Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_uit_productie

Bel ons: 088-0226900

onroute_icon

Standaard inclusief:
PC-interfacekabel
Voertuigvoedingskabel 12V
Dashboardsteun
CitySelect CD-rom
Unlock code voor heel Europa
Polsband en manuals

Lees hier een uitgebreide review van de GPS V (5)

Veel tips en trucs van de StreetPilot III zijn ook van toepassing voor de GPS V

Een FAQ van de GPS V door Robert Elsinga

De GARMIN GPS V is specifiek ontworpen voor AUTOMOTIVE gebruik maar is tevens bruikbaar voor andere GPS navigatie toepassingen. Naast alle outdoor functionaliteit van bijvoorbeeld de eTrex Legend is de GPS V voorzien van een autorouting functie waarmee de snelste of de kortste route door het apparaat wordt berekend. De GPS V leidt u vervolgens met 'turn by turn' aanwijzingen langs de goede afslagen. De GPS V is de directe opvolger van de GPS III+ en is daarom onder de motorrijders erg populair worden. Lekker toeren zonder de weg kwijt te raken en wanneer je ergens snel naar toe moet dan wordt de snelste of kortste route voor je uitgerekend. Willen we een keer een "mooie" route rijden, dan biedt de Metroguide City Select software alle mogelijkheden om dat op de PC voor te berijden. Voor het gebruik op een motor raden wij de houder van Touratech of RAM aan. Voor de BMW R1150RT hebben wij een speciale houder laten maken. Uiteraard is deze GPS V niet alleen voor motorrijders geschikt, het is een prima navigator voor outdoor gebruik, maar door zijn autorouting functie kun je hem ook goed in de auto gebruiken.
Moet u onderweg afwijken van de berekende route dan zal de GPS V automatisch de route herberekenen. Ook is het mogelijk om onderweg alsnog een alternatieve route te laten berekenen. Daarnaast kan de GARMIN GPS V informatie verschaffen over o.a. de verwachte tijd van aankomst, afgelegde afstand, huidige – en gemiddelde snelheid. Inmiddels is er met de komst van de Quest een opvolger van de GPS V, maar nog altijd zijn er enthousiastelingen die de GPS V prefereren boven de Quest. Dit vooral vanwege de uitgebreidere outdoor mogelijkheden.

De GPS V is standaard voorzien van een Europese basis kaart (informatie van Europa, Afrika en het Midden-Oosten) met daarop steden, snelwegen, provinciale wegen, rivieren en meren. Daarnaast beschikt de GPS V over 19 Mbyte intern geheugen voor het downloaden van MapSource City Select detailcartografie. De auto-routing maakt gebruikt van beide kaarten voor het berekenen van de route.

Met een druk op de knop wijst de GPS V u de weg op de basiskaart of op Garmin's nieuwe MapSource City Select cartografie. De City Select cartografie is afkomstig van NavTech, al sinds jaar en dag een gerenomeerd leverancier van digitale cartografie voor auto-navigatie systemen.

Het nieuwe deluxe pakket bevat naast de GPS V zelf de volgende accessoires: PC-interface kabel, voertuigvoedingkabel, dashboard steun en GARMIN's nieuwe europese auto-routing CD-rom en een unlockcode voor heel Europa.

Laatste adviesprijs € 490,-

Laatste wijziging: 14 Sep, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px