Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dť specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_communicatie

Bel ons: 088-0226900


Communicatie > Cardo Scala Rider

cardologoCardo Bluetooth headsets

Cardo is een van de bekendste merken op het gebied van Bluetooth headsets. Door de jaren heen zien we dat Cardo vaak voorop loopt met de nieuwste ontwikkelingen. Cardo was de eerste die het Mesh-network heeft geÔntroduceerd bij de Bluetooth headsets. Je kunt kiezen uit de Cardo Packtalk Bold of Cardo Packtalk Slim Het voordeel van een Mesh-network is dat altijd de meest optimale configuratie wordt gezocht voor het netwerk. In tegenstelling tot de systemen waar je eigenlijk altijd in een soort ketting achter elkaar zit. Rij je nu niet in (grote) groepen dan heeft Cardo uiteraard ook verschillende systemen. Kijk dan naar de Cardo Scala Rider Freecom 1 FM, Cardo Scala Rider Freecom 2 of Cardo Scala Rider Freecom 4. Deze systemen vallen tevens op door het mooi en platte ontwerp. De systemen zijn makkelijk te monteren op nagenoeg alle type helmen.

Cardo Packtalk Bold

Cardo Packtalk Bold

De Cardo Packtalk Bold gebruikt DMC technologie waarbij gecommuniceerd wordt via het Mesh-network. De technologie komt tot zijn recht bij groepen van 3 personen of meer. Het is niet nodig om allemaal als een treintje aan elkaar gekoppeld te worden. Iedereen kan deelnemen aan het netwerk. Stopt een van de deelnemers de verbinding of wordt de verbinding tijdelijk verbroken? Dan blijft het Pack in stand en kunnen de andere deelnemers gewoon door blijven communiceren.
Je kunt met maximaal 15 personen in het netwerk met een maximaal 8 km. Splits de groep zich in tweeŽn? Geen probleem de 2 groepen gaan afzonderlijk verder. Komen ze weer binnen elkaars bereik dan ga je weer als 1 groep verder.
De Cardo Packtalk Bold is ook voorzien van Natural Voice Operation en dit maakt spraakbesturing via Apple Siri™ of Ok Google mogelijk.

Cardo Packtalk Slim

Cardo Packtalk Slim

De Cardo Packtalk Slim gebruikt DMC technologie waarbij gecommuniceerd wordt via het Mesh-network. De technologie komt tot zijn recht bij groepen van 3 personen of meer. Het is niet nodig om allemaal als een treintje aan elkaar gekoppeld te worden. Iedereen kan deelnemen aan het netwerk. Stopt een van de deelnemers de verbinding of wordt de verbinding tijdelijk verbroken? Dan blijft het Pack in stand en kunnen de andere deelnemers gewoon door blijven communiceren.
Je kunt met maximaal 15 personen in het netwerk met een maximaal 5 km. Splits de groep zich in tweeŽn? Geen probleem de 2 groepen gaan afzonderlijk verder. Komen ze weer binnen elkaars bereik dan ga je weer als 1 groep verder.
De Cardo Packtalk Slim is ook voorzien van Natural Voice Operation en dit maakt spraakbesturing via Apple Siri™ of Ok Google mogelijk.
De Cardo Packtalk Slim is de Ultraplatte versie van de Cardo Packtalk, waarbij de bediening gescheiden is van de accu.

Cardo Scala Rider Freecom 1

Cardo Scala Rider Freecom 1 FM

Met de Freecom 1 FM kun je naast telefoongesprekken voeren ook navigatie instructies ontvangen en lekker onderweg naar muziek luisteren. Inkomende telefoongesprekken? Neem ze aan of weiger ze met je stem. Zo ben je goed bereikbaar voor je werk of het thuisfront en dat met beide handen aan het stuur!

Cardo Scala Rider Freecom 2

Cardo Scala Rider Freecom 2

Met de Freecom 2 slaat Cardo een nieuwe weg in. Het systeem wordt gepositioneerd tussen de huidge Q-lijn en Packtalk/Smartpack. Welke voordelen brengt dit met zich mee? De vormgeving is compleet vernieuwd waardoor de unit betere aerodynamische eigenschappen heeft. Resultaat? Minder lawaai in de helm en meer rijplezier!

Cardo Scala Rider Freecom 4

Cardo Scala Rider Freecom 4

Met de Freecom 4 slaat Cardo een nieuwe weg in. Het systeem wordt gepositioneerd tussen de huidge Q-lijn en Packtalk/Smartpack. Welke voordelen brengt dit met zich mee? De vormgeving is compleet vernieuwd waardoor de unit betere aerodynamische eigenschappen heeft. Resultaat? Minder lawaai in de helm en meer rijplezier!

Scala Rider SmartPack

Scala Rider SmartPack

Met de geheel nieuw ontwikkelde DMC technologie onderscheidt Scala Rider zich van elk ander merk. De technologie komt tot zijn recht bij groepen van 3 personen of meer. Het is niet meer nodig om allemaal als een treintje aan elkaar gekoppeld te worden. Iedereen kan deelnemen aan het netwerk. Stopt een van de deelnemers de verbinding of wordt de verbinding tijdelijk verbroken? Dan blijft het Pack in stand en kunnen de andere deelnemers gewoon door blijven communiceren. De Scala Rider Smartpack is geschikt voor groepen tot 4 personen. Uiteraard beschikt de SmartPack ook over alle mogelijkheden van de moderne Bluetooth sets.

Cardo SHO-1

Cardo SHO-1

Stereo Bluetooth headset voor solo gebruik met een Bluetooth navigatiesysteem en/of telefoon (dual  profile), A2DP, waterdicht, accuduur 10 uur spreektijd, geschikt voor systeemhelm, integraalhelm en jethelm. Wordt geleverd als enkele of duoset  met hybride- en plakmicrofoon. Microfoon en speakers zijn af te nemen.

Productvergelijking

Omschrijving

Packtalk Bold

Packtalk Slim

Freecom 4

Freecom 2

Freecom 1 FM

Prijs

€ 299,-

€ 295,-

€ 189,-

€ 139,-

€ 115,-

Techniek

Bluetooth / MESH

Bluetooth / MESH

Bluetooth

Bluetooth

Bluetooth

Natural Voice bediening

V

V

 

 

 

Mobile App

V

V

V

V

V

Maximaal aantal intercom verbindingen

Tot 15

Tot 15

4

2

 

Unit-to-unit bereik

1,6 km

1,2 km

1,2 km

bestuurder-duo

 

Bereik in groep

8 km

8 km

3,6 km

 

 

FM Radio

V

V

V

V

V

Laatste wijziging: 27 Oct, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px