Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dÚ specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_uit_productie

Bel ons: 088-0226900

Garmin DezlCam LMT-D

Garmin DezlCam LMT-D

€ 499,-     € 469,-

Niet meer leverbaar, klik hier voor de leverbare toestellen

Omschrijving

Garmin DezlCam LMT-D; navigatie voor vrachtwagens met ingebouwde dashcam

 • All-in-one 6,0-inch navigatietoestel voor vrachtwagens met premium navigatiefuncties en een ingebouwde dashcam die dient als je ooggetuige op de weg
 • Gedetailleerde kaarten van Europa met gratis levenslange kaartupdates(1) en digitale verkeersinformatie(2) van Garmin, de beste oplossing om files te vermijden
 • Aangepaste routes(6) op basis van grootte en gewicht van de vrachtwagen
 • Weergave van gevarenborden om te waarschuwen voor hoogte van bruggen, gewichtslimieten, scherpe bochten, steile hellingen en meer

Maak kennis met het nieuwe navigatietoestel voor vrachtwagens. En met je ooggetuige.

De weg op gaan is je broodwinning, daarom heb je meer nodig dan alleen een navigatietoestel dat aanwijzingen geeft. De ingebouwde dashcam van de Garmin dēzlCam LMT-D maakt en bewaart opnamen van elke botsing, wat essentieel kan zijn om de schuldvraag te beantwoorden. De Garmin dēzlCam is met de magnetische steun gemakkelijk in de vrachtwagen te bevestigen en weer te verwijderen. Dankzij de kantelbare lens heb je altijd optimaal zicht op de weg, ongeacht of de camera op de voorruit of op het dashboard is bevestigd. Het navigatietoestel is ook voorzien van een groot 6,0-inch glazen scherm met ondersteuning voor pinch-to-zoom. Kortom, de Garmin dēzlCam LMT-D is voor vrachtwagenchauffeurs onmisbaar.

Garmin DezlCam LMT-DIngebouwde Dashcam

Zodra je de weg op gaat, maakt de Garmin dēzlCam LMT-D automatisch continu HD-video-opnamen(7). In het geval van een botsing zorgt de ongevallendetector (G-sensor) dat opnamen daarvan automatisch worden opgeslagen, of je kunt opnamen met een druk op de knop handmatig opslaan. Het toestel is gemakkelijk te verwijderen van de magnetische steun, zodat je met de Snapshot-functie close-up opnamen kunt maken van eventuele schade na een aanrijding. De optionele GPS overlay-functie voor het weergeven van locatie, snelheid, datum en tijd zorgt dat nauwkeurig wordt geregistreerd waar en wanneer een ongeval heeft plaatsgevonden. Een 8 GB microSD™ kaart is meegeleverd. Video-opnamen kunnen direct worden afgespeeld op het grote 6,0-inch scherm van de Garmin dēzlCam LMT-D.

Garmin DezlCam LMT-DGarmin DezlCam verkeersinformatieHandige gevarenborden

De Garmin dēzlCam LMT-D bevat gedetailleerde kaarten voor Europa, inclusief beperkingen voor vrachtwagens, zoals de hoogte van bruggen, scherpe bochten en gewichtslimieten, evenals relevantie informatie over de meeste hoofdwegen en snelwegen.

Garmin DezlCam instellenAangepaste vrachtwagennavigatie

Voer simpelweg de voertuigprofielgegevens in (instelbaar op hoogte, gewicht, lengte, breedte en gevaarlijke stoffen) en vind de routes die het meest geschikt zijn voor vrachtwagens met die kenmerken(6). Je kunt met ÚÚn druk op de knop de oplegger met de juiste afmetingen te kiezen. Met de ingebouwde reisplanner kun je routes met meerdere stops maken en toekomstige ritten plannen en opslaan.

Garmin DezlCam gemakkelijk tussenpunten invoegenEasy Route Shaping

Als je een voorkeur hebt voor bepaalde wegen of steden, kun je op de Garmin dēzlCam LMT-D de route gemakkelijk aanpassen. Met Easy Route Shaping kun je punten toevoegen aan de op het scherm weergegeven route, waarna De Garmin dēzlCam LMT-D de nieuwe route voor je instelt.

Garmin DezlCam nuttige puntenNuttige punten voor vrachtwagenchauffeurs

Hulp nodig bij het vinden van nuttige punten? Bekijk de locaties van door vrachtwagenchauffeurs zeer gewaardeerde nuttige punten, zoals tankstations, weegstations, servicestations langs de snelweg, parkeerterreinen, accommodaties en meer.

Garmin DezlCam telefonerenHandsfree navigatie

Synchroniseer een toestel met Bluetooth® functionaliteit(3), zoals een smartphone, met de Garmin dēzlCam LMT-D om handsfree te bellen via de ge´ntegreerde microfoon en luidspreker. De Garmin dēzlCam kan ook worden gekoppeld met een Bluetooth compatibele headset (afzonderlijk verkrijgbaar) om handsfree te telefoneren en zelfs telefonisch te vergaderen. De Garmin dēzlCam is voorzien van spraakgestuurde navigatie, zodat je je handen aan het stuur kunt houden. Praat tegen de Garmin dēzlCam LMT-D en je krijgt antwoord.

Garmin DezlCam LMT-DDigitale verkeersinformatie is ons beste verkeersproduct

Digitale verkeersinformatie via DAB+ is de beste oplossing voor verkeers- informatie die Garmin biedt. Digitale verkeersinformatie is snel en gratis(2)  — geen afleidende reclames en geen abonnementskosten gedurende de hele levensduur van het toestel. De gegevens worden iedere 30 seconden bijgewerkt, zodat je snelle waarschuwingen ontvangt wat je minuten of zelfs uren vertraging kan besparen. Het toestel kan aangeven hoeveel minuten vertraging je kunt verwachten, of er omleidingen zijn en of je al dan niet de snelste route volgt. Digitale verkeersinformatie heeft een groter dekkingsgebied, dat snelwegen, hoofdwegen en secundaire wegen omvat - de zijwegendekking is in feite wel drie keer zo groot.  Behalve verkeersinformatie ontvangt de Garmin dēzlCam LMT-D gratis weersinformatie in HD, inclusief huidige temperatuur en zesdaagse weersverwachting (gratis software-update is mogelijk vereist).

Garmin DezlCam rijbaanassistentGemakkelijk navigeren over ingewikkelde knooppunten

De Garmin dēzlCam LMT-D biedt geavanceerde rijbaanassistentie (Active Lane Guidance), deze functie geeft met gesproken aanwijzingen en felgekleurde pijlen de juiste rijbaan aan. De photoReal knooppuntweergave geeft afritten levensecht weer - in kleur en uiterst gedetailleerd. In de Bird's Eye knooppuntweergave kun je de situatie bij kruispunten als het ware van bovenaf overzien.

Garmin DezlCam LMT-DGesproken aanwijzingen op basis van herkenbare oriŰntatiepunten

De aanwijzingen van de Garmin dēzlCam LMT-D op het 6,0-inch glazen scherm zijn in de hele cabine goed te zien . Extra luide, verbeterde luidsprekers zorgen ervoor dat de duidelijk gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen ook bij al het verkeerslawaai gemakkelijk zijn te verstaan.

Garmin Real Directions™ geeft vriendelijk gesproken aanwijzingen op basis van herkenbare oriŰntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten, ook waar borden moeilijk leesbaar of zelfs afwezig zijn. In bijvoorbeeld het bovenstaande navigatiescherm krijg je de gesproken aanwijzing "Sla linksaf bij het stoplicht."

Garmin DezlCam Smartphone LinkCompatibel met Smartphone Link

Smartphone Link(4) is een gratis app voor mobiele toestellen, waarmee je de Garmin dēzlCam LMT-D kunt verbinden met een iPhone® of Android™ smartphone. Als de toestellen zijn gekoppeld, kun je op de Garmin dēzlCam LMT-D informatie delen via het data-abonnement van de telefoon.

Smartphone Link biedt ook toegang tot Garmin Live Services(5), nuttige real-time informatie over bijvoorbeeld weersomstandigheden die gratis of op abonnementsbasis beschikbaar is. Je kunt via de app premium inhoud kopen, zoals geavanceerde radarinformatie over het weer of beelden van flitspalen.

Compatibel met draadloze achteruitrijcamera

Voeg de Garmin BC™ 30 draadloze achteruitrijcamera (afzonderlijk verkrijgbaar) toe om bij het achteruitrijden goed zicht te houden op de weg achter je. Als de toestellen zijn gekoppeld, kun je door de camera verzonden beelden direct op het heldere 6,0-inch scherm van de Garmin dēzlCam ontvangen. Je kunt het toestel ook aansluiten op een constante voedingsbron en gemakkelijk schakelen tussen camera- en navigatiemodus. Installatie door een installateur wordt aanbevolen.

Garmin DezlCam LMT-DFunctie Verderop

Met de functie Verderop kun je gemakkelijk plaatsen op de route vinden zonder de kaart te hoeven verlaten. Onderweg waarschuwt de functie Verderop je steeds wanneer je servicepunten nadert, zoals eetgelegenheden, tankstations of geldautomaten. De functie Verderop is bovendien instelbaar, zodat je de favoriete bestemmingen onderweg altijd kunt vinden.

Garmin DezlCam LMT-DUitgebreide weginformatie

Op het navigatiescherm worden de snelheid, de aangegeven maximumsnelheid, de straat waarin je rijdt en de verwachte aankomsttijd overzichtelijk weergegeven. Snelheidslimieten voor vrachtwagens worden weergegeven als deze afwijken van de aangegeven maximumsnelheid voor auto's. De Garmin dēzlCam LMT-D geeft ook kilometerpaalinformatie. De klok wordt automatisch aangepast aan de juiste tijdzone en geeft de tijden van zonsopgang en zonsondergang aan. De Garmin dēzlCam maakt je ook opmerkzaam op staats- en landsgrenzen en schat de aankomsttijd.

Garmin DezlCamMiljoenen nieuwe en populaire nuttige punten

De database met nuttige punten bevat nu ook aanvullende zoekinformatie van Foursquare®. Foursquare voegt miljoenen nuttige punten toe, zodat je in je omgeving gemakkelijk nieuwe, populaire restaurants, winkels, services en meer kunt vinden.

Inclusief gratis levenslange kaartupdates

De Garmin dēzlCam LMT-D is standaard voorzien van gedetailleerde kaarten van Europa. Met gratis levenslange(1 ) kaartupdates kun je routes altijd uitstippelen op basis van de meest actuele kaarten, nuttige punten en navigatie-informatie. Nieuwe kaarten zijn gratis beschikbaar om te downloaden gedurende de hele levensduur van het GPS -toestel.

(1)Voorwaarden en bepalingen voor Lifetime Maps
(2)Voorwaarden en bepalingen voor Lifetime Traffic
(3)Smartphone met Bluetooth® vereist (afzonderlijk verkrijgbaar)
(4)Data-abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing. Neem contact op met uw serviceprovider voor mobiele telefonie voor meer informatie over de data- en roaming-tarieven van uw abonnement.
(5)Niet beschikbaar in alle gebieden. Premium abonnement vereist.
(6)Niet beschikbaar in alle gebieden. Het opgeven van de kenmerken van uw vrachtwagen is geen garantie dat bij alle routesuggesties met die kenmerken rekening wordt gehouden. Houd u daarom altijd aan de verkeersborden en houd rekening met wegcondities.
(7)Opmerking: In sommige rechtsgebieden kan het als een inbreuk op privacyrechten worden beschouwd om personen of voertuigen vast te leggen op foto of video met dit product. Het is uw verantwoordelijkheid op de hoogte te zijn van en te handelen in overeenstemming met toepasselijke privacywetgeving en -rechten in uw land. De opnamefunctie kan worden uitgeschakeld in de toestelinstellingen.
Bluetooth® is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc. iPhone® is een geregistreerd handelsmerk van Apple, Inc. Android™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc. Foursquare® is een geregistreerd handelsmerk van Foursquare Labs, Inc.

In de doos

 • Garmin dezlCam LMT-D
 • Voorzien van City Navigator® NT voor Europa
 • Levenslange kaartupdates╣ en verkeersinformatie▓ (aangegeven door de letters "LMT-D" achter het modelnummer op de doos)
 • Levenslange verkeersinformatie-ontvanger/voertuigvoedingskabel
 • Zuignapsteun met magnetische bevestiging voor voertuig
 • USB-kabel
 • MicroSD kaart
 • Productdocumentatie

Specificaties

Uitvoering en prestaties

 • Fysieke afmetingen: 18,3 x 9,4 x 1,5 cm (BxHxD); (3,3 cm/1,3 inch diep met camera)
 • Schermgrootte, BxH: 13,6 x 7,2 cm (BxH); 15,4 cm/6,0 inch diagonaal
 • Schermresolutie, BxH: 800 x 480 pixels
 • Type scherm: WVGA TFT-kleurenscherm met witte schermverlichting
 • Gewicht:319,2 g
 • Batterij: Oplaadbare lithium-ion
 • Batterijlevensduur: Tot 30 minuten
 • Hoogwaardige ontvanger: ja

Kaarten en geheugen

 • Vooraf ge´nstalleerde wegenkaarten: ja
 • Inclusief levenslang gratis kaartupdates: ja
 • Ge´ntegreerd geheugen: Intern solid state
 • Geschikt voor gegevenskaarten: 8 GB microSD™ kaart (meegeleverd)
 • Eigen nuttige punten (eigen nuttige punten toevoegen): ja
 • Waypoints/favorieten/locaties:1000

Navigatiefuncties

 • Straatnamen uitspreken (bijvoorbeeld: Sla over tweehonderd meter rechtsaf de Hoofdweg in): ja
 • Spraakgestuurde navigatie (bediening met gesproken opdrachten): ja
 • Compatibel met FM-verkeersinformatieJa (digitale 3D-verkeersinformatie): ja
 • Lifetime traffic updates (ontvang gratis lifetime traffic updates): Ja (digitale 3D-verkeersinformatie)
 • Rijbaanassistent (leidt je naar de juiste rijbaan tijdens de navigatie): ja
 • Junction view (toont borden bij afslagen): ja
 • Vermijden tijdens route (bijvoorbeeld snelwegen, tolwegen): ja
 • Draadloze Bluetooth® technologie: ja
 • Maximumsnelheidweergave (geeft de maximumsnelheid weer voor de meeste snelwegen in Europa): ja
 • Afrit met diensten (laat zien welke diensten beschikbaar zijn langs de snelweg): Ja (met Up Ahead)

Aanvullend

 • Ingebouwde dash cam: Ja
 • Automatische ongevallendetectie (G-sensor): Ja
 • Geschikt voor geheugenkaarten met kaartgegevens: Ja (niet meegeleverd)
 • Geschikt voor Dash Cam gegevenskaarten: 8 GB microSD™ kaart meegeleverd (compatibel met microSD kaart klasse 4 of hoger tot 64 GB)
 • Magnetische steun met stroomvoorziening
 • Vooraf ge´nstalleerde Foursquare nuttige punten
 • Eenvoudig vrachtwagenprofiel
 • Nuttige punten voor vrachtwagens; te filteren op merken of voorzieningen
 • Gemakkelijke routebepaling met Easy Route Shaping
 • Aanpasbaar hoofdmenu
 • Werkt met Garmin BC™ 30 draadloze achteruitrijcamera
 • Direct Access
 • Real-time services, zoals live weersinformatie, ontvangen met de Smartphone Link app*

Laatste wijziging: 20 Sep, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px