M: Tomtom Rider 410

Printen
TomTom Rider 410 Great Rides Edition Los toestel
Verkoopprijs: € 100,00
Productomschrijving / inhoud verpakking:

 

De vorige eigenaar had zijn motor met steun verkocht en kwam een nieuwe steun kopen. Aangezien hij het off road rijden aan het ontdekken was heeft hij met een Garmin de winkel verlaten.
Deze TomTom is juist met name fijn voor het rijden van mooie wegroutes, woon werkverkeer, simpel een rondje maken met bochtige wegen en natuurlijk de sublieme verkeer en flitser informatie. Tom Tom heeft ook al diverse routes voor je geselecteerd ok lekker te rijden. 

Het toestel ziet er goed uit met op de achterkant enkele gebruikssporen. Het scherm is voorzien van een Beschermfolie, deze heeft zijn werk goed gedaan. Haal je hem er af komt er een puntgaaf scherm onder vandaan. Maar die keuze is aan de volgende gebruiker. Natuurlijk hebben we het toestel schoon gemaakt en voorzien van de laatste updates. Leuk toestel voor een leuke prijs! 

 Aangezien het een los toestel is is dit een mooie voor als de de motor van de vorige eigenaar hebt gekocht met de TomTom steun er al op. Of als je je huidige TomTom gebreken vertoont.

In de levering:

  • Rider 410 great rides Edition
  • USB kabel

 

Meer informatie over dit mooie toestel: https://www.gps.nl/uit_productie/tomtom_rider_410.html

 

3 maanden garantie!