Welkom op de cursus website van WayPoint TTC

Het gebruik van een GPS toestel is op zich niet moeilijk.
Wel is het zo dat er heel veel verschillende toestellen zijn, met heel veel verschillende mogelijkheden.
Het onder de knie krijgen daarvan is een kwestie van doen.

Uiteraard kan WayPoint daar een handje bij helpen!

WayPoint Training, Travel & Consultancy of kortweg TTC, verzorgt trainingen en cursussen voor het gebruik van een Garmin GPS.
Zowel een cursus op één van onze vijf locatie's of een training bij je eigen club behoort tot de mogelijkheden, maar ook een privécursus helemaal ingericht naar eigen wens.

WayPoint biedt verschillende cursussen aan. Klik op de tab "Cursus" bovenaan voor meer informatie over elk van de cursussen.

Ons aanbod
We geven op software gerichte cursussen, denk aan een BaseCamp cursus voor zowel Zumo als outdoor GPS gebruiker, maar ook voor de MAC.
Maar ook theorie & GPS cursussen zoals de ZumoBasis cursus, gericht op het gebruik van de GPS. Maar ook een cursus voor de Garmin Edge 800/810/1000.

In de theorie & GPS cursussen (outdoor en motorbasis) behandelen we een aantal basis GPS begrippen en richten ons vooral op het gebruik van het toestel. Wanneer je een dergelijke cursus gevolgd hebt kan je in principe aan de slag met je GPS.

De BaseCamp cursus bouwt voort op de theorie & GPS cursus. Hier leer je de fijne kneepjes van het vak om routes (en tracks) aan te maken met BaseCamp en op je GPS te plaatsen. Voor de BaseCamp cursus is enige ervaring met het toestel en ook basis computerkennis wel een vereiste.

Buiten het basisaanbod verzorgen we ook opleidingen en trainingen op maat.

Verschillende cursussen
Niet de juiste cursus gevonden? klik dan hier

  
Hoe kan ik mij inschrijven?

Ontdek stap voor stap hoe je je voor een cursus kunt inschrijven.

Al onze cursussen zijn gemaakt voor Garmin GPS toestellen en voor software van Garmin.

Voor meer informatie over producten bezoek de website: WayPoint