Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*    Gratis verzenden vanaf € 100,-    Al 18 jaar dÚ specialist     7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

tomtom_rider_550

Bel ons: 088-0226900

TomTom Rider 550

tomtom_rider_550_01

Bij ons vanaf: € 319,-

bestelbalk

  • NIEUW Quad-core processor
  • NIEUW Updates via Wi-Fi
  • NIEUW TomTom Road Trips
  • NIEUW Smartphoneberichten
  • NIEUW Geschikt voor Siri en Google Now**

Ook verkrijgbaar als DeLuxe en Premium Pack versie

TomTom Rider 550 TomTom Rider 550 en Mydriveembed video by VideoLightBox.com v3.1
 

Met trots presenteert TomTom op de Motorbeurs in Utrecht hun nieuwste model van de Rider: de TomTom Rider 550. We zijn erg verheugd met dit nieuwe toestel. Lees snel verder over de nieuwe toevoegingen in dit toestel:

tomtom_rider_550Quad-core processor

Over het algemeen zijn de gebruikers van de voorgaande TomToms tevreden met het toestel. Het enige wat soms vragen oproept, is de snelheid van het toestel. Niet zo zeer tijdens het navigeren, maar eerder bij het starten van routes en het opstarten van het toestel. Momenten dat het toestel even druk bezig is met rekenen. De TomTom Rider 550 beschikt over een quad-core processor. In de voorgaande TomTom Riders zit een single-core processor. Dit houdt in dat de TomTom Rider 550 dus een heel stuk sneller is dan zijn voorgangers.

Updates via Wi-Fi

Wist je dat een groot deel van de gebruikers van zijn TomTom nooit een kaartupdate uitvoert? Veel gebruikers vinden het lastig. Het toestel aansluiten op de computer, het programma installeren, een account aanmaken en het toestel koppelen enz. De TomTom Rider 550 kun je updaten via Wi-Fi. Koppel de TomTom Rider 550 aan je Wi-Fi netwerk en de rest gaat vanzelf. Wil je de kaart van Amerika laden in je toestel? Ook dat kun je eenvoudig kiezen in de TomTom Rider 550. Daarnaast zul je zien dat het updaten via Wi-Fi in veel gevallen sneller gaat dan via de computer.

TomTom Road Trips

TomTom zorgt voor de best aanbevolen routes die aangeboden worden via het online platform Road Trips. De routes zijn voorzien van een uitgebreide omschrijving, foto's en informatie over nuttige punten onderweg. Door de koppeling met TripAdvisor kun je extra gebruikersinformatie bekijken en daarop je planning afstemmen

tomtom_rider_550_04Smartphoneberichten

Ok, laten we eerlijk zijn: niet iedere motorrijder zit te wachten om berichten te ontvangen van je telefoon tijdens het motorrijden. Maar de ene motorrijder is de andere motorrijder niet. Met de TomTom Rider 550 is het nu mogelijk om berichten voor te laten lezen indien je TomTom Rider 550 gekoppeld is met een compatibele headset. Dat kan toch handig zijn.

Geschikt voor Siri en Google Now**

De iPhone of Android smartphone kunnen gebruik maken van een spraakassistent. De TomTom Rider 550 is geschikt voor deze spraakassistenten. Via een knop op het scherm van de TomTom Rider 550 activeer je Siri of Google Now en kun je vertellen wat je wilt. Heb je daar wat aan? Mensen die al veelvuldig gebruiken maken van Siri of Google Now zullen het zeker als een voordeel zien. Wist je dat er mensen zijn die met behulp van domotica een garagedeur kunnen openen door dat aan Siri te vragen? Best handig op de motor.

**Siri is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. De service Google Now™ is een handelsmerk van Google Inc.

Klik hier voor meer informatie over de TomTom Rider 550

De TomTom Riders sinds 2015

De TomTom Rider is inmiddels een van de populairste toestellen voor de motorrijder. Sinds de introductie van de TomTom Rider 400 in 2015 zijn er nog nooit zoveel TomToms aan motorrijders verkocht. Het gebruiksgemak, de kronkelroute functie en de koppeling met MyDrive zijn een aantal van de dingen die de TomTom zo populair maken. Tot nu toe is er ieder jaar een nieuw model uitgebracht die steeds weer wat extra's kon:

tomtom_rider_550_052015: TomTom Rider 400, een toestel met dekking voor geheel Europa inclusief LifeTime updates en indien gekoppeld met een smartphone kon je onderweg file- en flitspaalinformatie ontvangen. In het begin waren er nog wat softwarematige uitdagingen. Het was bijvoorbeeld niet mogelijk om routes te starten op een ander punt dan het startpunt. Het was mooi om te zien hoe snel TomTom de signalen van de eerste groep gebruikers oppakt om het toestel te verbeteren. Door het jaar heen zijn er meerdere software updates geweest waarmee functionaliteit werd toegevoegd of bestaande functies verbeterd.

2016: TomTom Rider 410, een toestel met werelddekking. Europa is voorge´nstalleerd, maar je hebt de mogelijkheid om kaarten van een groot deel van de wereld te downloaden in je toestel. Daarnaast is het toestel voorzien van ruim 100 motorroutes. Tevens werd MyDrive ge´ntroduceerd, een handig online routeplan tool. Met deze tool kun je erg makkelijk routes plannen en door ze op te slaan in je MyDrive account kun je ze eenvoudig synchroniseren met je TomTom Rider. Overigens werkt dit ook allemaal met de bestaande TomTom Rider 400

2017: TomTom Rider 450, uiteraard ook voorzien van werelddekking, maar daarnaast heeft dit toestel een hardware matige wijziging ten opzichte van zijn voorgangers. De TomTom Rider 450 heeft een nieuw touchscreen gekregen. Met dit touchscreen is het mogelijk om de gevoeligheid van het scherm aan te passen. Hierdoor is het toestel ook goed bruikbaar met dikke handschoenen. Bij de eerdere modellen werkte dit soms minder goed. Nu was dit niet echt een veel gehoorde klacht, de meeste mensen houden tijdens het rijden tenslotte hun handen aan het stuur, maar wel een punt waar TomTom van vond dat het beter kon. Daarnaast is de TomTom Rider 450 voorzien van motorspecifieke POI. Natuurlijk was het al mogelijk op de TomTom's om te zoeken op hotels, maar in de TomTom Rider 450 zit een aparte categorie motorhotels. Door daarvoor te kiezen weet je zeker dat je welkom bent als motorrijder. Naast motorspecifieke hotels zijn ontmoetingspunten, bikermuseums en bergpassen ge´nstalleerd.

En toen werd het 2018

Op de motorbeurs Utrecht introduceert TomTom zijn nieuwe TomTom Rider 550 , als exclusieve launchpartner is het nieuwe toestel ook te bewonderen op onze stand. Hierboven heb je al kunnen lezen wat er zoal nieuw is. Met name de quad-core processor is iets wat je direct kunt zien wanneer je de TomTom Rider 550 vergelijkt met een van de eerdere versies. Door het toevoegen van Wi-Fi en de verdergaande koppeling met je Smartphone zie je dat de TomTom Rider 550 weer helemaal bij is wat betreft de nieuwste ontwikkelingen.
tomtom_rider_550_06

Laatste wijziging: 07 Jun, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px