Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Sinds 1999 dť specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_communicatie

Bel ons: 088-0226900


Cardoactie

motopluslogoCardo-actiepagina, speciaal voor MotoPlus abonnees!

Als abonnee van MotoPlus heb je een streepje voor, altijd als eerst op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van motorrijder. Daarnaast is MotoPlus altijd opzoek naar een goede aanbieding. Als abonnee van MotoPlus koop je nu met een extra korting van € 20,- een nieuw systeem van Cardo. Neem je actieflyer mee naar de winkel of gebruik je unieke kortingscode bij het afrekenen en krijg € 20,- korting op onze toch al scherpe prijzen! LET OP de kortingsactie loopt tot 31 juli 2019! De abonnees uit BelgiŽ kunnen voor deze actie ook terecht bij WayPoint Leuven en WayPoint Zolder

Voor online bestellingen bij WayPoint via onze snelbalie gebruik je de unieke kortingscode tijdens het afrekenen en de € 20,- wordt verrekend. Bij online bestelingen via WayPoint Leuven of WayPoint Zolder gebruik je de kortingscode 'cardo-promo' en vermeld je de unieke kortingscode bij de opmerkingen.

cardologoCardo Bluetooth headsets

Cardo is een van de bekendste merken op het gebied van Bluetooth headsets. Door de jaren heen zien we dat Cardo vaak voorop loopt met de nieuwste ontwikkelingen. Cardo was de eerste die het Mesh-network heeft geÔntroduceerd bij de Bluetooth headsets. Je kunt kiezen uit de Cardo Packtalk Bold JBL of Cardo Packtalk Slim JBL Het voordeel van een Mesh-network is dat altijd de meest optimale configuratie wordt gezocht voor het netwerk. In tegenstelling tot de systemen waar je eigenlijk altijd in een soort ketting achter elkaar zit. Rij je nu niet in (grote) groepen dan heeft Cardo uiteraard ook verschillende systemen. Kijk dan naar de Cardo Freecom 1 Plus, Cardo Freecom 2 Plus of Cardo Freecom 4 Plus. Deze systemen vallen tevens op door het mooi en platte ontwerp. De systemen zijn makkelijk te monteren op nagenoeg alle type helmen. Hieronder vind je de verschillen per model.

Productoverzicht

 

 

 

 

Packtalk Bold JBL

Packtalk Slim JBL

Freecom 4 Plus

Freecom 2 Plus

Freecom 1 Plus

 

Packtalk Bold JBL

Packtalk Slim JBL

Freecom 4 Plus

Freecom 2 Plus

Freecom 1 Plus

 

Prijs single set

Nu
 € 339,95 € 279,-

Nu
€ 339,95 € 279,- 

Nu
€ 249,95 € 219,- 

Nu
€ 169,95 € 150,- 

Nu
€ 139,95 € 125,- 

Prijs na korting

€ 279,-

€ 279,-

€ 205,-

€ 130,-

€ 105,-

Verbindingstechniek

Bluetooth en DMC

Bluetooth en DMC

Bluetooth

Bluetooth

Bluetooth

Natural Voice Operation

V

V

V

 

 

Sound by JBL

V

V

V

 

 

Bluetooth versie

 

 

 

 

 

Intercom

2-15 personen

2-15 personen

max. 4 personen

max. 2 personen

max. 2 personen

Unit-tot-unit afstand

1600 meter

1200 meter

1200 meter

500 meter

bestuurder-passagier

Afstand in groep

8 km

8 km

3,6 km

 

 

Slim Fit

 

Check website

 

 

 

 

Cardo Packtalk Bold JBL

Cardo Packtalk Bold JBL

De Cardo Packtalk Bold JBL gebruikt DMC technologie waarbij gecommuniceerd wordt via het Mesh-network. De technologie komt tot zijn recht bij groepen van 3 personen of meer. Het is niet nodig om allemaal als een treintje aan elkaar gekoppeld te worden. Iedereen kan deelnemen aan het netwerk. Stopt een van de deelnemers de verbinding of wordt de verbinding tijdelijk verbroken? Dan blijft het Pack in stand en kunnen de andere deelnemers gewoon door blijven communiceren.
Je kunt met maximaal 15 personen in het netwerk met een maximaal 8 km. Splits de groep zich in tweeŽn? Geen probleem de 2 groepen gaan afzonderlijk verder. Komen ze weer binnen elkaars bereik dan ga je weer als 1 groep verder.
De Cardo Packtalk Bold is ook voorzien van Natural Voice Operation en dit maakt spraakbesturing via Apple Siri™ of Ok Google mogelijk. Dankzij de JBL speakers beschik je over ongekende geluidskwaliteit

Cardo Packtalk Slim JBL

Cardo Packtalk Slim JBL

De Cardo Packtalk Slim JBL gebruikt DMC technologie waarbij gecommuniceerd wordt via het Mesh-network. De technologie komt tot zijn recht bij groepen van 3 personen of meer. Het is niet nodig om allemaal als een treintje aan elkaar gekoppeld te worden. Iedereen kan deelnemen aan het netwerk. Stopt een van de deelnemers de verbinding of wordt de verbinding tijdelijk verbroken? Dan blijft het Pack in stand en kunnen de andere deelnemers gewoon door blijven communiceren.
Je kunt met maximaal 15 personen in het netwerk met een maximaal 5 km. Splits de groep zich in tweeŽn? Geen probleem de 2 groepen gaan afzonderlijk verder. Komen ze weer binnen elkaars bereik dan ga je weer als 1 groep verder.
De Cardo Packtalk Slim is ook voorzien van Natural Voice Operation en dit maakt spraakbesturing via Apple Siri™ of Ok Google mogelijk. Dankzij de JBL speakers beschik je over ongekende geluidskwaliteit
De Cardo Packtalk Slim is de Ultraplatte versie van de Cardo Packtalk, waarbij de bediening gescheiden is van de accu.

Cardo Freecom 4 Plus

Cardo Freecom 4 Plus

Met de Cardo Freecom 4 Plus beschik je over een communicatiesysteem geschikt voor maximaal 4 personen. Uiteraard kan je GPS en/of telefoon gekoppeld worden zodat je die ook kunt beluisteren. Nieuw bij de Cardo Freecom 4 Plus is het draaiwiel, dit voor nog meer bedieningsgemak.

Cardo Freecom 2 Plus

Cardo Freecom 2 Plus

De Cardo Freecom 2 Plus is interessant voor de motorrijder die een headset zoekt om zijn navigatiesysteem te beluisteren en / of een telefoon te koppelen. Je kunt een telefoongesprek voeren of een muziekje beluisteren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om met een andere motorrijder te communiceren tot 500 meter.

Cardo Freecom 1 Plus

Cardo Freecom 1 Plus

De Cardo Freecom 1 Plus is interessant voor de motorrijder die een headset zoekt om zijn navigatiesysteem te beluisteren en / of een telefoon te koppelen. Je kunt een telefoongesprek voeren of een muziekje beluisteren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om met een duo-passagier te communiceren.

Laatste wijziging: 28 Jun, 2019
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px