Informatiebalk

Action cams

Waypointkl


Action cams

Ook voor een action cam ben je bij WayPoint aan het juiste adres. We verkopen de camera's van GoPro, Drift en de Garmin VIRB. Alle camera's hebben hun voor- en nadelen dus laat je goed informeren voor je overgaat tot aanschaf. Ook het huren van een camera behoort tot de mogelijkheden.

Het verschil met de bestaande compact camera's is natuurlijk dat ze tegen een regenbuitje kunnen en compact genoeg zijn om aan bijvoorbeeld een helm te bevestigen. Uiteraard kunnen de camera's ook bevestigd worden op de motor en dit kan meestal met behulp van de juiste RAM onderdelen. Voor bijna alle toepassingen hebben we de onderdelen uit voorraad leverbaar.

Uiteraard zijn 'Action Cams' niet alleen geschikt voor de motorrijder, maar ook uitermate geschikt voor de fanatieke fietser die graag een filmpje wil maken van de tochten die afgelegd zijn. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer toepassingen te bedenken waarbij het leuk is om de actie vast te leggen, denk hierbij aan, skiën, snowboarden, raften, circuit racen, crossen enz.

Hieronder staat een overzicht van de verschillende camera's

Index

Laatste wijziging: 14 Oct, 2017
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW