Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Sinds 1999 dé specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_algemeen

Bel ons: 088-0226900


LED Lenser

Vanaf oktober 2010 heeft WayPoint de LED Lenser zaklampen in het assortiment opgenomen. Net als voor GPS-toestellen geldt ook voor zaklampen dat er grote verschillen zitten in prijs en kwaliteit. WayPoint probeert producten te verkopen met een bepaald kwaliteitsniveau. Uiteraard is de prijs belangrijk, maar kwaliteit staat voorop.  Momenteel is LED Lenser een van de vooruitstrevende leveranciers van LED verlichting. De producten die door dit bedrijf ontwikkeld en geproduceerd worden, passen dus uitstekend in het assortiment van WayPoint. WayPoint heeft een introductiefilmpje gemaakt, kijk hier.

ledlenser_001

advancedfocussystemDe LED Lenser zaklampen kenmerken zich door het gebruik van de hoogste kwaliteit LED's. Hierdoor hebben de lampen een ongelooflijke lichtopbrengst met het voordeel van het gunstige energieverbruik van LED verlichting. Daarnaast gebruikt LED Lenser een aantal gepatenteerde technieken om het maximale uit de LED verlichting te halen. Op de verschillende modellen wordt gebruik gemaakt van het Advanced Focus System waardoor er eenvoudig gewisseld kan worden tussen een gerichte bundel over een grote afstand of juist een meer circulaire bundel voor gebruik dichtbij.

De (gloei)lampen zoals Edison ze ooit ontwikkeld heeft, zullen spoedig in het museum verdwijnen. LED lampen (Light Emitting Diodes) besparen energie en zorgen voor minder CO2 uitstoot. Een conventionele lamp zet slechts 1 % van de energie om in licht, de rest van de energie wordt omgezet in onder andere warmte. Bij een goede kwaliteit LED wordt 13% van de energie omgezet in licht. Daarnaast heeft een LED lamp een veel langere gebruiksduur dan conventionele verlichting.

vergelijkgloeiLED

LED Lenser heeft een uitgebreid assortiment, in eerste instantie neemt WayPoint een aantal lampen van deze series van de High Performance Line in het assortiment, de H-serie, M-Serie, P-serie, X-serie en V-serie. Alle andere modellen zijn op aanvraag leverbaar.

LED Lenser B-serie

LED Lenser B5R en B2R

De 'B' in de B-serie staat voor Bike. De stijlvolle fietslampen combineren design met innovatieve technologie. Met de B-serie heb je alvast de perfecte lamp(en) in huis om er met de fiets op uit te trekken zonder zorgen over zichtbaarheid of genoeg verlichting op donkere paden. Je trotseert moeiteloos het dagelijks verkeer, donkere bossen of ruwe paden. De B-serie biedt alles wat je nodig zou kunnen hebben om je fietsavonturen te kunnen waarmaken of gewoon een actief leven te leiden! Meer informatie over de B-serie kun je hier vinden.

LED Lenser H-serie

LEDlenserH14_100

De 'H' in H-serie staat voor hoofdlamp. Deze modellen worden met een elastische band geleverd zodat deze op het hoofd gedragen kan worden. Vooral voor de actieve buitensporter is dit een handige lamp, aangezien beide handen nog vrij zijn. Meer informatie over de hoofdlampen is hier te vinden.

LED Lenser P-serie

LEDlenserP7_100

De 'P' in P-serie staat voor professional. Dit zijn zaklampen waar alle technische hoogstandjes van LED Lenser in verwerkt zijn. Meer informatie over de modellen in de P-serie is hier te vinden.

LED Lenser V-serie

LEDLenserV9_100

De V-serie van LED Lenser bestaat uit lampen die aan je sleutelbos gemaakt kunnen worden. Hiervan is de V9 in ons assortiment opgenomen, klik hier voor meer informatie.

LED Lenser X-serie

LEDlenserX21_100

De 'X' in X-serie staat voor  eXtreem. Geen enkele andere lamp is hiermee vergelijkbaar, het bereik en helderheid is ongevenaard. Meer informatie is hier te vinden.

ledlenser_002
ledlenser_003
ledlenser_004

Filmpje

Hier volgt een introductiefilmpje van de LED Lenser lampen:

 

Laatste wijziging: 01 Oct, 2019
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px