Oktober 2019 

Bijna 20 jaar is WayPoint leverancier van navigatie- en communicatiesystemen voor motorrijders. Veel van deze motorrijders gebruiken deze systemen tijdens de mooiste motorreizen. Het toevoegen van motorreizen is dan ook een mooi verlengstuk van onze huidige dienstverlening! Het is niet de insteek van WayPoint om een geheel eigen reisaanbod samen te gaan stellen, hiervoor hebben we de handen ineengeslagen met het Twentse TB Travel. Al jaren een totaalleverancier van motorplezier! WayPoint Travel biedt in samenwerking met TB Travel groepsreizen, individuele reizen en motortransport.

Motortransport

Naast de persoonlijke aandacht en flexibiliteit is een ander uniek concept van WayPoint Travel het motortransport. Niets rijdt fijner dan je eigen motor natuurlijk, maar niet iedereen heeft zin en tijd om eerst helemaal naar Zuid Spanje te rijden om vervolgens daar een week lekker te touren. Daar heeft WayPoint Travel de oplossing voor. Je eigen motor gaat op transport naar een van de vele bestemming waar je uit kunt kiezen en zelf ga je met de bus of het vliegtuig naar die bestemming. Bij aankomst op de bestemming staat je eigen motor klaar om lekker te gaan touren. Het is uiteraard ook mogelijk om juist wel heen of terug te reizen met je eigen motor.

De routes en GPS

Uiteraard zijn voor alle bestemming motorroutes beschikbaar voor je GPS. Door de samenwerking met WayPoint krijg je de mogelijkheid om eenvoudig een GPS toestel te huren indien je er niet over beschikt. Daarnaast is de ervaring dat het inladen van de routes niet voor iedereen even simpel blijkt. Boek je de reis bij WayPoint Travel of TB Travel dan kun je langs in een van de 7 winkels voorafgaand aan je reis. De medewerkers van WayPoint zorgen er dan voor dat alle routes op de juiste manier in je toestel geladen zijn!

Reisaanbod

Kijk voor het volledige aanbod van de reizen op www.waypointtravel.nl

Staat jouw exacte reis er nu net niet tussen, schroom dan niet om contact op te nemen. Wil je juist langer op vakantie of liever een paar dagen eerder terug dan aangegeven? Geen probleem, bij WayPoint Travel houden we graag rekening met jouw wensen! Heb je liever persoonlijk contact? Bel dan met: 088-0226907 of breng een bezoek aan Binnenveldweg 38, 7482NB Haaksbergen