Informatiebalk
GPS boeken
Rectangle

Laatste wijziging: 25 Jul, 2017

GPS wijzer

GPS wijzer

Ondanks het compacte formaat biedt GPS wijzer een schat aan informatie voor zowel de beginnende als meer ervaren GPS-gebruiker. Een geweldig hulpmiddel om je toestel sneller onder de knie te krijgen en er vervolgens het maximale uit te halen.
Lees verder

€ 18,50


GPS wijzer voor recreatieve en sportieve fietsers

GPS wijzer voor recreatieve en sportieve fietsers

Naast de GPS wijzer voor de outdoortoestellen is er nu ook een versie voor recreatieve en sportieve fietsers die eigenaar zijn van een Edge
Lees verder

€ 19,95


Allesovergps

Alles over GPS

Een GPS-ontvanger is een geweldig hulpmiddel bij het wandelen en  fietsen. Veel mensen vinden een GPS echter ingewikkeld. Jaap van Raffe  en Tineke de Boer schreven daarom het boekje Alles over GPS. In dat  boekje vertellen zij op een zeer toegankelijke manier wat GPS is en wat  je er mee kunt. Alles over GPS is een zeer handige gids voor de  beginnende GPS-er, mede door de in het boekje opgenomen  Doe-Het-Zelf-cursus. Aan de hand van duidelijke praktijkoefeningen kan  iedereen met een GPS leren omgaan en wordt wandelen en fietsen nog  leuker!
Lees verder

€ 13,95


Allesovergeocaching

Alles over geocaching

In dit eerste Nederlandstalige handboek over geocaching vind je alles  wat je moet weten om zelf op zoek te gaan naar schatten. Jaap van Raffe  en Tineke de Boer leggen duidelijk uit wat het spel inhoudt en hoe je  mee kunt doen. Ze geven inzicht in de achtergronden van gps, welke  technieken er komen kijken bij het vinden van een schat en hoe je je gps daarvoor gebruikt. Daarnaast besteden de auteurs aandacht aan puzzels  en geven ze aan hoe je zelf een cache maakt, wat trackables zijn, en  Favorites en Goodies en (mega) events en nog veel meer.
Lees verder

€ 17,95


fietsrouteboek-250

Peter Tetteroo's Fietsrouteboek voor de wielertoerist

Nederland en Belgie hadden in 2009 en 2010 het voorrecht om elf etappes van de de Giro, de Tour en de Vuelta te mogen verwelkomen.
Voor de actieve wielertoerist zijn deze officiŽle etappes gedetailleerd uitgewerkt in routes van ca. 70 kilometer, inclusief een grafische weergave van de hellingen in Zuid- Limburg, de Belgische Ardennen en de Utrechtse heuvelrug
Lees verder

€ 19,95


geocaching

De handleiding geocaching "De Kunst van het Vinden" in boekvorm! Het boek is in A5 formaat gedrukt en in full color en zal bevat 70 pagina's. De kosten zijn per boek € 15,- .

De auteur van dit boek, Kapitein Haak is per 1 april 2008 in dienst bij WayPoint!
 


Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW