Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_sport

Bel ons: 088-0226900


Sport > Wahoo

Wahoo

Voor de fanatieke sporter maakt Wahoo erg leuke producten. Van een normale hartslagband tot uitgebreide thuistrainer en van alles wat er tussen in zit. Wahoo is een bedrijf dat graag luistert naar zijn klanten, kijkt naar de markt en naar wat de gebruiker wil. Ze hebben al langer verschillende thuistrainers in het assortiment en sinds de introductie van de Wahoo Elemnt hebben ze ook een grote stap gezet in de wereld van 'fietscomputers'. Bij fietscomputer moet je niet denken aan een simpele kilometerteller, maar een apparaatje voorzien van GPS en met de mogelijkheid om allerlei sensoren te koppelen.  Een voordeel van Wahoo is dat het bij de meeste systemen niet uitmaakt van welk merk je sensoren zijn. De meeste gangbare types zijn te verbinden. De Wahoo Elemnt en Wahoo Elemnt Bolt werken het best in combinatie met een smartphone. Via je telefoon kun je het toestel helemaal naar wens in gaan stellen en simpel routes maken en synchroniseren. Uiteraard beschikt de Wahoo ook over vergaande integratie van Strava.

Maar wat nu als het winter wordt en het weer niet lekker genoeg is om naar buiten te gaan voor een fietsrondje? Dan kun je natuurlijk kijken naar de Wahoo Kickr Power Trainer of Wahoo Kickr Snap. Je kunt je trainingsrondjes thuis nafietsen of tegen andere fietsers fietsen wereldwijd met bijvoorbeeld Zwift. Je kunt je Wahoo Elemnt gebruiken om ook indoor je fietsdata af te lezen, maar het is ook mogelijk om andere merken 'fietscomputers' te koppelen zoals de Garmin Edge serie. Lees hier meer over de Wahoo thuistrainers.

Wahoo

Wahoo Elemnt Bolt

Wahoo Elemnt Bolt fietscomputer

De Wahoo Elemnt BOLT is zeer gebruiksvriendelijk om in te stellen. Alle instellingen worden via de Wahoo ELEMNT companion app gedaan en je hoeft geen ingewikkelde menu's op het toestel door te lopen. Gewoon je intuďtie volgen en voor je het weet is de computer ingesteld en klaar voor gebruik.

De Wahoo Elemnt BOLT is samen met Dimitris Katsanis ontworpen. De man op het gebied van aerodynamica op de fiets die o.a. de renners van Team Sky op de fiets positioneert. Wahoo heeft de Wahoo Elemnt BOLT in de windtunnel getest tegenover de belangrijkste concurrenten waarbij een windweerstands vermindering van 50% behaald is. Dit staat gelijk aan een tijdswinst van 12.6 seconden over een tijdrit van 40 kilometer met een gemiddelde snelheid van 34 km/u.

Wahoo Elemnt

Wahoo Elemnt fietscomputer

Wahoo Fitness komt met de GPS fietscomputer genaamd de Wahoo Elemnt. Uitgerust met Bluetooth 4.0 en ANT + dual-band technologie, koppel je de Wahoo Elemnt samen met al jouw fiets sensoren. Geen verwarrende menu's meer! De Wahoo Elemnt wordt geleverd met gratis applicatie die volledig aansluit op de Wahoo Elemnt. Met deze app heb je toegang tot alle data, je eigen profiel, behaalde prestaties en je kunt je ritgegevens moeiteloos delen. Programmeerbare LED QuickLook Indicatoren bieden een snelle manier om te kijken of je nog op gelijke tred bent met de prestatie indicatoren zoals snelheid, cadans en kracht. Eenvoudig te installeren, eenvoudig ervaren, eenvoudig verbonden blijven en eenvoudig navigeren – de Wahoo Elemnt GPS fietscomputer geeft je de kracht die je nodig hebt!

De Wahoo Elemnt is nu geintegreerd met Strava Live Segments! Je kunt jouw favoriete Strava segmenten via WiFi naar de Wahoo Elemnt uploaden waarna je een signaal krijgt als ze op je route komen. Houd je voortgang bij en krijg het laatste zetje om het beste uit jezelf te halen!

Wahoo Kickr Power Trainer 2017

Wahoo Kickr Power Trainer 2017

De Wahoo KICKR Power Trainer, gebruikt door Team Sky, is dé ultieme trainingservaring. Het grote vliegwiel is speciaal ontworpen om het buitengevoel na te bootsen - niets is fijner. De Wahoo KICKR is de slimste smart trainer op de markt - geen andere trainer heeft meer software opties, inclusief Zwift en TrainerRoad.

Wahoo Kickr Snap 2017

Wahoo Kickr Snap 2017

De Wahoo KICKR SNAP van Wahoo deelt de unieke eigenschappen van de originele KICKR zoals realistisch fietsgevoel, via apps weerstand instellen en een open platform. Dit alles in een makkelijk te gebruiken 'wheel-on' ontwerp. De SNAP is perfect geschikt voor de voorbereiding op die speciale fietstocht, ZWIFT te spelen of om goed het wegseizoen in te gaan vanuit de winter.

Laatste wijziging: 13 Jul, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px