Navigatie voor wandelen en fietsen


Garmin Oregon

De Garmin Oregon is een toestel met de mogelijkheid tot het laden van kaartmateriaal. Je kunt daar fietskaarten, topografische kaarten of stadsplattegronden in laden. We verhuren deze navigatie met de OpenFietsMap Benelux en de OnRoute Wandelkaart Nederland. Deze kaarten kunnen worden gebruikt om mooie fiets- en wandelroutes te laten berekenen. Voor het buitenland is er eventueel ook kaartmateriaal beschikbaar voor de verhuurtoestellen.

Ook is mogelijk om uw kant- en klare routes en geocaches in de huur GPS te laten zetten door ons. Van de Oregon serie hebben we meerdere exemplaren beschikbaar voor GPS verhuur.
 

Mio Cyclo

Deze fiets-navigatie's zijn eigenlijk kant-en-klaar door de fabrikant geleverd.
Dat wil zeggen de toestellen bevatten al een fietskaart van West-Europa en beschikken over een rondtrip functie. Zeg nou eerlijk, wat is er makkelijker dan 's morgens in de auto (met de fiets achterop) te stappen, richting het bos te rijden en daar aangekomen tegen je navigatie te "vertellen" dat je een rondje wilt fietsen van 50 kilometer. Vervolgens rekent je GPS een rondrit voor je uit en brengt je weer netjes terug naar de auto. Ideaal toch!

 

 

Garmin Edge 1030 

De Edge 1030 is ook te huur bij WayPoint. Fiets langer en krachtiger door terwijl je verbonden blijft met de Garmin Edge 1030 GPS-fietscomputer. De computer beschikt over Trendline popularity routing. Op basis van miljarden afgelegde kilometers toont de Garmin Edge 1030 de beste routes op de weg en offroad. Of je nu een wielrenner bent, het avontuur opzoekt of de fiets slechts gebruikt om van a naar b te komen, wij kunnen de rit verbeteren.

 

 

Bekijk het totaal overzicht van alle huur GPS-en voor fietsen en wandelen.

Maak nu je eigen fietsroute met de Online WayPoint Fietsroutenetwerk planner