Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       6 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_uit_productie

Bel ons: 088-0226900

tomtomrider_300

TomTom Rider Breedbeeld Europa

Bij ons: € 349,-

Niet meer leverbaar, klik hier voor de leverbare toestellen

Omschrijving
In de doos
Pakketprijzen
Afbeeldingen
Specificaties

TomTom Rider Breedbeeld: Plan een route

Gratis Lifetime Maps: rijd altijd met de meest recente kaart. Bereik je bestemming sneller met GRATIS Lifetime Maps. Gedurende de levensduur van je TomTom Rider kun je ieder jaar 4 of meer volledige updates van de kaart op je TomTom Rider downloaden. Je ontvangt alle updates van het wegennet, adressen en nuttige plaatsen.

Nuttige plaatsen: zoek in de TomTom Rider naar de beste nuttige plaatsen - waaronder plaatsen die interessant zijn voor motorrijders. Van de dichtstbijzijnde pitstop tot het meest adembenemende uitzicht, van het goedkoopste motel tot de

Bestel nu de Scala Rider Q1 bluetooth headset mee voor
ScalaRider_Q1_175de bundelprijs
van

 

meest malse hamburger. Heb je zelf geniale ingevingen? Draag bij aan de community door jouw nuttige plaatsen te delen.

TomTom Flitsers: je TomTom Rider bevat de locaties van flitsers, waaronder flitsers die zijn gemeld door andere gebruikers. Daarnaast ontvang je ook andere waarschuwingen, zoals die voor vaste flitsers, flitsers voor rood licht en trajectcontroles op je route. Hiermee bespaar je geld aan verkeersboetes, en rijd je veilig en relaxed.

Elke dag gratis kaartaanpassingen: elke dag GRATIS kaartaanpassingen van de TomTom Map Share-community.  Sluit je aan bij een community van 21 miljoen bestuurders en ga altijd  de weg op met de meest recente kaartcorrecties in je TomTom Rider. Klik hier en ontvang iedere dag GRATIS kaartaanpassingen.

TomTom IQ Routes: in ieder navigatiesysteem van TomTom is 's werelds grootste database met werkelijke reistijden ingebouwd. Dat houdt in dat je de snelste routes en de nauwkeurigste aankomsttijden krijgt. Geniaal!

Geavanceerde rijstrookaanwijzingen: de TomTom Rider geeft duidelijk aan welke rijstrook je moet nemen bij lastige  splitsingen, zodat je nooit je afslag mist. Op de meest ingewikkelde  knooppunten van snelwegen krijg je een realistische 3D-weergave van het  knooppunt te zien, zodat je veilig en ontspannen kunt blijven rijden.

Kronkelroutes: voel de bochten, de wendingen en de adrenaline als je op je motor zit. Met de functie Kronkelroutes in de TomTom Rider kun je de route met de meeste bochten kiezen, en zo die saaie, rechte stukken vermijden.

Upload & Go: laat je met Upload & GO inspireren door motorrijders die de mooiste  routes hebben gereden. Hiermee kun je je op internet laten inspireren door andere motorrijders, hun routes uploaden naar je TomTom Rider en ze helemaal aanpassen naar je eigen smaak. En het mooiste van alles is dat je daarbij meer dan 10.000 routepunten kunt gebruiken. Dus waar wil je  naartoe?

PC Route Management via Tyre®: Met PC Route Management via Tyre® begint de voorpret al voordat je de  weg op gaat. Gebruik Tyre® om op je pc routes te zoeken, samen te  stellen en aan te passen voordat je ze uploadt naar je TomTom Rider. Deel je samengestelde routes met anderen via een kaart of wacht gewoon  totdat je ze tegenkomt zodat je je routes direct met ze kunt delen via je TomTom Rider.

Bestanden delen via Bluetooth®: maak nieuwe vrienden en zorg dat je je oude (op de juiste route) houdt.  Deel je route via Bluetooth® voordat je op pad gaat of onderweg.

Reisplannen: in Reisplannen kun je je favoriete reizen en herinneringen opslaan. Of je kunt het gebruiken om een nieuwe route met tussenpunten te plannen. Telkens als je erop uitgaat met je TomTom Rider of als je een nieuwe, geweldige route vindt, kun je hem opslaan - om hem nog eens te rijden of terug te zien.

Ritregistratie: leg je route van begin tot eind vast, met elke spontane omweg die je onderweg maakt en elk tussenpunt waar je langskomt met je TomTom Rider. Met Ritregistratie weet je altijd zeker dat je je nieuwe favoriete wegen weer terugvindt en dat je ze kunt delen met je vrienden.

Handschoenvriendelijk, waterdicht scherm: het handschoenvriendelijke scherm van de TomTom Rider reageert direct als je het aanraakt en is geschikt voor ieder weertype.

Instructies via Bluetooth®: houd je handen waar je ze nodig hebt met instructies van de TomTom Rider via Bluetooth® via je headset of helm.

Zicht bij zonlicht: met zicht bij zonlicht op het grotere 4,3 inch scherm van de TomTom Rider kun je kiezen uit verschillende kleuren voor verschillende momenten op de dag. Dus je hebt altijd goed beeld - of je nu midden op de dag of laat in de middag op de weg zit.

Schakelt tegelijk met het contact aan of uit: de TomTom Rider schakelt automatisch met je motor aan of uit. Waardoor hij nog makkelijker te gebruiken is. Als jij klaar voor de start bent, is hij dat ook.

Handsfree bellen: je kunt de TomTom Rider verbinden met je telefoon, zodat je onderweg handsfree kunt bellen via Bluetooth®.

Oplaaddock voor de motor: je hoeft je geen zorgen te maken over het opladen van je accu. Met het Oplaaddock voor de motor laad je je TomTom Rider op tijdens het rijden.

Met universeel, trillingsbestendig RAM-montagesysteem: je bevestigt je TomTom Rider op je motor met een montagesysteem dat robuust genoeg is voor zware rijomstandigheden. Dit systeem is ontworpen door RAM, de toonaangevende leverancier van montagesystemen

[Top]

In de doos:

TomTom Rider

 • TomTom Rider Breedbeeld
 • Motormontagesteun met motorvoedingskabel
 • RAM-mount montagesysteem
 • Tyre® PC-software voor routebeheer (de niet-professional versie)
 • Netlader met USB aansluiting
 • Documentatie

[Top]

Afbeeldingen

tomtomrider_01

Tomtomrider_doos

[Top]

Pakketprijzen

Bij de TomTom Rider Breedbeeld worden alle materialen meegeleverd om hem op een motor te kunnen monteren. Er wordt een standaard RAM-mount met korte knijper meegeleverd en een zo universeel mogelijke bevestiging. Toch zal dit voor een hele grote groep motoren niet de meest ideale oplossing zijn. In overleg met onze adviseurs zullen we bij WayPoint de voor jouw situatie meest geschikte RAM-mount uitzoeken en deze zonder meerkosten meeleveren. Daarnaast hebben we diverse motorspecifieke oplossingen die we voor een bundelprijs kunnen leveren. Hierna volgen enkele voorbeelden. Voor een compleet overzicht klik hier.

 

vstrom_175

balhoofdsteun_175

Yamaha FJR1300 steun

Bundelprijs: €

Suzuki Vstrom steun

Bundelprijs: €

Balhoofdsteun

Bundelprijs vanaf: €

r1200gs_175

ST2steun_175

rt1200_175

BMW R1200GS <2008 steun

Bundelprijs: €

Stuursteun

Bundelprijs vanaf: €

BMW R1200RT steun

Bundelprijs vanaf: €

LET OP! Standaard wordt er bij de TomTom Rider Breedbeeld niets meegeleverd om het geluid van de aanwijzingen in de helm te krijgen. TomTom gaat ervan uit dat er een Bluetooth helm wordt gebruikt. Wij hebben diverse andere mogelijkheden. Nu volgen een paar voorbeelden, voor een compleet overzicht met bundelprijzen, klik hier

ScalaRider_Q1_175

ScalaRider_Q3_175

scala_rider_G9_175

Scala Rider Q1

Bundelprijs: €

Ook als teamset verkrijgbaar

Scala Rider Q3

Bundelprijs: €

Ook als teamset verkrijgbaar

Scala Rider G9x

Bundelprijs: €

Ook als powerset verkrijgbaar

smh5_150

sena_smh10_150

Srcs_175

Sena SMH5 solo

Bundelprijs: €

Ook als dualset en FM-set verkrijgbaar

Sena SMH10 solo

Bundelprijs: €

Ook als dualset en ultra platte set (SMH10R) verkrijgbaar

Schuberth SRCS C2-C3

Bundelprijs: €

Ook als SRCS C3 PRO pakket verkrijgbaar

[Top]

Specificaties

 • Afmetingen: 130 x 101 x 53 mm
 • Gewicht: 353 gram
 • Displaytype: Multi-touchscreen 4:3 in zonlicht leesbaar scherm
 • Display afmeting: 4,3 inch (11 cm) diagonaal
 • Display resolutie: 480 x 272 pixels
 • Batterijduur: maximaal 6 uur
 • Bluetooth technologie voor gesproken instructies, gebruik mobiele telefoon en gegevensuitwisseling
 • Vaste flitspalen voorgeladen
 • Voorgeprogrammeerd met wegenkaarten Europa
 • Geen uitbreidbaar geheugen (geen SD slot)
 • Geen connectiviteit met LIVE services
 • USB 2.0
 • Waterdicht: IPX7 (beschermd tegen ieder weertype)
 • Rijbaanassistentie
 • MapShare
 • IQ routes

[Top]

Laatste wijziging: 26 Feb, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px