

Updates voor het systeem kunnen gedaan worden via je smartphone met behulp van de ClearLink App, met de App kun je tevens je instellingen bekijken en aanpassen. Daarnaast is het ook mogelijk om te updaten via de computer. De Unit is verder volledig waterdicht wanneer de headset is aangesloten en zo dus bruikbaar in alle weersomstandigheden.

Functies

DynaMESH: het eerste MESH netwerksysteem die gecombineerd is met de Multi-Hop techniek. DynaMESH koppelt met MESH systemen en niet-MESH systemen. De techniek zorgt ervoor dat de groep altijd zo geordend wordt dat de meest optimale configuratie wordt gekozen. De Uclear Motion Infinity is uit te breiden met een oneindig aantal headsets. Iedere headset vergroot de afstand weer. De afstand per headset is maximaal 1,2 km.

USafe crash sensor: de Uclear Motion Infinity is voorzien van de gepatenteerde USafe crash sensor. Deze sensor bestaat uit een accelerometer die een harde impact kan detecteren. Wanneer dit gedetecteerd is krijgt een vooraf ingestelde contactpersoon een bericht met je GPS locatie. Dit werkt uiteraard alleen indien je telefoon gekoppeld is en die locatie kan doorgeven.

Gesture Control: de meest gebruikte functies kun je nu doen door je hand naast de module te bewegen. Denk hierbij aan volume omhoog of omlaag, vorige of volgende nummer bij het afspelen van muziek en het starten en stoppen van muziek. Het is niet meer nodig om naar de juiste knop te zoeken.

U-Command voice commands: het is ook mogelijk om de Uclear Motion Infinity te bedienen met je stem. Je kunt verschillende commando's gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om de stemassistent van je telefoon te activeren, bij een iPhone gaat het dan om Siri en bij een Android telefoon gebruik je Google Assistent

U-Move motion sensor: de ingebouwde bewegingssensor detecteert wanneer jij je helm opzet en het systeem wordt ingeschakeld. Zet jij je helm af dan schakelt het systeem zichzelf weer uit.
 

In de doos

 • Uclear Motion Infinity control unit
 • Pulse Pro 2.0 speaker / Mic kit
 • USB-C oplaadkabel
 • Permanente bevestiging
 • Tijdelijke bevestiging
 • Motion plakbevestiging
 • Klittenband (divers)

Specificaties

 • Bluetooth: V5.0 (BR/EDR/BLE), Class 1
 • Spreektijd: tot 18 uur
 • Profielen: HSP, HFP, A2DP, AVRCP, GATT
 • Standby tijd: 400 uur
 • Operationele temperatuur: -40C tot 60C
 • Laad tijd: 2,5 - 3 uur
 • Aanbevolen oplaadtemp. : 0C tot 45C
 • Batterij: 3.7V Lithium-ion
 • Afmeting unit: 72 x 44 x 26mm
 • Clearlink App: Android 4.2 of nieuwer. Apple iOS 8 of nieuwer

Laatste wijziging: 07 Feb, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden