Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Al 18 jaar dÚ specialist       6 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_camper_truck

Bel ons: 088-0226900

COVID-19 maatregelen | Bezoek onze winkels! Afspraak maken is NIET nodig                                 Moederdag- / meimaandacties!

Garmin Camper 770LMT-D

Garmin Camper 770LMT-D

Niet meer leverbaar

Klik hier voor alternatieven

Omschrijving

Garmin Camper 770LMT-D: geavanceerde navigatie voor de kampeerliefhebber

 • Camperroutes1 en waarschuwingen over de weg helpen bij het begeleiden van uw camper of caravan
 • Inclusief gratis digitale verkeersinformatie via DAB, plus gratis live services2 zoals LiveTrack, basisinformatie over het weer en meer met de Smartphone Link app
 • Met handsfree functies, waaronder bellen via Bluetooth®3, smartphone meldingen4 en navigatie met spraakbesturing
 • Filterbare campinggegevens van ACSI™, NKC™ en MotorHomeFacts™
 • Ingebouwde Wi-Fi® voor eenvoudige kaart- en software-updates; geen computer vereist

Garmin Camper 770LMT-D

De Garmin Camper 770LMT-D is Garmins geavanceerde navigatiesysteem voor de camper- en caravanliefhebber. Ervaar de vrijheid van de open weg, terwijl je reist met handige begeleidende functies. De Garmin Camper 770LMT-D is een groot en gemakkelijk af te lezen GPS-navigatiesysteem met een randloos touchscreen van 6,95 inch, die goed in de camper of auto past. Het biedt waarschuwingen met betrekking tot de weg en aangepaste routes1 gebaseerd op het gewicht en de afmetingen van je camper of caravan. Het systeem bevat zelfs een lijst met campings van toonaangevende bronnen zoals ACSI™, NKC™ en MHF™. Filter campings en overnachtingsplaatsen op gewenste voorzieningen, zoals elektrische oplaadpunten, douches en internettoegang. Het systeem is tevens uitgerust met de functie Easy Route Shaping, hoogteprofielgegevens en miljoenen nieuwe en populaire plaatsen om te bezoeken en te ontdekken dankzij de samenwerking met TripAdvisor® en Foursquare®.

Garmin Camper 770LMT-DVeilig op weg met aangepaste routes

Voer simpelweg de gegevens van je camper of caravan in en de Garmin Camper 770LMT-D zoekt op basis van het profiel1 de meest geschikte routes. Routes worden vastgesteld op basis van hoogte, gewicht, lengte en breedte van het voertuig.

Live Services voor de Garmin Camper 770LMT-D

Voor Live Services zoals weersvoorspellingen of live parkeerinformatie in de buurt van de bestemming, kun je de Smartphone Link app2 downloaden, waarmee je de Garmin Camper 770LMT-D navigatie kunt koppelen met een compatibele smartphone. Ook kun je gebruik maken van de functie LiveTrack2, waarmee je de locatie kunt delen, zodat vrienden je kunnen volgen tijdens de reis.

Garmin Camper 770LMT-D

Gratis digitale verkeersinformatie via DAB

Met behulp van de meegeleverde voedingskabel/verkeersinformatie-ontvanger biedt de Garmin Camper 770 LMT-D gratis digitale verkeersinformatie│ gedurende de nuttige levensduur van het toestel. Je hoeft geen smartphone te koppelen. Deze oplossing voor verkeersinformatie is direct gebruiksklaar! Sluit het navigatiesysteem aan op een stroomvoorziening in je voertuig om handige verkeersinformatie te ontvangen. Daarna kan het avontuur beginnen.

Geniet van handsfree functies

Zodra je een smartphone met Bluetooth laat synchroniseren met de Garmin Camper 770LMT-D krijg je toegang tot geweldige functies waardoor je verbonden blijft, terwijl je je handen aan het stuur│ houdt. Bel handsfree en ontvang smartphone meldingen op het scherm van het navigatietoestel4. Je ziet dan inkomende oproepen, tekstberichten en agendameldingen zonder de telefoon te hoeven oppakken. Daarnaast kun je ook navigeren met spraakbesturing. Zeg 'spraakopdracht' en bestuur het navigatiesysteem met je stem, zodat je je handen aan het stuur kunt houden.

Garmin Camper 770LMT-D

De weg op met handige routewaarschuwingen

De Garmin Camper 770LMT-D heeft voorgeladen gedetailleerde kaarten van Europa, die camper- en caravangerelateerde beperkingen bevatten zoals hoogtes van bruggen, gewichtsbeperkingen en gerelateerde informatie over de meeste grote wegen en snelwegen. Je hoort en ziet deze handige waarschuwingen, waardoor je voorbereid bent op aankomende dalingen, stijgingen en meer.

De Garmin Camper 770LMT-D is voorzien van een handige kaartfunctie waarmee je hoogtegegevens over je route kunt weergeven op het navigatiescherm. Door op hoogtegegevens te tikken, kun je bovendien het hoogteprofiel uitvouwen voor een meer gedetailleerd overzicht van de huidige en te verwachten hellingsgraad. Op die manier kun je zorgen dat je voorbereid bent op mogelijke steile hellingen op de route.

Garmin Camper 770LMT-D

Garmin Camper 770LMT-DWaarschuwingen voor de bestuurder: Ken de omgeving

Om veiliger te rijden en je omgevingsbewustzijn te vergroten, biedt de Garmin Camper 770LMT-D waarschuwingen voor de bestuurder voor scherpe bochten, wijzigingen in de maximumsnelheid, spoorwegovergangen en dierenoversteekplaatsen. Bovendien geeft het navigatietoestel een waarschuwing wanneer je in de verkeerde rijrichting rijdt of wanneer je in de buurt van scholen of in schoolzones bent. Je ontvangt meldingen wanneer je roodlichtcamera's en flitspalen5 nadert en zelfs vermoeidheidswaarschuwingen6 die aangeven dat je misschien even moet pauzeren, nadat je meerdere uren hebt gereden.

Eenvoudig campings en overnachtingsplaatsen vinden

De Garmin Camper 770LMT-D biedt campinggegevens van ACSI™, NKC™ en MHF™. Filterbare campings/Zoek campings met gewenste voorzieningen, zoals elektrische oplaadpunten, douches en internettoegang.

Garmin Camper 770LMT-D

De reis is beter met TripAdvisor en Foursquare

In een onbekende omgeving heb je behoefte aan een functie die je de weg wijst. Daarom kun je op de Garmin Camper 770LMT-D navigatie nu gebruikmaken van TripAdvisor. Hiermee kun je ook beoordelingen van populaire restaurants en bezienswaardigheden op de route of in de buurt van de bestemming bekijken. Via de grootste reiswebsite ter wereld kun je via het navigatiesysteem alle interessante plekken op de route zien die van je hele tocht op zich een reisdoel maken. Vind ook nieuwe attracties met de ingebouwde reisplanner, die je reizen leuker maakt door onderweg interessante plaatsen aan te wijzen. Bovendien voegt de Foursquare database voorgeladen nuttige punten toe, waaronder miljoenen nieuwe en populaire restaurants, winkels, services en meer op je route.

Garmin Camper 770LMT-D

Garmin Camper 770LMT-DKies voor Easy Route Shaping

Wanneer je een voorkeur hebt voor bepaalde wegen of steden, kun je met Easy Route Shaping je route gemakkelijk aanpassen. Je voegt een bepaald punt toe aan de route op het scherm en er wordt een melding weergegeven die aangeeft hoeveel langer de reis gaat duren.

Meer informatie in een oogwenk

De routekaart wordt continu weergegeven op het scherm van de Garmin Camper 770LMT-D, inclusief aanvullende informatie. Het geeft de maximumsnelheid, je huidige snelheid en geschatte aankomsttijd zo nauwkeurig mogelijk weer. Waar je ook bent, je weet altijd wat er in de buurt is. De functie 'Verderop' is een constante informatiestroom voor plaatsen in de buurt, waaronder restaurants, winkels en tankstations, die op de routekaart verschijnen en worden bijgewerkt naarmate je verder rijdt.

Vriendelijke begeleiding van Garmin Real Directions™

Ervaar het gemak van gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen met Garmin Real Directions. Deze eenvoudig te begrijpen rij-aanwijzingen gebruiken herkenbare opvallende punten, gebouwen en verkeerslichten in aanvulling op gesproken straatnamen, waardoor je wordt begeleid alsof je beste vriend naast je zit. Je hoeft niet meer te zoeken naar die moeilijk leesbare straatnaamborden. Luister gewoon naar de aanwijzingen van Real Directions: 'Sla linksaf bij het verkeerslicht' of 'Sla rechtsaf na het rode gebouw'. Instructies volgen was nog nooit zo eenvoudig.

Eenvoudig navigeren over ingewikkelde knooppunten

Het Garmin Camper 770LMT-D navigatiesysteem biedt geavanceerde rijbaanassistentie (ALG). Deze functie geeft met spraakaanwijzingen en felgekleurde pijlen de juiste rijbaan aan. Het photoReal knooppuntbeeld geeft afritten levensecht weer - in kleur en uiterst gedetailleerd. In het Bird's Eye knooppuntbeeld kun je de situatie bij kruispunten als het ware van bovenaf zien.

Wi-Fi houdt je up-to-date

Dankzij ingebouwde Wi-Fi kun je het navigatietoestel eenvoudig up-to-date houden. Je hebt geen computer of zelfs software nodig om deze eenvoudige updates uit te voeren. Zodra er een nieuwe kaart of software-update beschikbaar is en je verbonden bent met een Wi-Fi netwerk waarbij je je niet hoeft aan te melden in een browser, meldt het startscherm van de Garmin Camper 770LMT-D dat er een update beschikbaar is. Sluit het toestel aan op een stroomvoorziening en voer de update via Wi-Fi uit, terwijl het apparaat wordt opgeladen.

Garmin Camper 770LMT-DHandige achteruitrijcamera

Het Garmin Camper 770 LMT-D navigatietoestel en de Garmin BC 30 draadloze achteruitrijcamera worden apart verkocht, maar kunnen ook samen worden gekocht in een gebundelde navigatieoplossing (professionele installatie aanbevolen). Zodra het navigatietoestel draadloos is verbonden met de achteruitrijcamera kun je eenvoudig voertuigen, voetgangers en andere obstakels zien op het scherm van de Garmin Camper 770LMT-D navigatietoestel terwijl je achteruit rijdt.

Aansluiten op een Garmin smartwatch

De Garmin Camper 770LMT-D werkt met elke Connect IQ™ compatibele Garmin smartwatch, zoals de Garmin fēnix 5 (apart verkrijgbaar). Zo ontvang je waarschuwingen op de pols en kun je gebruik maken van de handige kompasnavigatie op de smartwatch om van je geparkeerde voertuig naar de bestemming te komen en vice versa.

Vertrouw op kaarten van hoge kwaliteit

De kwaliteit van kaartgegevens kan het verschil maken tussen de bestemming vinden en verdwaald raken. Met HERE kaartgegevens van hoge kwaliteit geeft het Garmin toestel je de informatie wanneer je die nodig heeft, zodat je naar de gewenste speciale plaatsen kunt reizen in je camper of met je caravan.

1Niet beschikbaar in alle gebieden. Het opgeven van de kenmerken van uw camper of caravan is geen garantie dat bij alle routesuggesties met die kenmerken rekening wordt gehouden. Houd u daarom altijd aan de verkeersborden en houd rekening met wegcondities.
2Als u toegang wilt krijgen tot live-informatie, moet u de gratis Smartphone Link app downloaden. Uw provider kan kosten voor het gebruik van mobiele data in rekening brengen. Neem contact op met uw serviceprovider voor mobiele telefonie voor meer informatie over tarieven voor mobiele data-abonnementen. Smartphone met Bluetooth vereist (apart verkrijgbaar).
3Smartphone met Bluetooth vereist (apart verkrijgbaar).
4Als u smartphone meldingen wilt ontvangen op uw navigatietoestel, moet u de gratis Smartphone Link app downloaden. Uw provider kan kosten voor het gebruik van mobiele data in rekening brengen. Neem contact op met uw serviceprovider voor mobiele telefonie voor meer informatie over de data- en roaming-tarieven van uw abonnement. Smartphone met Bluetooth vereist (apart verkrijgbaar).
5Waarschuwingen voor roodlichtcamera's en flitsers zijn niet beschikbaar in alle regio's.
6U ontvangt een vermoeidheidswaarschuwing nadat u langere perioden achter elkaar hebt gereden zonder lange stops op de route.
Het merk en de logo's van Bluetooth® zijn het eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en voor elk gebruik van het merk en de logo's is een licentie verkregen door Garmin. Wi-Fi® is een geregistreerd handelsmerk van Wi-Fi Alliance. Foursquare® is een geregistreerd handelsmerk van Foursquare Labs, Inc.

In de doos

 • Camper 770LMT-D
 • Levenslange kaartupdates╣ en digitale verkeersinformatie▓
 • Levenslange digitale (DAB) verkeersinformatie-ontvanger/voertuigvoedingskabel
 • Zuignapsteun voor voertuig
 • USB-kabel
 • Snelstartgids
 • Garmin BC30 draadloze achteruitrijcamera (alleen in de bundelversie)

Accessoires

WayPoint USB-lader

WayPoint USB-lader
 

winkelwagenBij ons € 12,50

WayPoint insteekhoes

WayPoint insteekhoes
 

winkelwagenBij ons € 20,-

WayPoint draagtas 6,95 inch

WayPoint draagtas
hardcase

winkelwagenBij ons € 20,-

1_s300

Garmin draagtas voor 7 inch navigators

winkelwagenBij ons € 17,-

010-11952-00

Garmin luchtroostersteun
 

winkelwagenBij ons € 20,-

Garmin zuignapsteun

Garmin zuignapsteun
 

winkelwagenBij ons € 20,-

 brodit_175


Brodit houder Nuvi/Zumo
 

winkelwagenBij ons € 50,-

1_s300

Garmin dashboardsteun Nuvi/Zumo

winkelwagenBij ons € 27,-

Specificaties

Uitvoering en prestaties

 • Fysieke afmetingen: 17,3 x 9,9 x 1,9 cm
 • Schermgrootte, BxH: 15,2 x 8,9 cm; 17,7 cm diagonaal (6,95 inch)
 • Schermresolutie, BxH: 1024 x 600 pixels
 • Type scherm: Multi-touch glazen WSVGA TFT-kleurenscherm met witte schermverlichting
 • Gewicht: 243 g
 • Batterij: oplaadbare lithium-ionbatterij
 • Batterijlevensduur: maximaal 1 uur
 • Hoogwaardige ontvanger: ja

Kaarten en geheugen

 • Vooraf ge´nstalleerde wegenkaarten: ja van Europa
 • Inclusief levenslang gratis kaartupdates: ja
 • Ge´ntegreerd geheugen: internal solid state
 • Geschikt voor gegevenskaarten: microSD™ kaart (niet meegeleverd).
 • Eigen nuttige punten (eigen nuttige punten toevoegen): ja
 • Waypoints/favorieten/locaties: 1000

Navigatiefuncties

 • Straatnamen uitspreken (bijvoorbeeld: Sla over tweehonderd meter rechtsaf de Hoofdweg in): ja
 • Spraakgestuurde navigatie (bediening met gesproken opdrachten): ja
 • Compatibel met FM-verkeersinformatie: ja
 • Lifetime traffic updates (ontvang gratis lifetime traffic updates): ja
 • Rijbaanassistent (leidt je naar de juiste rijbaan tijdens de navigatie): ja
 • Junction view (toont borden bij afslagen): ja (PhotoReal-knooppuntbeelden)
 • Vermijden tijdens route (bijvoorbeeld snelwegen, tolwegen): ja
 • Draadloze Bluetooth® technologie: ja
 • Maximumsnelheidweergave (geeft de maximumsnelheid weer voor de meeste snelwegen in de VS en Europa): ja
 • Afrit met diensten (laat zien welke diensten beschikbaar zijn langs de snelweg): ja

Aanvullend

 • Reisplanner: Ja
 • Reislog: Ja
 • Garmin Real Directions™ opvallende punten: Ja
 • Foursquare nuttige punten: Ja
 • Smartphone meldingen: Ja
 • Geschikt voor BLE: Ja

Laatste wijziging: 24 Feb, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px