Wat is er nou leuker dan thuis op de bank, voor de TV, na te genieten van die heerlijke motortocht met schitterende uitzichten? Of die spectaculaire mountainbiketocht door de bergen? Of die verfrissende tocht op een jetski?

GoPro camera

Leg je mooiste herinneringen vast met de GoPro camera. De GoPro is te huur bij WayPoint, eventueel met extra battery bacpack en andere accessoires. De GoPro is voorzien van een microSD kaartje waar je al je bestanden opslaat. Ga je een lange rit maken, zorg dan voor een extra microSD kaartje. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden met de GoPro, advies is dan ook om van te voren even te "spelen" met de GoPro voor de juiste instellingen.

Garmin VIRB

In september 2013 is Garmin met een eigen action cam gekomen; Garmin VIRB. De tweede generatie is in 2015 uitgekomen, de Virb XE

Naast dat deze camera uiteraard de mooiste beelden voor je maakt, is het met de VIRB ook mogelijk om je tripgegevens op te nemen en later te integreren in je film. Je ziet dan op een landkaartje waar je was toen de beelden gemaakt werden. Hij geeft zelfs je snelheid en hoogte aan op dat moment.Heb je een Garmin hartslagband en/of cadanssensor, dan is het zelfs mogelijk om die gegevens te verwerken in je film.

Gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de Garmin VIRB? Ook dan is het huren van de VIRB een prima gelegenheid om er uitgebreid kennis mee te maken!