Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Al 18 jaar dÚ specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_camper_truck

Bel ons: 088-0226900

Garmin Camper 660LMT-D

Garmin Camper 660LMT-D

Niet meer leverbaar   
 

 

NKC

Nu bij WayPoint:

Inclusief
NKC Camperplaatsen!

Omschrijving

Garmin Camper 660LMT-D: gemak wanneer je het nodig hebt

 • Meest geschikte route kiezen╣ op basis van grootte en gewicht van uw camper of caravan
 • Weergave van gevarenborden om te waarschuwen voor hoogte van bruggen, gewichtslimieten, scherpe bochten, steile hellingen en meer
 • Camper- en caravanspecifieke adreslijsten; zoekresultaten van campings filteren op de door jou gewenste voorzieningen
 • Eenvoudig de route wijzigen en gewenste wegen of steden toevoegen door simpelweg op het scherm te tikken
 • Hoogtekaartfunctie om mogelijk steile hellingen op uw route weer te geven

NKC Camperplaatsen

Wanneer je de Garmin Camper 660LMT-D bij WayPoint koopt dan zorgen wij ervoor dat het POI bestand met de NKC camperplaatsen is geladen in je toestel. Via de eigen nuttige punten kun je dan eenvoudig zoeken op de NKC camperplaatsen in de buurt. De code van de NKC plaats staat vermeld zodat je eenvoudig meer informatie op kunt vragen in de NKC app.

Garmin Camper 660LMT-D   Garmin Camper 660LMT-D

Met de Garmin Camper 660LMT-D , Garmins nieuwste navigatietoestel voor camperliefhebbers, beschik je over een handige reisbegeleider, zodat je volop kunt genieten van de vrijheid op de weg. De Garmin Camper 660LMT-D , voorzien van een overzichtelijk 6,0-inch capacitief glazen scherm dat gemakkelijk is te installeren in de auto of caravan, stippelt op basis van de afmetingen van je camper of caravan╣ de meeste geschikte routes uit, geeft gevarenborden weer en bevat een adreslijst van campings. De Garmin Camper 660LMT-D biedt niet alleen gemakkelijke routebepaling en hoogteprofielgegevens, maar voegt dankzij Foursquare® ook miljoenen nieuwe en populaire nuttige punten toe.

Nieuw profiel voor de beste caravanroutes

De Garmin Camper 660 LMT-D is speciaal ontworpen om gebruikers van caravans en campers eenvoudige navigatie te bieden. Het toestel wordt geleverd met vooraf ge´nstalleerde, gedetailleerde kaarten van Europa, met informatie over beperkingen op de weg, zoals de hoogte van bruggen, en andere relevante informatie over de meeste hoofd- en snelwegen. Voer simpelweg de gegevens van je camper of caravan in en de Garmin Camper 660LMT-D zoekt op basis van het camperprofiel╣ in heel Europa de meeste geschikte routes. Routes worden bepaald op basis van hoogte, gewicht, lengte en breedte van jouw voertuig.

Routewaarschuwingen en hoogteprofiel

Garmin Camper 660

De Garmin Camper 660 LMT-D beschikt over gedetailleerde kaarten van Europa, waarop voor campers relevante beperkingen staan aangegeven, zoals brughoogten, scherpe bochten en andere relevante informatie betreffende de meeste hoofdwegen en snelwegen. Deze audiovisuele waarschuwingen dienen om je voor te bereiden op mogelijk gevaarlijke situaties.

Garmin Camper 660lmt-d

De Garmin Camper 660LMT-D is voorzien van een handige kaartfunctie waarmee je hoogtegegevens over de route die je gaat afleggen kunt weergeven op het navigatiescherm. Door op hoogtegegevens te tikken kun je bovendien het hoogteprofiel uitvouwen voor een meer gedetailleerd overzicht van de huidige en te verwachten hellingsgraad. Op die manier kun je zorgen dat je voorbereid bent op mogelijke steile hellingen op de route.

Meer dan 9000 campings voorgeladen

Garmin Camper 660

De Garmin Camper 660LMT-D is voorzien van de ACSI campingadreslijst. Deze uitgebreide lijst van kampeerterreinen omvat meer dan 9000 campings in Europa, inclusief gedetailleerde informatie over tarieven, openingstijden en meer. In de ACSI campingadreslijst kun je zoeken op door jou gewenste faciliteiten, zoals huisdieren toegestaan, campingwinkels, elektriciteitsaansluitingen, zodat je op je bestemming niet voor verrassingen komt te staan.

Gemakkelijke routebepaling en landschappelijke routes

Garmin Camper 660

Als je een voorkeur hebt voor bepaalde wegen of steden, kun je gemakkelijk de route aanpassen. Je voegt gewoon een bepaald punt toe aan de route op het scherm en er wordt een melding weergegeven die aangeeft hoeveel langer de reis gaat duren.

Met de Garmin Camper 660 LMT-D is de reis het hoogtepunt. De optionele instelling voor landschappelijke routes biedt je de mogelijkheid om van gebaande wegen af te wijken en meer te ontdekken. Via het routeweergavemenu kun je de landschappelijke route in voorbeeldweergave bekijken en genieten van de vrijheid op de open weg.

Handsfree functies

Garmin Camper 660

De Garmin Camper 660LMT-D biedt het gemak van spraakgestuurde navigatie. Spreek de instructies in en het toestel reageert op jew opdrachten. Je kunt je handen veilig aan het stuur houden. Je kunt natuurlijk ook navigeren via het aanraakscherm. Synchroniseer een compatibel Bluetooth® toestel, zoals een smartphone, met de Garmin Camper 660LMT-D om handsfree te bellen via de ge´ntegreerde microfoon en luidspreker. Berg je telefoon veilig op in een handschoenenvak, jaszak of etui terwijl je nog steeds kunt bellen en gebeld kunt worden.

Camper- en caravansnelheidslimieten

Met de Garmin Camper 660 LMT-D kun je de snelheidslimiet voor uw kampeerauto of caravan, die vaak verschilt van die voor personenauto's, altijd in de gaten houden. Op het scherm worden geldende maximumsnelheid en geschatte aankomsttijdens duidelijk weergegeven, zodat je je tijdens de rit kunt ontspannen.

Meer informatie in een oogopslag

De routekaart wordt continu weergegeven op het scherm van de Garmin Camper 660LMT-D , inclusief aanvullende informatie. In een oogopslag kun je de naam van de straat zien waarin je rijdt. Het toestel waarschuwt ook als je een schoolzone nadert. Waar je ook bent, je weet altijd wat er in de buurt is. De functie Verderop waarschuwt je steeds wanneer je locaties nadert, zoals tankstations, stopplaatsen en campings. Deze informatie wordt naast de kaart weergegeven en tijdens de hele route bijgewerkt.

Garmin maakt navigatie nog gemakkelijker

Garmin Camper 660

De database van de Garmin Camper 660LMT-D is nu dankzij Foursquare uitgebreid met miljoenen nieuwe en populaire nuttige punten. Je kunt nu op de route nog gemakkelijker restaurants, winkels en bezienswaardigheden vinden.

De Garmin Camper 660LMT-D is voorzien van Garmin Real Directions met nieuwe "gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen", gemakkelijk te begrijpen, vriendelijk gesproken richtingaanwijzingen op basis van herkenbare oriŰntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten. Tijdens het navigeren krijg je eenvoudige gesproken aanwijzingen, zoals "Sla rechtsaf na de apotheek". Je hoeft je niet meer in te spannen om straatnamen te lezen. Garmin Real Voice™ is geavanceerde spraaktechnologie die een natuurlijk, vriendelijk stemgeluid produceert. Alleen de GPS-navigatietoestellen van Garmin beschikken over de functies Real Directions en Real Voice.

Gemakkelijk navigeren over ingewikkelde knooppunten

De Garmin Camper 660LMT-D biedt geavanceerde rijbaanassistentie (Active Lane Guidance). Deze functie geeft met spraakaanwijzingen en gekleurde pijlen de voor de route juiste rijbaan aan. De photoReal knooppuntweergave geeft afritten weer zoals in het echt - in kleur en uiterst bc30 achteruitrijcameragedetailleerd. In de Bird's Eye knooppuntweergave kun je de situatie bij kruispunten als het ware van bovenaf overzien.

BC™ 30 draadloze achteruitrijcamera

Gemakkelijk achteruitrijden met de Garmin BC 30 draadloze achteruitrijcamera. Deze camera biedt altijd goed zicht op de weg achter de camper en is onmisbaar tijdens het achteruitrijden.

Compatibel met Smartphone Link app

Garmin Camper 660

Smartphone Link5 is een gratis app voor mobiele toestellen, waarmee je de Garmin Camper 660LMT-D kunt verbinden met een iPhone® of Android™ smartphone. Na de koppeling kan de Garmin Camper 660LMT-D via het data-abonnement van je mobiele telefoon informatie delen. Smartphone Link biedt ook toegang tot Garmin Live Services met nuttige real-time weersinformatie of live verkeersinformatie die gratis of op abonnementbasis beschikbaar is. Je kunt via de app premium inhoud kopen, zoals geavanceerde weerradargegevens of beelden van flitspalen. Met de Smartphone Link app op de Garmin Camper 660LMT-D kun je je ook aanmelden bij Foursquare en toegang krijgen tot meer gedetailleerde informatie over nuttige punten, zoals beoordelingen, prijsklasse en openingstijden. Download Smartphone Link voor Android™ in de Google Play store of voor iPhone® op iTunes.

Bevat levenslange kaart- en verkeersupdates

Garmin Camper 660

De Garmin Camper 660LMT-D biedt gratis kaarten▓ en updates gedurende de nuttige levensduur van het toestel, zodat de routes altijd gebruikmaken van de meest actuele kaarten, nuttige punten en campingadresgegevens.

Met behulp van de meegeleverde voedingskabel/verkeersinformatie-ontvanger biedt de Garmin Camper 660LMT-D gratis digitale verkeersinformatie│ gedurende de nuttige levensduur van het toestel. De Garmin Camper 660LMT-D helpt je files te omzeilen en tijdbesparende alternatieve routes te vinden om te kunnen blijven rijden.

Toestelbeheer met ÚÚn druk op de knop

Gebruik Garmin Express om de Garmin Camper 660LMT-D actueel te houden. Met Garmin Express kun je eenvoudig kaarten en software bijwerken, favorieten naar toestellen overbrengen en gratis aangepaste voertuigpictogrammen en stemmen installeren.

╣Niet beschikbaar in alle gebieden. Het opgeven van de kenmerken van uw camper- of trailerprofiel is geen garantie dat bij alle routesuggesties met die kenmerken rekening wordt gehouden. Houd u daarom altijd aan de verkeersborden en houd rekening met wegcondities.
▓Lifetime Maps voorwaarden en bepalingen
│Lifetime Traffic voorwaarden en bepalingen
4Smartphone met Bluetooth vereist (afzonderlijk verkrijgbaar)
5Data-abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing. Neem contact op met uw serviceprovider voor mobiele telefonie voor meer informatie over de data- en roaming-tarieven van uw abonnement. Er is mogelijk een abonnement vereist.
Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn het eigendom van Bluetooth SIG, Inc. Foursquare® en de Foursquare® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Foursquare Labs, Inc. iPhone is een handelsmerk van Apple Inc. Android is een handelsmerk van Google Inc.

In de doos

 • Camper 660LMT-D
 • Levenslange kaartupdates╣ en digitale verkeersinformatie▓
 • Levenslange digitale (DAB) verkeersinformatie-ontvanger/voertuigvoedingskabel
 • Zuignapsteun voor voertuig
 • MicroUSB-kabel
 • Snelstartgids

Accessoires

WayPoint USB-lader

WayPoint USB-lader
 

winkelwagenBij ons € 12,50

WayPoint insteekhoes

WayPoint insteekhoes
 

winkelwagenBij ons € 20,-

Hardcase 6 inch

Hardcase  voor
6 inch navigators

winkelwagenBij ons € 20,-

010-11917-00

Garmin draagtas voor Camper
 

winkelwagenBij ons € 17,-

Garmin zuignapsteun

Garmin zuignapsteun
 

winkelwagenBij ons € 20,-

1_s300

Garmin dashboardsteun Nuvi/Zumo

winkelwagenBij ons € 35,-

Specificaties

Uitvoering en prestaties

 • Fysieke afmetingen: 16,8 x 9,4 x 1,9 cm
 • Schermgrootte, BxH: 13,6 x 7,2 cm; 15,4 cm diagonaal
 • Schermresolutie, BxH: 800 x 480 pixels
 • Type scherm: Capacitief WVGA TFT-kleurenscherm met witte schermverlichting, multi-touch en handmatig instelbare liggende en staande weergave
 • Gewicht: 268,0 g
 • Batterij: Oplaadbare lithium-ion
 • Batterijlevensduur: Maximaal 1 uur
 • Hoogwaardige ontvanger: ja

Kaarten en geheugen

 • Vooraf ge´nstalleerde wegenkaarten heel Europa
 • Inclusief levenslang gratis kaartupdates: ja
 • Ge´ntegreerd geheugen: Intern solid state
 • Geschikt voor gegevenskaarten: MicroSD™ kaart (niet meegeleverd)
 • Eigen nuttige punten (uw eigen nuttige punten toevoegen): ja
 • Waypoints/favorieten/locaties: 1000

Navigatiefuncties

 • Straatnamen uitspreken (bijvoorbeeld: Sla over tweehonderd meter rechtsaf de Hoofdweg in): Ja (met Garmin Real Directions™)
 • Spraakgestuurde navigatie (bediening met gesproken opdrachten): ja
 • Compatibel met FM-verkeersinformatie: Ja (levenslange verkeersinformatie)
 • Lifetime traffic updates (ontvang gratis lifetime traffic updates): ja
 • Rijbaanassistent (leidt je naar de juiste rijbaan tijdens de navigatie)
 • Junction view (toont borden bij afslagen): ja
 • Vermijden tijdens route (bijvoorbeeld snelwegen, tolwegen): ja
 • Draadloze Bluetooth® technologie: ja
 • Maximumsnelheidweergave (geeft de maximumsnelheid weer voor de meeste snelwegen): ja
 • Afrit met diensten (laat zien welke diensten beschikbaar zijn langs de snelweg): ja

Aanvullend

 • Reisplanner: Ja
 • Reislog: Ja
 • Foursquare: Ja
 • Direct Access: Ja
 • Geeft tijdens het rijden de huidige en te verwachten hellingsgraad van de weg weer
 • Inclusief adreslijst van door ACSI ge´nspecteerde campings
 • Toegang tot live services via uw compatibele iPhone® of Android™ smartphone met Smartphone Link.
 • Gespecialiseerde routeplanning voor campers houdt rekening met campergerelateerde restricties in Europa (instelbaar op hoogte, gewicht, lengte en breedte)

Laatste wijziging: 27 Oct, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px