Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dÚ specialist       6 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_uit_productie

Bel ons: 088-0226900

SP 2650

Uit produktie

Garmin Internationaal heeft onlangs een nieuwe generatie StreetPilot toestellen aangekondigd. De modellen StreetPilot 2610 en 2650.

Volgens de laatste berichten zullen in de loop van september deze nieuwe Garmin modellen in Amerika worden ge´ntroduceerd. Voor Europa verwachten we dat het voor de 2650 eind november gaat worden.
Met de ervaring die Garmin heeft opgebouwd met de StreetPilot 3 en de feedback van gebruikers op dit model is Garmin er in geslaagd de nieuwe modellen nog gebruiksvriendelijker en completer te maken.

De StreetPilot 2650 kenmerkt zich in vergelijking met de StreetPilot III (welke nog gewoon leverbaar blijft) door een kleinere kast met interne antenne, touchscreen bediening en een afstandbediening welke hem tot de meest gebruikersvriendelijke op de markt maakt. De schermafmeting is een fraktie kleiner. De interface aansluiting is volledig USB-compatibel. Voor de data-opslag wordt gebruik gemaakt van het algemene Compact Flash formaat. Het toestel heeft ook een aansluiting voor een externe antenne.

De StreetPilot 2650 is uiterlijk identiek aan de StreetPilot 2610 maar beschikt over z.g. dead-reckoning. Dit betekent dat als de GPS plaatsbepaling uitvalt de 2650, toch verdere aanwijzingen blijft geven. Om dit te realiseren beschikt de 2650 over een aansluiting voor de snelheidsmeter en achteruit van het voertuig en is het apparaat intern voorzien van hoekversnellingsmeter. De leveromvang is gelijk aan die van de StreetPilot 2610 met aanvullend een kabel voor aansluiting op de snelheidsmeter en achteruit van het voertuig.

De 2650 berekent net als de StreetPilot III automatisch de weg en geeft duidelijke en nauwkeurige aanwijzingen, zowel op en bijzonder helder kleurenscherm als per stem in het Nederlands. Het scherm past automatisch de helderheid aan door middel van een ingebouwde detectie van de lichtinval. De simpele, haast intu´tieve menus, het aanraakscherm en de alfanumerieke afstandsbediening vergemakkelijken het opvragen van de de gegevens.

De StreetPilot 2650 wordt geleverd met de MapSource® City Navigator v5 Cd-rom, een data kaartje van 256 MB en met alle benodigdheden om via USB gegevens van uw PC door te sluizen naar uw GPS. Hierna plaatst u het toestel simpelweg op het dashboard van om het even welk voertuig en geniet van een stressloze rit.

Met de StreetPilot III was Garmin er als eerste in geslaagd een autonoom produkt op de markt te brengen dat volledig gelijkwaardig is aan de systemen voor vaste inbouw. In vrijwel alle situaties hebben we voldoende aan puur het GPS signaal. Echter bedrijfsmatige toepassingen met een spoedeisend karakter zouden baat kunnen hebben bij een begeleiding wanneer er geen signaal te ontvangen is. Om aan deze vraag te voldoen heeft Garmin ook de StreetPilot 2650 op de markt gebracht. Dit toestel kan op het moment dat de signalen zijn weggevallen gebruik maken van de speedpuls en achteruitsignaal van de auto. De zogenaamde Dead Reckoning kabel moet echter ingebouwd worden door een erkend inbouwstation en gaat dus ten koste van de flexibelheid van het toestel.

De standaardlevering van de 2650 ziet er als volgt uit:

  • StreetPilot 2650 ontvanger met interne antenne
  • Alfa-numerieke afstandbediening
  • Gecombineerde voeding/luidsprekerkabel
  • USB interfacekabel
  • netvoeding
  • 256 MB Compact Flash kaart
  • Ge´ntegreerde montagesteun
  • Anti-slip voet
  • MapSource CityNavigator Europe met Europese sleutelcode
  • Dead reckoning kabel

Met onze speciaal op leessnelheid geselecteerde Turbo Notter kaarten kan de 2610 lange of complexe routes (langer dan plm 150km) een keer zo snel berekenen als met de door Garmin meegeleverde modules! Hier een voorlopige tabel met de gemeten waarden.

Laatste wijziging: 26 Feb, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px