Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_wearables

Bel ons: 088-0226900


Wearables

Wearables of GPS-horloges

Vivo toestellenDe term wearables kom je tegenwoordig steeds vaker tegen. Het heeft dan meestal betrekking op slimme gagets die je in de meeste gevallen om je pols draagt. Vaak is er ook nog een koppeling met je smartphone waardoor je veel meer kunt dan alleen de tijd in de gaten houden.

Garmin verkoopt al jarenlang 'slimme' horloges, deze werden in de meeste gevallen gebruikt door de hardlopers die graag prestaties willen meten. Daarnaast willen ze onderweg up to date informatie wat betreft hartslag, snelheid afstand en wat er nog meer interessant is. Deze toestellen vallen eigenlijk allemaal onder de Forerunner serie. De Forerunner serie bestaat uit vele verschillende modellen. Er zijn horloges voor de startende hardloper die graag wil weten hoe hard hij of zij loopt en welke afstand er wordt afgelegd. Er zijn ook horloges voor de vergevorderde hardloper en/of triatleet die je van nog veel meer informatie kan voorzien. Hierbij moet gedacht worden aan grondcontacttijd, VO2 max schatting, hersteladvies enz. Ook TomTom is te vinden in het segment van de hardloophorloges, TomTom heeft onder andere versies die hartslag kunnen meten zonder gebruik te hoeven maken van een hartslagband. De sensor zit in het horloge zelf.

Naast de Forerunners zijn er meer 'wearables'. De Garmin Fenix en Epix richten zich meer op de actieve buitenmens die zijn handen graag vrij wil houden maar wel graag wil beschikken over een navigatieapparaat. Overigens zijn de Fenix 3 en 5 en Epix ook prima geschikt voor de gebruikers die de combinatie zoeken tussen outdoor en hardlopen. De Garmin Epix onderscheidt zich van alle andere horloges door de mogelijkheid om hier kaarten in te laden.

Een ander segment dat onder de wearbles valt, zijn de welness horloges. Garmin heeft het dan over de vivo-modellen, zoals de Vivofit 3, Vivosmart HR(+) en Vivoactive HR. Dit zijn activiteitenmeters die 24 uur per dag 7 dagen per week gedragen kunnen worden en je activiteit bijhouden. Er zijn verschillende versies, waarbij het bij de meest uitgebreide modellen ook mogelijk is om je telefoon te koppelen zodat je berichten op je horloge kunt lezen.

Sta je veel op de golfbaan, dan kun je hier ook gebruikmaken van een horloge, Garmin heeft de Approach serie en de Vivoactive en TomTom heeft Golf modellen. Met deze toestellen kunnen je onder andere de afstand tot de green zien, maar er is nog veel meer mogelijk.

Activity trackers

Outdoor- multi-functioneel

Fitness - hardlopen

Fitness - multi-sport

Zwemmen

Golfen

Laatste wijziging: 05 Dec, 2017
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px