Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dÚ specialist       6 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_uit_productie

Bel ons: 088-0226900

Garmin introduceert de Garmin Geko handheld GPS navigators

Op de 2003 Consumer Electronics Show in Las Vegas heeft Garmin een nieuwe serie handheld GPS navigators onthuld. De Geko 101 en Geko 201 zijn de eerste modellen uit een nieuwe serie handheld GPS navigators die zowel kleurrijk als uiterst compact zijn.Vanaf eind juli 2003 is daar de Geko 301 bijgekomen.

De naam Geko en het logo van deze serie zijn gebaseerd  op de kleine hagedissen die in voornamelijk tropische gebieden voorkomen. Als huisdieren zijn Gekko's gemakkelijk te houden en vermakelijk.

'We hebben de Geko serie ontworpen als uitnodigend, nuttig en gunstig geprijsd' zegt Gary Kelly, Garmin's marketing directeur. 'Vrolijke kleuren, waterbestendig, gebruikersvriendelijk en intu´tieve software – inclusief buitensport GPS spelletjes - zijn ingebouwd in deze GPS navigators die net zo makkelijk in je broekzak passen als in je budget'.

De Geko serie volgt in de voetstappen van Garmin's succesvolle eTrex serie die in Nederland in 2000 op de Op Pad beurs werd ge´ntroduceerd. De Geko's zijn uitgevoerd in het onderhand voor Garmin traditionele compacte waterbestendige ontwerp en voorzien van een gebruikersvriendelijke bediening. De Geko's zijn echter lichter en compacter dan de eTrex serie, hebben de bedieningstoetsen op de voorzijde en worden gevoed met twee AAA batterijen.

De gele Geko 101 is het instapmodel van deze serie en bedoeld voor beginners op het gebied van elektronische navigatie. Vijf bedieningstoetsen op de voorzijde (Op/Zoom uit, Beneden/ Zoom in, OK, Bladertoets en aan&uit/verlichting) voor eenvoudig bedienen en geheugen voor 250 waypoints met grafische herkenning op het scherm.

De geelgroene Geko 201 is bedoeld voor zwerfsporters die meer functionaliteit zoeken dan de Geko 101 kan bieden. In het geheugen van de Geko 201 kunnen 500 waypoints en 20 routes worden opgeslagen. Daarnaast is er ruimte voor 10.000 tracklogpunten voor het elektronisch broodkruimelspoor. In tegenstelling tot de Geko 101 kan dit model worden aangesloten op een PC en externe voeding. Nieuw in de Geko 201 zijn de door Garmin ontwikkelde outdoor games waardoor het vrije veld verandert in een virtueel speelveld. De grijze Geko 301 is tevens voorzien van een elektronisch kompas en een hoogtemeter op luchtdruk. De functionaliteit van de Geko 301 komt overeen met de eTrex Summit.

Laatste wijziging: 26 Feb, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px