Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dť specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_autonavigatie

Bel ons: 088-0226900

Trackimo Mini

Trackimo Mini

Niet meer leverbaar   
 

Omschrijving

Trackimo Mini: nu weet je altijd waar waar je waardevolle zaken zijn

Trackimo® is een zeer klein intelligent GPS-GSM toestel dat je toe laat om je waardevolle zaken te zoeken & te traceren. Je kunt exact zien waar ze zijn en automatisch gewaarschuwd worden in geval van problemen.

Trackimo MiniBescherm je kinderen

Zijn je kinderen veilig? Jaarlijks worden ongeveer 1 miljoen kinderen als vermist opgegeven, een verbijsterend gemiddelde van 2700 kinderen per dag. Ongeveer 10% van hen zou ontvoerd zijn. Vrees je kinderen kwijt te raken door slechte invloeden op hun pad van en naar school?

Dankzij de trackimo zal je weer gerust kunnen ademhalen. Hij stuurt, wanneer dan ook, de exacte locatie van je kinderen door. Daarenboven verzendt hij slimme meldingen zoals SMS'jes, e-mails en zelfs telefoonoproepen als er iets ongewoons gebeurt. Zoals wanneer uw kinderen buiten de veilige perimeter wandelen, verdwalen of als ze op de SOS-knop drukken..

Trackimo MiniVind je huisdieren

Huisdieren en dan vooral honden, zijn geliefd en worden meestal als een echt deel van het gezin beschouwd. Omdat je hen veel van je aandacht en tijd schenkt, moet je zeker zijn dat ze veilig zijn en dat je de harige vrienden niet kwijtraakt. Slechts 6 procent van de honden en een zeer magere 2 procent van de katten worden als ze vermist zijn teruggevonden in een opvangcentrum. Met de hulp van Trackimo zal je altijd weten waar je huisdier is. Je kunt zelfs een virtuele omheining instellen zodat je een melding krijgt wanneer je vrolijke viervoeter over de onzichtbare grens gewandeld is.

Trackimo Mini Oudere geliefden

Je ouders of grootouders zullen dankzij de Trackimo nooit verdwalen. Het apparaatje kan eenvoudig vastgemaakt worden in broekzakken of aan riemen.
Voor personen met alzheimer, dementie of personen die een hersentrauma gehad hebben is het een aangeraden hulpmiddel, 60 procent van deze mensen heeft dan ook de neiging om er alleen op uit te trekken. Dit kan gevaarlijke gevolgen hebben zoals ernstige verwondingen of zelfs een overlijden. Houd dus je geliefden in de gaten en breng ze veilig thuis.

Trackimo Mini Bescherm je tiener achter het stuur

Auto-ongevallen zijn de hoofdoorzaak van alle dodelijke ongevallen met tieners en jonge bestuurders. Het risico op ongevallen stijgt exponentieel met elke km/h boven de toegelaten snelheid. Volg de snelheid van je zoon of dochter in de stad, maar ook op de snelweg dankzij de TrackImo en krijg meldeingen wanneer ze te snel rijden. CreŽer een veilige perimeter en krijg een melding wanneer ze zich buiten de afgebakende zone bevinden.

Trackimo Mini Raak je drone nooit meer kwijt!

Drones zijn geweldige hulpmiddelen om luchtfoto's te maken. Maar door hun grootte is het makkelijk om ze kwijt te raken in matige wind en met lege batterijen.

Als je ooit je drone kwijt raakt, helpt trackimo je hem weer terug te vinden.

In de doos

  • 1 Trackimo mini toestel
  • 1 micro-USB kabel laadkabel
  • 1 carry case
  • 1 lanyard

Accessoires

Trackimo Automotive Kit

Automotive Kit

winkelwagenBij ons € 29,95

Specificaties

Technische Specificaties:

  • Afmetingen: L: 39mm, W: 39mm, H: 12mm
  • Gewicht: slechts 21 gr.
  • Stand-by batterij : 48-96 uren, afhankelijk van de gebruiksintensiteit
  • Wereldwijde dekking

Service plan:

  • 12 maanden service inbegrepen
  • Verlenging aan €5/maand; verlengbaar per maand of per jaar

Laatste wijziging: 30 Dec, 2023
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden