Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_sport

Bel ons: 088-0226900


Sport > Wahoo > Wahoo Kickr thuistrainers

Wahoo Kickr thuistrainers

Wahoo Kickr ThuistrainersWahoo thuistrainers

Het is natuurlijk het leukst om buiten te fietsen, maar het klimaat in Nederland werkt daar niet altijd bij mee. Ben je een fanatieke racefietser of mountainbiker dan heb je natuurlijk geen zin om in de herfst en in de winter niets te doen . Veel fietsers weten natuurlijk van het bestaan van thuistrainers. Het voordeel is natuurlijk dat je binnen kunt fietsen en dus geen last hebt van slecht weer en ook tot 's avonds laat kunt fietsen ook al is het donker.

Wanneer je nu denkt dat het fietsen op een thuistrainer saai is, dan denk je misschien nog aan een simpele rollerbank waarop je je trappers ronddraait. Tegenwoordig kan het echter veel interactiever. Ook bij de thuistrainers zijn er tegenwoordig 'Smart' thuistrainers. Simpel gezegd slimme thuistrainers. Wat maakt deze thuistrainers nu zo slim? Een groot verschil met standaard trainers is dat er gecommuniceerd kan worden met bijvoorbeeld een fiets GPS of computer en gedurende je rit kan de weerstand aangepast worden. In combinatie met bijvoorbeeld het online platform Zwift kun je complete ritten fietsen samen met andere fietsers waar ook ter wereld. Je kijkt naar een computerscherm waarop je ziet wat er voor je en om je heen gebeurt. Moet je de bult op dan wordt je smart thuistrainer ook aangestuurd zodat je meer weerstand krijgt. Het is zelfs mogelijk om volledige trainingen te doen. Uiteraard kun je ook je eigen ritten narijden op je thuistrainer.

We hebben momenteel 2 smart trainers in ons assortiment. De Wahoo Kickr Power Trainer en de Wahoo Kickr Snap. De Wahoo Kickr Snap is een zogenaamde 'wheel –on' systeem. Hierbij blijft je achterwiel in je fiets zitten en hang je de fiets in de trainer. Bij de Wahoo Kickr Power Trainer haal je het achterwiel uit je fiets en plaats je de fiets in de Kickr. Een van de voordelen is dat het fietsgevoel natuurlijk is en dat je veel directer de veranderingen merkt . De Wahoo Kickr Power Trainer kan tot 20% stijgingspercentage en de Wahoo Kickr Snap tot maximaal 12%. Zie hier onder de vergelijkingstabel. Wil je echt weten wat het verschil is dan moet je met de beide systemen gaan trainen. Om dit goed te doen kun je terecht bij een van onze testcenters:

WayPoint testcenter

Momenteel kun je bij WayPoint Notter en WayPoint Vessem zelf fietsen op de thuistrainers van Wahoo. Zowel de Wahoo Kickr Power Trainer als de Wahoo Kickr Snap hebben we hier klaar staan voor gebruik. Als je zelf geen fiets meeneemt, staat er op de Wahoo Kickr Power Trainer een testfiets, een Isaac Graviton met een Shimano 105 11 speed, klaar voor een testrit. Deze testfiets kan ook naar de Wahoo Kickr Snap gewisseld worden. Het is geen probleem om je eigen fiets te monteren op de Wahoo Kickr Power Trainer of de Wahoo Kickr Snap en dus met je eigen fiets te testen. Je ziet dan gelijk hoe makkelijk het plaatsen van een fiets gaat.

Om je gelijk een leuke ervaring te geven met het fietsen zitten onze Wahoo Kickrs gekoppeld aan een computer met Zwift. Lees hier meer over Zwift.

Productoverzicht

 

 

Wahoo Kickr Power Trainer

Wahoo Kickr Snap

 

Techniek

 

 

Draadloze techniek

ANT+, ANT+ FE-C, & Bluetooth Smart

ANT+, ANT+ FE-C, & Bluetooth Smart

Apparaten

iOS / Android / PC (Mac en Windows)

iOS / Android / PC (Mac en Windows)

Weerstandstype

Elektromagnetisch

Elektromagnetisch

Dataregistratie

Snelheid / Afstand / Vermogen / Cadans (sensor wordt meegeleverd)

Snelheid / Afstand / Vermogen

Compatibel met

 

 

Wielmaat

24 ", 650c, 700c, 26", 27,5 ", 29"

650C, 700C, 26", 27.5", 29"

Hub types

130mm en 135mm Quick Release en 12x142 en 12x148 steekas

130mm en 135mm Quick Release en 12 x 142 Thru Axle met aparte Adapter

Cassette

11 snelheid Shimano / SRAM / Campagnolo inbegrepen, ook compatibel met 8, 9, 10 speed Shimano / SRAM

NVT

Compatibel met Wahoo Kickr Climb

Ja

Ja

Specificaties

 

 

Gewicht

21 kg

27,2 kg

Afmetingen (uitgeklapt)

53 x 71 cm

74 x 66 cm

Max. vermogen

2000 watt

1500 watt

Maximaal stijgingspercentage

20%

12%

Laatste wijziging: 13 Jul, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px