Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_schuberth

Bel ons: 088-0226900


Schuberth

Helmen van Schuberth zijn niet verkrijgbaar in onze winkels in Leek en Venray. Het Schuberth communicatiesysteem is wel overal leverbaar

Schuberth-logoSchuberth

Schuberth ontwikkelt en verkoopt al ruim 70 jaar helmen. In de beginjaren werden voor verschillende beroepstakken helmen ontwikkeld. Vanaf 1954 kwamen de eerste Schuberth motorhelmen op de markt. Het begin van een succesvol motormerk!

Vanaf 2003 worden hun helmen ontwikkeld en geproduceerd in Maagdenburg. Een team van meer dan 400 mensen werkt daar aan nieuwe ontwikkelingen en manieren om hun producten steeds opnieuw te verbeteren. Dit gebeurt  grotendeels in hun eigen windtunnel en akoestisch laboratorium, waar veel aandacht wordt besteed aan zaken als aerodynamica en windruisonderdrukking. Jarenlange kennis die Schuberth hier heeft  opgedaan (ze waren de eerste helmfabrikant ter wereld met een eigen windtunnel!) komt tot uiting in de kleinste details.

Samenwerking met Sena

Na de introductie van het SRC systeem voor de Schuberth C2 was het nog nooit zo eenvoudig om een communicatieset in een motorhelm in te bouwen. Voor diverse helmmodellen heeft Schubert twee compleet nieuwe communicatiesets ontwikkeld in samenwerking met Sena, nameljk de Schuberth SC1 (Standard en Advanced) en de Schuberth SC10U! Uiteraard kunnen deze sets volledig ingebouwd worden in de C3, C3Pro, E1 of de C4 en R2 waardoor het geluidsniveau van de helm niet beïnvloed wordt en je optimaal kunt genieten van je motorrit.

Opruiming

Kijk op deze pagina voor een aantal spectaculaire opruim-acties!

Schuberth C4
Schuberth C4

Vanaf: € 445,-

Meer informatie

Schuberth C3 Pro
Schuberth C3 Pro

Vanaf: € 399,-

Meer informatie

Schuberth C3 Basic
Schuberth C3 Basic

Vanaf: € 319,-

Meer informatie

Schuberth E1 Rival grey
Schuberth E1

Vanaf: € 509,-

Meer informatie

Schuberth R2
Schuberth R2

Vanaf: € 379,-

Meer informatie

Schuberth SR2 Resonance yellow
Schuberth SR2

Vanaf: € 615,-

Meer informatie

Schuberth S2 Sport
Schuberth S2 Sport

Vanaf: € 435,-

Meer informatie

Schuberth O1
Schuberth O1

Vanaf: € 265,-

Meer informatie

Schuberth M1
Schuberth M1

Vanaf: € 395,-

Meer informatie

Laatste wijziging: 01 Nov, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px