Motornavigatie

Garmin Zumo-serie

Navigatie op de motor komt voor steeds meer mensen binnen handbereik. Toch is een uitgave van zo'n 400 a 500 Euro nog een heel bedrag. Zeker wanneer je hem alleen maar in de vakantie wilt gebruiken. De Garmin Zumo is dermate eenvoudig in gebruik dat je hem ook zonder ervaring mee kunt nemen op vakantie. Hij zal je prima naar de verschillende bestemmingen begeleiden.
Wil je in de vakantie ook mooie uitgestippelde routes rijden, dan is ervaring of hulp van iemand met ervaring wel aan te raden.

Heb je al kant-en-klare routes dan biedt WayPoint de mogelijkheid ze in te laden voor je.
Verwacht niet dat na een korte instructie van ons je in staat bent om zonder problemen zeer complexe routes te maken en in het toestel te laden. Mocht je toch een poging willen wagen; met het programma BaseCamp en een aangesloten toestel kun je op de wegenkaart zoals die in je toestel staat routes plannen.

Het toestel bevat het kaartmateriaal van geheel Europa en zal routes die je van anderen krijgt accepteren en verwerken.
Daarnaast leveren we de Zumo ook met de OnRoute Motorkaart Midden Europa. Met deze kaart is het heel eenvoudig om de Zumo een mooie motorroute te laten berekenen naar een bestemming.

De Zumo leveren we met standaard montagemateriaal voor een buizenstuur wat geschikt is voor 90% van alle motoren. Voor de voeding kun je, indien aanwezig, gebruik maken van een 12V sigaretten aanstekerplug of de zogenaamde kleinere BMW-plug. Verder leveren we een kabel voor montage rechtstreeks op de accu mee. Wanneer je de montage/demontage door ons wilt laten verzorgen dan kan dat in Notter. Geef dit van te voren even aan, dan kunnen we dit in overleg plannen.


Wat betreft audio-aanwijzing is het mogelijk een 3,5mm jackplug te gebruiken voor zogenaamde "bedraade oortjes".
Daarnaast heeft de Zumo bluetooth, dus ben je in het bezit van een bluetooth headset op de helm dan is ook die meestal te koppelen.

 

TomTom Rider 4x0

Ook is het bij WayPoint mogelijk de TomTom Rider 4x0 te huren. Standaard wordt deze verhuurd met een RAM montageset voor een buizenstuur en een 12-volts voedingskabel.

Om de navigatieinstructies van de TomTom Rider 4x0 te horen dien je in het bezit te zijn van een bluetooth headset. De Rider 4x0 heeft geen bedraade aansluitmogelijkheid.

Om te reserveren klik hier.