WayPoint TTC verzorgt ook privé cursussen!

De privé-cursussen worden alleen in de herfst/winter-maanden ingepland (van september tot en met maart). Helaas is er in het voorjaar en de zomer geen ruimte voor.

Passen de door ons vastgelegde data van de groepscursussen niet, of wil je meer tijd om je eigen vragen te kunnen stellen?
Een cursus die beter afgestemd is op jouw toestel en antwoorden krijgen op specifieke vragen? Volg dan een prive-cursus!Wat zijn de mogelijkheden?
Wij organiseren een aparte één-op-één privé cursus in één van onze locaties.
Dit kan op de diverse WayPoint locaties, in afstemming met onze docenten. In de regel is de tijdsduur van een privécursus 1,5 tot 2 uur en zal dit in de ochtend uren plaatsvinden voorafgaand aan een groepscursus. In verband met de reguliere groepscursussen is er slechts zelden een privé cursus in de middag of op zaterdag mogelijk. Kosten voor deze privé cursus zijn € 25,00 per uur, € 50,00 voor een sessie van 2 uur.

Hoewel het een privé cursus heet, vinden wij het niet erg wanneer je partner meekomt. Voor de partner rekenen wij geen extra kosten (zelfs niet voor de koffie :-) )

En wat is de inhoud van deze privé-cursus?
Het leuke is dat je deze in principe zelf bepaalt. Uiteraard is er vooraf contact, zodat we in grote lijnen kunnen afstemmen wat er aan de orde moet komen. Maar de inhoud van de cursus staat dus eigenlijk niet vast!

Deze privé-cursus is een hele effectieve methode om snel je toestel te leren kennen, te leren navigeren, routes en/of tracks te laden en zelf routes te leren maken en aanpassen. Maar ook kunnen wij eventueel helpen bij het installeren van kaartmateriaal op je toestel of computer en je dat ook leren zodat je de volgende update zelf uit kunt voeren.

Aanvraag Privécursus

E-mailadres 
Naam 
Telefoonnummer 
Voorkeurslocatie 
  Notter    Vessem    Moordrecht    Hilversum    Leek  
Bericht 
Vul het volgende in xpzfqm Help ons om SPAM te voorkomen
    

 

 Op zoek naar een prive-cursus in de avond? Neem contact op met Harm Huitema via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

prive harm