Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       6 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_uit_productie

Bel ons: 088-0226900

Garmin Dezl 570LMT-D

Garmin Dezl 570LMT-D

€ 399,-    € 349,-

Niet meer leverbaar, klik hier voor de opvolgers

Omschrijving

Garmin Dezl 570LMT-D: next generation vrachtwagennavigatie

 • 5,0-inch scherm van glas
 • Gratis lifetime kaarten¹ en digitale verkeersinformatie via DAB+²
 • Vrachtwagennavigatie³ aangepast aan grootte, gewicht en laadvermogen
 • Truck & Trailer Services Directory, door vrachtwagenchauffeurs zeer gewaardeerde nuttige punten
 • Weergave van gevarenborden bij scherpe bochten, hoogte van bruggen, gewichtslimieten en meer

banner dezl 570

Meer zien, beter horen
De aanwijzingen van de Garmin dezl 570 LMT-D op het 5,0-inch glazen scherm zijn in de hele cabine goed te zien. Extra luide, verbeterde luidsprekers zorgen ervoor dat de duidelijk gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen ook bij al het verkeerslawaai gemakkelijk te verstaan zijn.
Garmin Real Directions™ geeft vriendelijk gesproken aanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten, ook waar borden moeilijk leesbaar of zelfs afwezig zijn.

garmin_dezl_570_01Aangepaste vrachtwagennavigatie

De Garmin dezl 570LMT-D bevat gedetailleerde kaarten voor Europa, inclusief beperkingen voor vrachtwagens, zoals de hoogte van bruggen, scherpe bochten en gewichtslimieten, evenals relevantie informatie over de meeste hoofdwegen en snelwegen. Voer gewoon het voertuigprofiel in (instelbaar op hoogte, gewicht, lengte, breedte en gevaarlijke stoffen) en vind de routes die het meest geschikt zijn voor vrachtwagens met die kenmerken³.
Het eenvoudige truckprofiel biedt je de mogelijkheid om met één druk op de knop de oplegger met de juiste afmetingen te kiezen. Met de ingebouwde reisplanner kun je routes met meerdere stops maken en toekomstige ritten plannen en opslaan.
Met Easy Route Shaping kun je de route gemakkelijk wijzigen en de gewenste wegen en steden selecteren door gewoon op het scherm te tikken.

garmin_dezl_570_verkeersinformatieGratis lifetime verkeersinformatie

Garmin dezl 570LMT-D is voorzien van Garmin digitale verkeersinformatie via DAB+ waarmee je sneller en exacter wordt geïnformeerd vergeleken met traditionele technieken. Met Garmin verkeersinformatie blijft je routekaart continu op het scherm weergegeven. Naast je kaart worden verkeerswaarschuwingen weergegeven en verkeersinformatie wordt ook gesproken. Garmin Traffic geeft ook nadere informatie over de situatie, zoals hoeveel minuten vertraging er te verwachten is en of er omleidingen zijn. Het programma kan zelfs bevestigen of je al dan niet de snelste route volgt. Met lifetime verkeersinformatie² ontvang je gratis verkeersinformatie op de Garmin dezl 570LMT-D gedurende de hele levensduur van het toestel, zonder reclames. Je ontvangt Garmin verkeersinformatie direct op de dezl – je hebt dus geen smartphone nodig.

garmin_dezl_570_bluetoothBluetooth® compatibel

Synchroniseer een toestel met Bluetooth functionaliteit(4), zoals je smartphone, met de Garmin dezl 570LMT-D om handsfree te bellen via de geïntegreerde microfoon en luidspreker. Ook als je de telefoon opbergt in je zak of het dashboard kun je nog bellen en gebeld worden.

garmin_dezl_570_truckersinformatieNuttige punten en services voor vrachtwagenchauffeurs

Hulp nodig bij het vinden van nuttige punten? Bekijk de locaties van door vrachtwagenchauffeurs zeer gewaardeerde nuttige punten, zoals truckstops, weegstations, parkeerterreinen, logies, Wi-Fi® hotspots en meer.

garmin_dezl_570_spraakbesturingVeilig spraakgestuurd navigeren

Garmin dezl 570LMT-D is voorzien van spraakgestuurde navigatie. Praat tegen de Garmin dezl 570LMT-D en het toestel reageert..

garmin_dezl_570_rijbaanassistentieGemakkelijk navigeren over ingewikkelde knooppunten

De Garmin dezl 570LMT-D biedt geavanceerde rijbaanassistentie (Active Lane Guidance). Deze functie geeft met spraakaanwijzingen en felgekleurde pijlen voor je route de juiste rijbaan aan. De photoReal knooppuntweergave geeft afritten weer zoals in het echt - in kleur en uiterst gedetailleerd. In de Bird's Eye knooppuntweergave kun je de situatie bij kruispunten als het ware van bovenaf overzien.

garmin_dezl_570_smartphone_linkCompatibel met Smartphone Link

Smartphone Link is een gratis app voor mobiele toestellen, waarmee je de Garmin dezl 570LMT-D kunt verbinden met een iPhone® of Android™ smartphone. Als de toestellen zijn gekoppeld, kun je op de Garmin dezl 570 informatie delen via het data-abonnement(5) van je telefoon.
Smartphone Link biedt ook toegang tot Garmin Live Services(6), nuttige real-time informatie over bijvoorbeeld weers- en verkeersomstandigheden of flitspaallocaties. Je kunt via de app premium inhoud kopen, zoals geavanceerde radarinformatie over het weer of beelden van flitspalen.

garmin_dezl_570_achteruirijcameraCompatibel met draadloze achteruitrijcamera

Je houdt zicht op de weg achter je terwijl je achteruit rijdt door een Garmin BC30 draadloze achteruitrijcamera toe te voegen (optioneel). Als de toestellen zijn gekoppeld, kun je door de camera verzonden beelden direct op het scherm van de Garmin dēzl 570LMT-D ontvangen. Direct aan te sluiten op een constante voedingsbron en gemakkelijk schakelen tussen camera- en navigatiemodus. Installatie door een installateur wordt aanbevolen.

garmin_dezl_570_functie_verderopFunctie Verderop

Met de functie Verderop kun je gemakkelijk plaatsen op de route vinden zonder de kaart te hoeven verlaten. Onderweg waarschuwt de functie Verderop je steeds wanneer je servicepunten nadert, zoals eetgelegenheden, tankstations of geldautomaten. De functie Verderop is bovendien instelbaar, zodat je je favoriete bestemmingen onderweg altijd kunt vinden.

garmin_dezl_570_onderwegMeer informatie over de route

Garmin dezl 570LMT-D houdt je op de hoogte van de wegomstandigheden, zoals scherpe bochten, hoogte van bruggen, gwichtslimieten, gebieden met veel wind, en beperkingen voor aanhangers of gevaarlijke stoffen. Je wordt geattendeerd op steile hellingen, zodat u tijdig kunt schakelen. Snelheidslimieten voor vrachtwagens worden weergegeven als deze afwijken van de aangegeven maximumsnelheid voor auto's. Garmin dezl 570LMT-D geeft ook kilometerpaalinformatie. De klok wordt automatisch aangepast aan de juiste tijdzone en geeft de tijden van zonsopgang en zonsondergang aan. De Garmin dezl 570LMT-D maakt je ook opmerkzaam op staats- en landsgrenzen en de geschatte aankomsttijd.
 

garmin_dezl_570_servicelogboekServicelogboek

Garmin dezl 570LMT-D houdt een Servicelogboek bij met onderhoudsdatums en het type onderhoud. Zo heb je direct gegevens bij de hand zoals het aantal kilometers per band, bandenspanning, aantal keren olie verversen, bandenwissels en meer.

Inclusief gratis lifetime kaartupdates

Garmin dezl 570LMT-D is standaard voorzien van gedetailleerde kaarten van Europa. Met gratis lifetime¹ kaartupdates kun je de routes altijd uitstippelen op basis van de meest actuele kaarten, nuttige punten en navigatie-informatie. Nieuwe kaarten zijn gratis beschikbaar om te downloaden gedurende de hele levensduur van je GPS-toestel.
De database met nuttige punten bevat nu ook aanvullende zoekinformatie van Foursquare®. Foursquare voegt miljoenen nuttige punten toe, zodat je in je omgeving gemakkelijk nieuwe, populaire restaurants, winkels, services en meer kunt vinden.

¹Voorwaarden en bepalingen voor Lifetime Maps
²Voorwaarden en bepalingen voor Lifetime Traffic
³Niet beschikbaar in alle gebieden. Het opgeven van de kenmerken van uw vrachtwagen is geen garantie dat bij alle routesuggesties met die kenmerken rekening wordt gehouden. Houd je daarom altijd aan de verkeersborden en houd rekening met wegcondities.
(4) Smartphone met Bluetooth® vereist (afzonderlijk verkrijgbaar). Het Bluetooth® woordmerk en logo zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc.
(5) Data-abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing. Neem contact op met uw serviceprovider voor mobiele telefonie voor meer informatie over de data- en roaming-tarieven van je abonnement.
(6) Mogelijk is een abonnement vereist.

iPhone® is een handelsmerk van Apple, Inc. Android™ is een handelsmerk van Google Inc. Foursquare® is een geregistreerd handelsmerk van Foursquare Labs, Inc.

In de doos

 • Garmin dezl 570 LMT-D
 • Voorzien van City Navigator® NT voor Europa
 • Levenslange kaartupdates¹ en verkeersinformatie² (aangegeven door de letters "LMT-D" achter het modelnummer op de doos)
 • Levenslange verkeersinformatie-ontvanger/voertuigvoedingskabel
 • Zuignapsteun voor voertuig
 • Schroefsteun voor vaste montage op dashboard
 • USB-kabel
 • Productdocumentatie

Specificaties

Uitvoering en prestaties

 • Fysieke afmetingen: 15,06 x 9,25 x 2,41 cm
 • Schermgrootte, BxH: 11,1 x 6,3 cm; 12,7 cm diagonaal
 • Schermresolutie, BxH: 480 x 272 pixels
 • Type scherm: handmatig instelbare liggende en staande weergave, WQVGA TFT-kleurenscherm met witte schermverlichting
 • Gewicht: 233,7 g
 • Batterij: oplaadbare lithium-ionbatterij
 • Batterijlevensduur: tot 2 uur
 • Hoogwaardige ontvanger: ja

Kaarten en geheugen

 • Vooraf geïnstalleerde wegenkaarten: van heel Europa
 • Inclusief levenslang gratis kaartupdates: ja
 • Geïntegreerd geheugen: intern solid state
 • Geschikt voor gegevenskaarten: microSD™ kaart (niet meegeleverd)
 • Eigen nuttige punten (uw eigen nuttige punten toevoegen): ja
 • Waypoints/favorieten/locaties: 1000

Navigatiefuncties

 • Straatnamen uitspreken (bijvoorbeeld: Sla over tweehonderd meter rechtsaf de Hoofdweg in): ja
 • Spraakgestuurde navigatie (bediening met gesproken opdrachten): ja
 • Compatibel met FM-verkeersinformatie: ja (inclusief ontvanger en levenslange verkeersinformatie)
 • Lifetime traffic updates (ontvang gratis lifetime traffic updates): ja
 • Rijbaanassistent (leidt je naar de juiste rijbaan tijdens de navigatie): ja
 • Junction view (toont borden bij afslagen): ja
 • Vermijden tijdens route (bijvoorbeeld snelwegen, tolwegen): ja
 • Draadloze Bluetooth® technologie: ja
 • Maximumsnelheidweergave (geeft de maximumsnelheid weer voor de meeste snelwegen in de VS en Europa): ja
 • Afrit met diensten (laat zien welke diensten beschikbaar zijn langs de snelweg): ja

Aanvullend

 • Foursquare
 • Smartphone Link
 • Eenvoudig vrachtwagenprofiel
 • Nuttige punten voor vrachtwagenchauffeurs
 • Gemakkelijke routebepaling
 • Aanpasbaar hoofdmenu
 • Dit USB-toestel voor massaopslag is compatibel met Windows® XP en nieuwer, en Mac® OS X 10.4 of later.

Laatste wijziging: 26 Feb, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px