Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 50,-      Al 18 jaar dé specialist       5 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

SP-Connect_banner

Bel ons: 088-0226900


SP Connect

SP Connect

sp_connect_winkel_displayWayPoint is het adres voor SP Connect. Kom langs in een van onze 5 winkels waar we in ieder winkel meer dan 150 SP Connect artikelen op voorraad hebben. Natuurlijk kunnen we je daar ook adviseren over de beste montageoplossing voor jouw motor of ander 'ding' waar je jouw telefoon op wilt monteren. SP Connect heeft overal een oplossing voor.

SP Connect is erg populair onder de motorrijders, maar er zijn ook steunen voor op de fiets, in de auto in de hand, of voor op het bureau. Je begint met een SP Connect Phone Case die speciaal gemaakt is voor jouw type telefoon. Voor de recente iPhones en Samsung Galaxy modellen kunnen je zelfs voor de Xtreme (Apple / Samsung) uitvoering kiezen voor maximale bescherming. Heb je een ander merk telefoon of een model waar geen hoes voor? Kijk dan bij de universele oplossingen.

Zit je telefoon in de hoes dan kan je deze met 1 draai beweging bevestigen op een SP Connect houder. Ben je gewend om je pasjes bij je telefoon te bewaren? Kijk dan bij deze accessoires. SP Connect heeft een aantal verschillende opties om ook pasjes mee te nemen in combinatie met een SP Connect Phonecase. Je vindt er ook nog wat andere accessoires.

NotterVoor de motorrijder is er een ruime keus aan houders. Het is vaak wel aan te raden om deze gelijk te voorzien van een anti vibratie module. Dit om te voorkomen dat de gevoelige elektronica die zorgt voor de beeldstabilisatie kapot trilt op de motor. Er zijn verschillende varianten van de anti vibratie module beschikbaar. Hier vind je meer informatie.

Het is natuurlijk ook handig om je telefoon gelijk op te laden wanneer deze op een houder zit. Ook hier heeft SP Connect aan gedacht en ze hebben een ruime keus in draadloze oplaadmogelijkheden. Er valt dus een hoop te kiezen wanneer je besluit voor SP Connect te gaan, kom langs in een van onze winkels zodat je de verschillende opties kunt bekijken en alle accessoires ook gelijk kunt zien.

SP Connect Phone Case Extreme

Sp Connect Phone Case Xtreme

SP Connect Phone Case

Sp Connect Phone Case

SP Connect Phone accessoires

Sp Connect phone accessoires

SP Connect Motor bevestigingen

Sp Connect Motor bevestiging

SP Connect overig

Sp Connect Anti Vibration

SP Connect draadloos opladen

Sp Connect elektronica

SP Connect fiets Overig

Sp Connect Overig

Laatste wijziging: 26 Apr, 2024
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkheden