Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

golfbanner

Bel ons: 088-0226900

Garmin Approach S5

Garmin Approach S5

Niet meer leverbaar
 

Omschrijving

Garmin Approach S5: golf GPS-horloge met kleurentouchscreen en CourseView

 • Speciale CourseView knop om exacte afstanden en de ware vorm en lay-out van een volledige hole weer te geven, inclusief tee-box, fairway en green
 • Handschoenvriendelijk kleuren touchscreen met hoge resolutie dat leesbaar is in zonlicht
 • Met Smart notifications kun je op je golfhorloge direct e-mail, sms-berichten en waarschuwingen ontvangen vanaf je iPhone® of Android smartphone
 • Met Garmin Connect voor Golf kun je de ronde afspelen, analyseren, delen en vergelijken; ga naar GarminConnect.com voor meer informatie

banner_approach_s5

De Garmin Approach S5 is een slank, lichtgewicht GPS-golfhorloge boordevol functies en een hoge resolutie kleurenscherm dat beschikt over Touch Targeting met volledige baanweergave en is voorzien van Handicap Scoring

Geen giswerk meer
De S5 is voorzien van CourseView kleurenkaarten van meer dan 38.000 internationale golfbanen en een speciale CourseView knop waarmee u snel een overzicht van de baan kunt bekijken voor uw tweede slag. Bekijk doglegs, bunkers, zand- en waterhindernissen en pinposities waar u zich ook op de baan bevindt, of vanuit het clubhuis.

Direct, eenvoudig en nauwkeurig
De Garmin Approach S5 biedt alles wat een golfer wenst - automatische golfbaandetectie en soepele overgang van hole naar hole. Op de baan geeft de Garmin Approach S5 op het handschoenvriendelijke kleuren touchscreen met hoge resolutie op elk gewenst moment de juiste afstanden naar begin, einde en midden van de greens weer. Meet de afstanden tot doglegs, lay-ups en aangepaste afstandspunten (bunkers en hindernissen markeren).

De pin verplaatsen
GreenView laat de ware vorm en lay-out van de green zien, zelfs als je achter de green staat. Gebruik het kleuren touchscreen om de pin handmatig met slepen-en -neerzetten te verplaatsen naar de locatie van de dag. Bij verplaatsing van de pin, worden de afstanden tot de pin automatisch aangepast. Dit is met name handig bij par-3 -holes - je kunt dan vooraf de afstand opgeven, zodat je de slag vol vertrouwen kunt uitvoeren.

Handicaps en scores bijhouden en slagen meten
De Garmin Approach S5 biedt handicapscoreopties voor individuele holes, de local handicap van de speler of de index-/hellingmethode. Tot de scorekaartopties behoren Strokeplay en Stableford, en je kunt scorekaarten opslaan, bekijken, delen en afdrukken vanaf de computer. Tevens kun je, als je  'm een keertje heel goed geraakt hebt, met de functie voor het meten van afstanden zien hoe ver je slag was. Met de verbeterde statistiekfunctie op de Garmin Approach S5 houd je het aantal fairway hits, greens in regulation en putts per ronde bij.

Smart Notifications: smartphone-meldingen
Ook als je smartphone veilig zit opgeborgen in je tas, mis je nooit meer een sms-bericht, e-mailbericht of waarschuwing. De Garmin Approach S5 fungeert als een draadloos verlengstuk van je iPhone® of Android smartphone - deze berichten worden direct weergegeven op het golfhorloge. De Garmin Approach S5 houdt je altijd discreet op de hoogte, ook in het midden van de fairway.

Langere batterijduur en duurzame kwaliteit
De Garmin Approach S5 biedt een langere batterijduur, zodat je langer of meer ronden kunt spelen. Je kunt zonder problemen een weekendje golven met GPS, want pas na ongeveer 10 uur volledig GPS-gebruik en 12 weken normaal gebruik moet de lithium-ionbatterij worden opgeladen. Zelfs slagregen en zwaar weer vormen geen probleem voor dit duurzame horloge dat tot een diepte van 5 ATM (50 meter) waterbestendig is.

Vooraf geïnstalleerde banen en gratis updates
De Garmin Approach S5 mag dan Garmins lichtste en slankste golfhorloge zijn, het bevat wel kaarten van meer dan 30.000 internationale golfbanen - zonder bijkomende kosten of betaalde abonnementen. Bovendien kun je gratis baanupdates downloaden wanneer deze beschikbaar zijn.

Garmin Connect™ voor Golf
Garmin Connect biedt toegang tot een online golf-community waar je ervaringen en resultaten kunt delen en vergelijken. Download je ronde en vergelijk die met je laatste ronde, houd verbeteringen in je handicap bij voor elke baan die je speelt. Garmin Connect voor Golf kan zelfs je ideale ronde samenstellen op basis van je beste score voor elke hole, zodat je de gedroomde ronde van 18 voor die baan kunt lopen.

garmin connect S6

Stijlvol horloge voor dagelijks gebruik
De Garmin Approach S5 geeft ook de tijd weer en is voorzien van een kilometerteller om bij te houden hoe ver je loopt. Ook beschikt het toestel over een rondetimer zodat je kunt bijhouden hoe lang je hebt gedaan over de 18 holes.

¹Smart Notifications: Compatibel met iPhone® 4S en hoger en iOS7 of hoger. Android toestellen moeten ook gebruikmaken van de Garmin Connect Mobile app om Smart Notifications mogelijk te maken. iPhone is een handelsmerk van Apple Computer, Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Ga naar Garmin.com/BLE voor meer informatie over compatibiliteit.

Functies:

Garmin Approach S5 CourseView

Bekijk alle details van elke hole op meer dan 30.000 banen over de hele wereld, nog voordat je er gaat spelen. Bekijk doglegs, obstakels en de vorm van de greens vanaf elke locatie op de baan, of zelfs thuis.

Garmin Approach S5 Precieze afstanden

Eenmaal naar je pols kijken vanaf elk punt op de baan is voldoende om de afstand te zien tot de voorkant, achterkant en het midden van greens, met duidelijke, gemakkelijk te lezen cijfers.

Garmin Approach S5 Green View

Met Green View kun je de green in close-up bekijken; vervolgens kun je de vlag verslepen naar de plek waar je deze kunt zien voor een nauwkeurigere afstandsmeting.

Garmin Approach S5 Lay-upafstanden

Baanbeheer is van cruciaal belang, met name als je nooit eerder op een bepaalde baan hebt gespeeld. Lay-upafstanden laten je de afstanden tot doglegs en andere hindernissen op de baan zien.

Garmin Approach S5 Slimme meldingen

Ontvang e-mails, sms-berichten, meldingen en meer, rechtstreeks op je horloge. De Garmin Approach S5 toont alles wat je compatibele smartphone kan weergeven, draadloos via Bluetooth® op je toestel.

Garmin Approach S5 Statistieken bijhouden

Voer slagen en putts per ronde, greens in regulation en fairways hit in terwijl de informatie nog vers in je geheugen zit. Later, wanneer je de afdrukbare scorekaart bekijkt, kun je de informatie daar analyseren.

In de doos

 • Garmin Approach S5
 • Laad-/ gegevensclip
 • Snelstartgids

Specificaties

 • Afmetingen: BxHxD 4,5 x 4,5 x 1,42 cm
 • Schermgrootte: BxH 2,54 cm diameter
 • Schermresolutie: BxH 180 x 180 pixels
 • Displaytype: kleurenaanraakscherm met hoge resolutie
 • Gewicht: 46,6 g
 • Batterij: oplaadbare lithium-ion
 • Batterijlevensduur: 12 weken (horlogemodus); 10 uur (GPS-modus)
 • Classificatie waterbestendigheid: 5 ATM, 50 meter
 • Geschikt voor GPS: Ja
 • Hoogwaardige ontvanger: Ja
 • Interface: USB
 • Vooraf geladen koerskaarten: ja (meer dan 38.000)
 • Aanraakscherm: Ja
 • Bestemming aantikken (tik op een bestemming op het scherm om de afstand weer te geven): Ja
 • Handmatige positionering (versleep de markering voor de exacte afstand): Ja
 • Slagafstand berekenen (bereken de exact afstand voor slagen vanaf de hele baan): Ja
 • Afstand tot voorkant, midden en achterkant van de green: Ja
 • Afstand tot layups/doglegs: Ja
 • Statistieken (putts per ronde, greens & fairways hit, gemiddelde afstand): Ja
 • Digitale scorekaart (houd de score bij voor maximaal tien spelers): ja (tot de scorekaartopties behoren Strokeplay en Stableford voor één speler)
 • Scorekaart op de computer (de scores op een computer bijhouden): Ja
 • PinPointer: Nee
 • Aanvullend
  • Speciale GreenView knop: Ja

Dekkingsgebied

De Garmin Approach S5 wordt geleverd met 40.000 golfbanen over de hele wereld die verdeeld zijn in drie regio's. Gratis baan updates zijn verkrijgbaar via Garmin Express en maken een volledige dekking mogelijk voor alle landen die in het blauw getoond worden op de kaart.

Garmin Approach

Laatste wijziging: 22 Jan, 2021
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px