Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist      5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_communicatie

Bel ons: 088-0226900


Communicatie > Cardo Scala Rider > Cardo Packtalk Slim JBL

Cardo Packtalk Slim JBL

Cardo Packtalk Slim JBL Duo

Niet meer leverbaar,, klik hier voor de opvolger

Omschrijving

De Cardo Packtalk Slim JBL is een compacte gestroomlijnde unit die geschikt is voor montage aan de onderrand van je helm. De accu komt midden achter te zitten. Het voordeel van dit systeem is dat je geen grote unit aan de buitenkant van je helm hebt zitten. Verder is de Cardo Packtalk Slim nagenoeg gelijk aan de Bold versie en nu dus ook voorzien van de JBL speakers. Op de website van Cardo kan je nakijken of je helm compatibel is met de Slim versie. Bij twijfel kom je gewoon langs bij een van onze winkels en kunnen we bekijken wat er wel en niet mogelijk is.

De Cardo Packtalk Slim JBL is het beste wat er te koop is op communicatiegebied. De DMC techniek heeft zich uiteraard al bewezen in de huidige Packtalk serie en door de toevoeging van de JBL speakers beschik je over een ongekende geluidservaring tijdens je motor rit. De techneuten van JBL en Cardo hebben de handen ineen geslagen om een speaker te ontwikkelen speciaal voor gebruik in de motorhelm. Niet alleen de speaker is nieuw, maar softwarematig is er ook van alles aangedaan om de audio naar een nog hoger niveau te tillen.
 

Wat is DMC™?

Bij communicatie in groepsverband via een Bluetooth® verbinding zijn alle motorrijders als een ketting met elkaar verbonden. Wanneer één van de schakels in de ketting uitvalt, dan moet de verbinding worden hersteld en is communicatie tijdelijk niet mogelijk. Dankzij DMC™ is dit verleden tijd, via een virtueel netwerk zijn alle motorrijders dynamisch met elkaar verbonden. De communicatie wordt niet beïnvloed als één van de motorrijders de groep verlaat of weer instroomt, het netwerk past zich automatisch razendsnel aan. Tot vijftien motorrijders kunnen in DMC™ modes gelijktijdig communiceren!

Naast deze technologie is de Packtalk uitgerust met de nieuwste Bluetooth® chip (4.1). Beide technologieën werken gelijktijdig en vloeiend samen. Daarmee biedt het systeem een breed scala aan verbindingsmogelijkheden met Bluetooth® apparaten en is het systeem compatibel met andere Scala Rider modellen. Zelfs met andere merken!

Spraakbesturing

Met de Packtalk Bold en Slim hoef je bijna nooit meer een knop in te drukken om het systeem te bedienen. Dankzij Natural Voice Operation kun je eenvoudig spraakopdrachten geven zoals: "Hey Cardo, volume up" om het volume te verhogen of stel een vraag aan Siri of OK Google (mits deze functie geactiveerd is op je smartphone) met "Hey Siri" en "OK Google".

DMC Intercom

 • Bike-to-bike intercom, met een motorrijder communiceren over een afstand van 1.2km en tot wel 6,5 kilometer bij een maximum aantal van 15 rijders

Bluetooth® Intercom

 • Bike-to-bike intercom, tussen maximaal vier motorrijders tot afstand van 1.2 km
 • Dankzij Cardo's Gateway kun je de Scala Rider Packtalk Bold en Slim ook pairen met andere merken intercomsets.
 • Spontane intercomverbinding onderweg met andere Cardo gebruikers dankzij Click-to-link® techniek.

Muziek-en radiofunctionaliteiten

 • Parallel Audio Streaming: Ontvang GPS instructies je smartphone  of luister naar muziek via je smartphone of radio terwijl je in een gesprek bent.
 • Geïntegreerde RDS FM-radio en zes voorkeurszenders.
 • A2DP/AVRCP, draadloos muziek streamen vanaf het navigatiesysteem, smartphone of MP3-speler in hoge kwaliteit.
 • AGC technologie, automatische volumeregeling op basis van omgevingsgeluid en rijsnelheid.
 • Music Sharing™; deel draadloos via A2DP muziek met de passagier.

Verbinding met Bluetooth® apparaten

 • VOX, spraak gestuurd bellen, aannemen of weigeren van inkomende oproepen.
 • Met het dual Handsfree profiel kun je gelijktijdig twee Bluetooth® apparaten koppelen (GPS en telefoon, of 2 telefoons).
 • Parallel Audio Streaming: Ontvang GPS instructies of luister naar muziek via de smartphone of radio terwijl je in een gesprek bent (alleen met Android).
 • Tijdens telefoongesprekken of als je aan het luisteren bent naar muziek/radio worden deze gemute zodra je een GPS instructie ontvangt.
 • Mobiele telefoon Conference Mode (rijder en passagier met beller aan andere kant van de lijn).

Overige specificaties:

 • Ongekende geluidservaring dankzij de standaard meegeleverde JBL speakers.
 • Stel 'm eenvoudig in naar je eigen wensen dankzij de Cardo Connect app (iOS en Android).
 • Personaliseer instellingen en ontvang software updates via de Cardo community.
 • IP67 gecertificeerd, water- en stofdicht.
 • Tot 13 uur communicatie - één week standby. Blijf de Packtalk Bold en Slim gebruiken terwijl je 'm oplaadt via de 12V van je motor of een battery pack.

Laatste wijziging: 14 Jun, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden