Een cursus die beter afgestemd is op jouw toestel en antwoorden krijgen op specifieke vragen? Volg dan een privé cursus!

Wat zijn de mogelijkheden?
Wij organiseren een aparte één-op-één privé cursus in één van onze locaties in Notter, Moordrecht, Vessem of Hilversum.

De privé cursussen worden alleen in de herfst/winter-maanden ingepland (september/oktober tot en met maart) in verband met de beschikbaarheid van onze cursusleiders.

In de regel is de tijdsduur van een privé cursus 2 uur. Kosten voor deze privé cursus zijn € 50,00 voor een sessie van 2 uur.

Hoewel het een privé cursus heet, vinden wij het niet erg wanneer je partner meekomt. Voor de partner rekenen wij in dat geval geen extra kosten (zelfs niet voor de koffie :-) )

En wat is de inhoud van deze privé cursus?
Het leuke is dat je deze in principe zelf bepaalt, de inhoud van de cursus staat dus eigenlijk niet vast!

Deze privé cursus is een hele effectieve methode om snel je toestel te leren kennen, te leren navigeren, routes en/of tracks te laden en zelf routes te leren maken en aanpassen. Maar ook kunnen wij eventueel helpen bij het installeren van kaartmateriaal op je toestel of computer en je dat ook leren zodat je de volgende update zelf uit kunt voeren. Of helpen met het voorbereiden van een lange reis; de juiste kaarten zoeken en laden. Eventueel een track of route downloaden als het een bekende tocht is. Kortom; u vraagt, wij draaien ;)

Naar welke locatie gaat je voorkeur uit?

notter2 moordrecht2
Privé cursus Notter Privé cursus Moordrecht
vessem2 hilversum2
Privé cursus Vessem Privé cursus Hilversum


Privé cursus Noord Nederland door Harm Huitema

prive harm