Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_uit_productie

Bel ons: 088-0226900

Nuvi 660T-FM
 • 4,3" Scherm
 • Europa intern geheugen
 • inclusief TMC antenne
 • Bluetooth
 • FM transmitter

Nuvi 660T-FM
Adviesprijs €

Bij ons: €555,-

Zolang de voorraad strekt!

De Nuvi 660T-FM wordt geleverd inclusief GTM21 TMC ontvanger!

Niet meer leverbaar

auto-navigatie
Met touch screen
3d weergave
waas/egnos compatible
mp3-speler
text-to-speech
TMC ontvanger
bluetooth
tm-transmitter
navteq

De Nuvi 660T-FM heeft bovendien een ingebouwde FM transmitter waardoor de aanwijzingen en MP3 files via de speakers van de radio kunnen worden weergegeven.

fm3

Let op: volgens de huidige status van de wetgeving (april 2007) mag een FM transmitter in Nederland wel verkocht worden maar nog niet gebruikt. In de meeste Europese landen is het gebruik wel toegestaan.

levering Nuvi 660

Levering omvat: navigator, voorgeprogrammeerd met geheel Europa City Navigator NT Europe, zuignap montagesteun, netlader, draagtas, 12-24 volt voedingkabel met geïntegreerde GTM21 TMC verkeersinformatie ontvanger, dashboardschijf, PC USB interface kabel, voorbeeld Taalgids content (voorgepr.), voorbeeld MP3 muziek (voorgepr.). Referentiegids in 11 talen waaronder Nederlands. Handboek in 7 talen waaronder Nederlands.

Slimme uitbreidingen voor uw Nuvi!

MyPoi

Breid uw Nuvi uit met een MyPoi-uitbreidingspakket. Voorkom boetes met flitspaalwaarschuwingen, pas de standaardstem aan, of navigeer rechtstreeks naar een sportclub. MyPoi-software is makkelijk in het gebruik en update uw systeem met één druk op de knop.

brodit houder

Brodit houder voor de Nuvi inclusief voucher voor uw voertuig-specifieke houder. Hiermee kunt u de Nuvi monteren zonder gebruik te maken van de zuignap.
Houder inclusief pro-clip:

car cushion

GPS car cushion als alternatief voor de zuignap bevestiging van de Nuvi. Laat geen inbraakgevoelige "zuigvlekken" achter op uw ruit.
GPS car cushion:

De Garmin nüvi 660T-FM Personal Travel Assistant is een draagbare GPS navigator met een Bluetooth interface voor handsfree bellen, reishulp en digitale muziek in één apparaat.

Kenmerkend voor de nüvi 660T-FM is de breedbeeld weergave op het scherm met een diagonaal van bijna 11 cm (4,3"). De combinatie van uiterst gedetailleerde kaarten, automatische routeberekening, afslag-voor-afslag aanwijzingen en vingertop bediening zorgen ervoor dat u overal de weg vindt. De afslag-voor-afslag aanwijzingen worden als tekst op het beeld getoond en gesproken. Bij de nüvi 660T-FM wordt daarbij gebruik gemaakt van Text-to-speech zodat bijvoorbeeld ook straatnamen worden genoemd. De nüvi 660 wordt standaard geleverd met Garmin's GTM 21 FM TMC ontvanger*, waardoor de gebruiker op de hoogte wordt gehouden van de actuele verkeerssituatie en met een druk op het scherm files kan (proberen) te ontwijken.

De Bluetooth technologie van de nüvi 660 maakt handsfree bellen mogelijk via de geïntegreerde microfoon en luidsprekers. Tik op het grote scherm om een oproep op te nemen en spreek in de microfoon aan de voorzijde van de nüvi. Het overzichtelijke telefoonmenu bedient u met uw vingertop. Om te bellen kunt u gebruik maken van uw in de Nüvi opgeslagen telefoonboek, de lijst met gesprekken of maak gebruik van de bij de nuttige punten (POI) vermelde telefoonnummers van hotels, restaurants e.d.
Naast de uitgebreide navigatie en telefoon functies beschikt de Nüvi 660 over aanvullende functies met handige hulpmiddelen voor de reiziger. Met deze functionaliteit wordt reizen een waar genoegen! Ook deze Nüvi is voorzien van een reispakket dat bestaat uit een MP3 speler, een speler voor luisterboeken van audible.com media, een JPEG fotoalbum, wereldklok met tijdzones, omrekenfunctie voor valuta's en eenheden en een calculator. In aanvullende audio en content ondersteuning kan worden voorzien met de Garmin Reisgids en Garmin Taalgids softwarepakketten (apart verkrijgbaar).

Voor het ultieme direct uit de doos gebruikersgemak is de nüvi 660 af-fabriek voorzien van de wegenkaart van geheel Europa (West + oost), gebaseerd op de uiterst gedetailleerde City Navigator® NT wegenkaarten. De bijbehorende database bevat bijna een miljoen nuttige punten waaronder hotels, restaurants, tankstations en attracties. De detailwegenkaart is gebaseerd op NAVTEQ™ cartografie, wereldleider op het gebied van digitale wegenkaarten.

Produkt eigenschappen:

 • Weergavescherm 9,5 * 5,3 cm (B*H) (10,9 cm diagonaal), 480 * 272 pixels, WQVGA TFT TFT scherm met witte achtergrondverlichting en aanraakscherm
 • Uiterst gevoelige SiRFstar III GPS ontvanger, WAAS/EGNOS compatibel
 • Opklap antenne – geïntegreerde MCX aansluiting voor optionele externe GPS antenne
 • Bluetooth technologie voor handsfree telefoneren in combinatie met een GSM
 • Verkeersinformatie beschikbaar in combinatie met Garmin GTM 21 TMC FM ontvanger*.
 • Voorgeprogrammeerd met CityNavigator NT detail wegenkaarten voor West Europa, aangevuld met Oost Europese landen.
 • Reispakket met voorbeeld Taalgids, MP3 speler met demo muziek, luisterboek speler met demo bestanden, fotoalbum, wereldklok, valuta en eenheden omrekenen en calculator.
 • Tot 700 MB intern geheugen beschikbaar voor opslag van extra cartografie, MP3 bestanden en luisterboeken (beschikbaar via bijvoorbeeld www.audible.com)
 • Garmin Lock™ diefstal beveiliging middels zelf instelbare PIN code. Gebruiker instelbare Veilige Locatie instelling voor het geval van het kwijtraken van de PIN code.
 • SD geheugenkaart uitsparing.
 • Navigatieaanwijzingen en waarschuwing in tekst en spraak
 • Tekst naar spraak navigatie aanwijzingen – bevat straatnamen, weg-, afrit- en huisnummers.
 • Krachtige interne luidspreker
 • Kaartweergave in 3D perspectief of 2D vogelvlucht
 • Afmetingen 12,5 * 7,4 * 2,3 cm (B*H*D)
 • Gewicht 176 gram
 • Ingebouwde Li-Ion batterij,
 • Batterijlevensduur 3 tot 7 uur afhankelijk van gebruik en schermverlichting.
 • Inclusief voedingkabel met geïntegreerde GTM 21 TMC ontvanger voor aansluiting op de sigarettenaansteker van de auto.
 • Zuignapmontage steun voor plaatsing op de voorruit of dashboardschijf en snel verwijderen van de nüvi. Voorzien van aansluiting voor externe microfoon
 • Gebruikersvriendelijke USB aansluiting op de PC zoals bij digitale camera's. Directe toegang tot het interne geheugen of de SD-geheugenkaart vanaf de PC via de USB Mass Storage aansluitkabel.
fm1
fm2
fm3

Laatste wijziging: 14 Sep, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px