Informatiebalk

Sport

Waypointkl


Sport

Garmin en TomTom hebben naast de bekende navigatietoestellen ook een serie toestellen speciaal voor bij het sporten. Of het nu gaat om de afstand en snelheid te zien bij het lopen, de hartslag en trapfrequentie tijdens het fietsen, zwemmen en golfen: Garmin heeft er een toestel voor.

Hardlopen

De Garmin Forerunner-serie bestaat uit toestellen die om de pols worden gedragen en kunnen worden gebruikt door hardlopers en fitness fanaten van alle niveaus. De toestellen meten afstand, snelheid, gemiddelde snelheid, etc. en geven de training net dat beetje extra. De modellen die zijn uitgerust met hartslagmeting zijn ideaal voor het bijhouden van de trainingsprogressie.
Ook TomTom heeft hardloophorloges waarmee je kunt trainen en de gegevens via de pc of mobiele app kunt bijhouden.

Multi-Sport

Zowel Garmin als TomTom hebben horloges die je voor meerdere sporten kunt gebruiken. Dus doe je naast het hardlopen ook aan fietsen of zwemmen? Dan zijn deze toestellen interessant voor jou. Voorbeelden van multi-sport horloges zijn de Garmin Forerunner 935, Garmin Forerunner 735XT en de Garmin Fenix 5.

Sportief fietsen

De Edge-serie is vooral gericht op de sportieve fietsers en wielrenners. Als training de boventoon voert in gebruik, in plaats van navigeren, is de Edge het aangewezen toestel. Het toestel combineert de mogelijkheden van een uitgebreide fietscomputer met navigatie

Wellness

24 uur per dag 7 dagen per week je activiteiten bijhouden en zorgen dat je voldoende in beweging blijft? Daarnaast gemotiveerd blijven door je activiteiten te vergelijken met andere gebruikers? Bekijk alle horloges op deze pagina of kijk naar een Garmin Vivoactive 3, Garmin vivofit 3 of een Garmin Vivosmart 3.

SkiŽn en snowboarden

Garmin fēnix 5 houdt je prestaties tijdens het skiŽn en snowboarden op slimme wijze bij. Het toestel telt automatisch je afdalingen en meet snelheid, afstand en hoogteverschillen, zodat je over aparte statistieken voor afzonderlijke afdalingen beschikt. Wanneer je in de skilift stapt en weer omhoog gaat, beschik je over de gegevens van de vorige afdaling, zodat je die informatie kunt vergelijken met eerdere afdalingen of dagprestaties. Met de meegeleverde polsband van stof kun je de Garmin fēnix 3 zelfs over je ski-jack heen dragen. De Garmin fēnix 3 beschikt ook over een aparte crosscountry skimodus.

Golfen

Zowel Garmin als TomTom hebben golfnavigatiesystemen. De Garmin Approach-serie bestaat uit toestellen die in de hand of om de pols gedragen kunnen worden. De revolutionaire Garmin Approach Serie haalt het giswerk uit het golfspel. Precieze afstanden behoren tot de belangrijkste kenmerken om je baanmanagement te bepalen en je snelheid van spelen. Ongelofelijk eenvoudig in het gebruik en voorgeladen met duizenden banen over de wereld, automatische baanherkenning en gratis updates zorgen ervoor dat je je op iedere baan thuis voelt.

Zwemmen

Stop met het zelf tellen van banen. Laat Garmin het rekenwerk doen met de Garmin Swim. Dit is het zwemhorloge ontworpen voor in het zwembad dat uw afstand, tempo, aantal slagen en meer bijhoudt.

Index

Laatste wijziging: 22 Sep, 2017
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW