Informatiebalk
Motor routes

 

dealer

Laatste wijziging: 02 Dec, 2016


Leuke optie voor bij de Garmin Zumo en de TomTom Rider:
OnRoute Select 1001 motorroutes!
Klik hier voor meer informatie

OnRoute Select 1001 motorroutes

motorroutes_zumo_660

De 1100 mooiste tourtochten voor je Garmin Zumo 660LM

Niet meer leverbaar, klik hier voor de opvolger

Nu geschikt voor Garmin Zumo 210, 220, 400, 500, 550 en 660. SD met schitterende motor (en auto) toertochten

Om direct en nog meer plezier van uw nieuwe Zumo te hebben nodigen wij u uit voor de mooiste motortoertochten in Europa!

Deze unieke verzameling van meer dan 1000 routes (inclusief korte beschrijving en foto's) zijn afkomstig van de Promotor OnRoute en van GPStracks. Onder motorrijders zeer bekend en geliefd. Met deze mSD in uw toestel heeft u dus op elk moment de beschikking over de mooiste routes in heel Europa. Geen PC of internet meer nodig!
 

Dit product is niet geschikt voor de Zumo 34xLM, Zumo 350LM, 39xLM en 59xLM


Hoe werkt het?

1. Om het microSd kaartje te kunnen plaatsen moet eerst de accu worden verwijderd. Wanneer het toestel na het terugplaatsen van de accu wordt ingeschakeld dan komt de Zumo met de vraag of u de gegevens in het geheugen wilt plaatsen. Dit kan naar keuze, de routes kunnen ook van het geheugenkaartje worden gelezen. De routes komen in beide gevallen terecht onder extra's.

148
43
163
171 (2)
93
98
123
113
98
156
171

2. Kies voor waarheen

3. Blader door naar extra's

4. Kies voor de OnRoute motorroutes

5. Kies voor een land of provincie in Nederland. Het zoeken op een route in de omgeving waar je op dat moment bent is ook mogelijk. Kijk hier.

6. Zoek een rit uit. er zijn ook routes die uit meerdere etappes bestaan. Deze zijn opvolgend genummerd.

7. Wanneer u een route uitgezocht heeft dan kunnen we de route vooraf bekijken met de keuze "Bekijk". Onder meer leest u de informatie over deze route.

Routebeschrijving onder "meer"

Overzicht van de route onder "bekijk". In dit scherm kunt u naar wens in-en uitzoomen.

8. Kies voor "Ga!" om de route te starten.

9. De zumo kan u naar het begin van de route brengen. U kunt ook zelf naar een willekeurig punt van de route rijden. Zodra u op de route bent zal de zumo starten met de aanwijzingen. Volg dan eenvoudig deze aanwijzingen voor het volgen van de route.

Herberekenen van de route!

De routes van deze SD gaan iets anders om met het herberekenen dan standaard.

Wanneer we de route in de aangegeven richting rijden dan zal er bij afwijking van de route door het toestel aangegeven worden dat hij gaat herberekenen. Hij doet dat echter niet. Je ziet dat je van de route afwijkt (gaat van de roze lijn af) maar de route blijft in takt. Je kunt dus eenvoudig weer naar de route terugrijden en zodra je op de route bent gaat hij verder met het geven van aanwijzingen. Dit werkt erg goed en eenvoudig.

Er is echter een uitzondering! Wanneer je de route (of een deel) in tegenover gestelde richting gaat rijden dan volgt na enige tijd ook een herberekening maar die brengt je dan rechtstreeks naar het eindpunt van de route.


Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW