Ronald Cremers

"Kapitein Haak", fanatieke geocacher

Ronald Cremers is coördinator van WayPoint TTC en verantwoordelijk voor het organiseren en verzorgen van de cursussen. Ronald is in zijn vrije tijd verwoed geocacher.

Samen met de overige docenten probeert hij het GPS-gebeuren op de voet te volgen en ervoor te zorgen dat we je kwaliteitsvolle Garmin GPS-cursussen kunnen aanbieden in optimale omstandigheden. Uiteraard geeft Ronald ook nog opleidingen op maat of trainingen buiten de cursusruimte.


 

 

Jop Tel

Een fanatieke GPS gebruiker op vele gebieden

Naast het gebruik van een Zumo op zijn Yamaha R1, worden de mogelijkheden van GPS vooral benut bij zijn sportieve activiteiten. Tijdens mountainbiken en wandelen wordt de GPS benut voor oriëntatie en het volgens van de mooiste routes. Bij het trainen, voor de verschillende onderdelen van de triatlon, worden de toestellen gebruikt om o.a. snelheid, afstand en hartslag te meten en als motivatietool om beter te worden.

Met veel plezier deelt hij zijn kennis en ervaring met klanten in de winkel, door middel van lezingen op beurzen, en tijdens presentaties en trainingen.


 

    

Harm Huitema

(gastdocent)

Zijn passie….. motorrijden

Ik ben in het dagelijks leven rayonmanager bij GKN en mijn grote passie is motorrijden.
Naast het motorrijden ben ik jaren vrijwilliger geweest bij de KNMV waar ik in het bestuur zat van district Noord als toercommissaris. Momenteel ben ik in mijn vrije tijd ook reisbegeleider van groepsreizen bij WigoMoto waar ik ook alle routes voor maak. Vanaf de uitkomst van de Garmin 2610 ben ik bezig met het uitzetten van mooie routes in binnen en buitenland en nu na de komst van BaseCamp wat een stuk prachtig gereedschap is om routes te maken en te bewerken, vind ik het ook erg leuk om mijn kennis te delen. Ik hoop U dan ook binnenkort te ontmoeten bij 1 van mijn BaseCamp cursussen.