Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Sinds 1999 dé specialist      7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_wandelnavigatie

Bel ons: 088-0226900


Wandelnavigatie> Garmin GPSMAP 64 serie

Garmin GPSMAP 64 serie

De GPSMAP 6x serie is al jarenlang een van de populairste series van Garmin. Het eerste model uit deze serie was de GPSMAP 60C deze is voor het eerst verkocht in februari 2004. Grootste pluspunt ten opzichte van de gangbare modellen was dat de antenne beter was en het toestel had maar liefst 56MB geheugen, een geheugenkaart kon er niet in. Kort daarna kwam de GPSMAP 60CS, dit toestel had als extra een barometrische hoogtemeter en een elektronisch kompas. 2 jaar later werden de x modellen uitgebracht, de GPSMAP 60Cx en GPSMAP 60CSx deze toestellen worden tot op de dag van vandaag nog steeds veel gebruikt. Dit waren de eerste modellen met uitbreidbaar geheugen en een hooggevoelige ontvanger, zodat je ook in de bossen ontvangst bleef houden. Overigens was de prijs van een GPSMAP 60Cx destijds € 600,- en voor de GPSMAP 60CSx was je € 675,- kwijt.
In juni 2010 is de GPSMAP62 serie geďntroduceerd. Het uiterlijk is iets verandert, maar het is gelijk duidelijk dat het om een toestel uit GPSMAP 6x serie gaat. Met name de software is aangepast, het gebruik van profielen is toegevoegd, trackbeheer is veel uitgebreider geworden en de interface is een stuk gemoderniseerd.
Inmiddels zijn we 10 jaar verder sinds de introductie van de eerste GPSMAP 6x en zijn we aangekomen bij de GPSMAP 64 modellen, het betreft de Garmin GPSMAP 64, Garmin GPSMAP 64s en Garmin GPSMAP 64st. Uiterlijk zijn er geen wijzigingen ten opzichte van de GPSMAP 62 serie, maar intern zijn er wat dingen aangepast. Alle drie de modellen zijn nu voorzien van een GPS + Glonass ontvanger voor nog betere ontvangst en de S en ST hebben de mogelijkheid om gekoppeld te worden aan een iPhone (4s of hoger). Je kunt dan de notificaties van je iPhone zichtbaar krijgen op het scherm van je GPS toestel. Erg makkelijk wanneer je je kostbare telefoon liever in je zak houdt, maar het wel prettig vindt om op de hoogte te blijven. Daarnaast zijn er 250.000 geocaches voorgeladen van www.geocaching.com Hier onder geven we kort de verschillen weer tussen de 3 modellen.

In de zomer van 2019 werd het weer tijd voor een update, met de introductie van de Garmin GPSMAP 64x en Garmin GPSMAP 64sx. Deze toestellen zijn voorzien van meer intern geheugen (8GB) en beschikken over een Quad-Helix antenne en ondersteuning voor multi-GNSS (GPS, GLONASS en Galileo)

64st_geo 

Productoverzicht

 

 

 

Garmin GPSMAP64x

Garmin GPSMAP64sx

 

Garmin GPSMAP 64x

Garmin GPSMAP 64sx

 

Voorgeladen kaarten

Basiskaart

Basiskaart

Elektronisch kompas

 

V

Barometrische hoogtemeter

 

V

Intern geheugen

8GB

8GB

multi-GNSS

V

V

ANT+, Bluetooth

 

V

Garmin GPSMAP 64x

Garmin GPSMAP 64x

 Verken de wereld met betrouwbare navigatie in je hand

  • Robuust en waterbestendig ontwerp met knopbediening en een in zonlicht afleesbaar kleurenscherm van 2,6"
  • Weet altijd waar je je bevindt met een uiterst gevoelige ontvanger met Quad-Helix antenne en ondersteuning voor multi-GNSS (GPS, GLONASS en Galileo)
  • Batterijduur: Tot 16 uur in GPS-modus

Garmin GPSMAP 64sx

Garmin GPSMAP 64sx

Verken de wereld met betrouwbare navigatie in je hand

  • Robuust en waterbestendig ontwerp met knopbediening en een in zonlicht afleesbaar kleurenscherm van 2,6"
  • Weet altijd waar je je bevindt met een uiterst gevoelige ontvanger met Quad-Helix antenne en ondersteuning voor multi-GNSS (GPS, GLONASS en Galileo) en een 3-assig kompas met barometrische hoogtemeter
  • Draadloze connectiviteit via Bluetooth® en ANT+® technologie
  • Batterijduur: Tot 16 uur in GPS-modus™

Laatste wijziging: 02 Jun, 2020
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px