Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       6 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_uit_productie

Bel ons: 088-0226900

De duitse fabrikant Becker heeft een erg goede naam op het gebied van navigatiesystemen. Onze eerste ervaring met een navigatiesysteem betrof ook de Traffic Pro van Becker. Wij waren direct behoorlijk oner de indruk en nog zien we dit systeem als referentie voor de vele systemen die we naderhand getest hebben. In het geweld van alle mobiele navigatiesystemen heeft ook Becker een portable systeem in haar programma opgenomen. Reden voor ons om het systeem te gaan testen. De verwachtingen waren gezien de ervaringen met dit bedrijf hoog gespannen. Het bedrijf heeft ons niet teleurgesteld, we hebben de Becker Traffic Assist in ons aanbod opgenomen. Dit was tevens de aanzet om ook een aantal systemen voor vaste inbouw weer aan te bieden. Ofschoon de vraag naar mobiele systemen inmiddels die van vaste systemen ruimschoots heeft overtroffen is er nog steeds veel vraag dergelijke systemen. Geintegreerd met de sublieme radio van Becker is het geluid van een vast systeem niet te overtreffen.

Becker heeft per 1 juli 2008  besloten niet langer deel te nemen aan de strijd in navigatieland.In nederland worden de toestellen tot nader bericht niet meer aangeboden.

Laatste wijziging: 26 Feb, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px