Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis* bolletje Gratis verzenden vanaf € 100,- bolletje Al 18 jaar dť specialist bolletje 7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

bannerkaartmateriaal

Bel ons: 088-0226900


Kaartmateriaal> OnRoute> OnRoute Motorkaart

OnRoute Motorkaart 2017-2018

OnRoute Motorkaart '17-'18 Benelux

Bij ons € 99,-  
bestelbalk

OnRoute Motorkaart '17-'18 West-Europa

Bij ons € 149,-
bestelbalk

Heb je al een motorkaart? De update is hier verkrijgbaar

Omschrijving

De OnRoute motorkaart 2017-2018.

Sinds 2010 is de OnRoute motorkaart voor al meer dan 15.000 motorrijders onmisbaar geworden voor het vinden van de mooie motorweggetjes. Ondanks dat de mooiste wegen vaak niet de nieuwste zijn en weinig veranderen, werd het toch weer tijd voor een update. In de OnRoute Motorkaart 2017/2018 zijn weer duizenden nieuwe en populaire motorroutes verwerkt.

Het succes van de OnRoute motorkaart is ook bij de navigatieproducenten Garmin en TomTom niet onopgemerkt gebleven en zij proberen in hun nieuwste motortoestellen met softwarematige opties als kronkel- en bochtige wegen de gebruikers ook leuke routes voor te schotelen. Maar het wegennetwerk in Europa is grillig en lokaal heel verschillend. Softwarematig is het daarom heel moeilijk om echt mooie motorroutes te maken. Dat kan alleen goed via lokale bekendheid en juist daarom maakt de OnRoute motorkaart zoveel gebruik van motorroutes die door toer-commissarissen zijn gemaakt.  

De Onroute Motorkaart is er in twee versies: je kunt kiezen voor de regio Benelux of West-Europa.  Klik hier voor de kaartdekking van West-Europa.

De OnRoute Motorkaart is geschikt voor alle Garmin GPS toestellen en wordt aangeboden op (micro)SD. De motorkaart is echt plug en play. Je stopt de geheugenkaart in je navigatiesysteem, je schakelt de normale wegenkaart uit, de motorkaart in en je kunt op weg. Het is dus niet nodig om eerst de kaart te installeren op de computer en over te laden naar je toestel. De motorrijders die toch eerst op de computer de routes willen voorbereiden, kunnen de kaart uitlezen in de Garmin BaseCamp software zodat hier de routes in gemaakt kunnen worden.

Voor de bestaande gebruikers is er uiteraard de mogelijkheid om een update aan te schaffen.

Samenvatting de unieke features van de OnRoute Motorkaart 2017-2018:

  • De kaart is gebaseerd op de meest recente gegevens/verkeerssituaties (input TomTom). M.a.w. rijrichtingen, straatnamen, nieuwe wegen en connecties zijn geupdatet.
  • Het unieke netwerk is opnieuw bekeken en geupdate. Hiervoor is in de versie 2017/2018 gebruikt gemaakt van honderden nieuwe motorroutes van o.a. MotoPlus.
  • In totaal is er 50.000 km vernieuwd netwerk toegevoegd ten opzichte van 2015. Het totale motornetwerk is daarmee in West-Europa 1.734.000 km geworden
  • Het product bevat ook tal van bezienswaardigheden en nuttige plaatsen die interessant zijn voor de motorrijder.

kaartdekking onroute motorkaart

Laatste wijziging: 11 Sep, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px